alfa36 19.04.18, 01:02 Który dobrze matuje: true math czy infallible? Kiedyś polecałyście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasquda77 Re: Podkład loreal 19.04.18, 10:30 U mnie tragedia po tym podkladzie , efekt maski , podkreślona każda sucha skórka i włosek na twarzy , plus mega uwidocznione pory. Jeśli się świecisz polecam bazę matującą z AA, srebrna tubka , no cuuudooo Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Podkład loreal 19.04.18, 11:01 Lepszy jest ten drugi Infallible, nawilżający chyba. Może nie ma takiego zmatowienia zaraz po użyciu, ale aż tak nie podkreśla porów. A świecenie po obu występuje w podobnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Podkład loreal 19.04.18, 10:59 Ja mam teraz infallible 24h-matte, ale oceniam go na takie 3+/4-. Dobrze kryje, ale uwidocznia pory i zbiera się w zagłębieniach przy nosie. Mnie matuje na max 4-5 godziny. Plusem jest to, że nie ściera się. Mam go czasem na twarzy 10-12 godzin, ale drobne poprawki przed lusterkiem robię w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Podkład loreal 19.04.18, 12:20 alfa36 napisała: > A jakiś inny, idealny podkład? Nie istnieje idealny dla wszystkich rodzajów cery i każdego wieku...to mit Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Podkład loreal 19.04.18, 23:27 W takim razie będę szukała idealnego dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Podkład loreal 20.04.18, 10:58 infallible ale jak dziewczyny pisaly podkresla pory,mam od 2 tygodni okulary to teraz wiem,a wydawal mi sie niedowidzac super,eh. Teraz go mieszam z catrice takim suchym i wychodzi lepiej,ale... Z wzrokiem 10/10 w tych okularkach ciezko mi teraz bedzie dobrac dobry... Wpisuj jak znajdziesz swiety graal podkladowy Odpowiedz Link Zgłoś
mangosmoothie Re: Podkład loreal 20.04.18, 23:40 jeżeli masz problem z powiększonymi porami to wszystkie podkłady będą ci się świecić i eksponować ten defekt, kup sobie tonik ściągający pory, poradź się farmaceutki, może masz koło demu aptekę ziko z oddzielnym działem dermo, tam są kumate babki często, ja od niedawna używam toniku pharmaceris t z kwasem migdałowym, wieczorem po kąpieli przecieram nim twarz i widzę, że wyraźnie zmniejszyły mi się pory na nosie i mniej mi się świeci, podkładu używam loreala true match , Odpowiedz Link Zgłoś