laurels 03.06.18, 22:25 czy ktos moze polecic oboz siatkarski dla 12-letniej dziewczynki? Fajnie jakby byl nad morzem. Na co zwracac uwage, czy macie jakies sprawdzone firmy? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolinka102 Re: oboz siatkarski 03.06.18, 23:17 Hm... a ktos w ogole organizuje takie obozy? Za moich czasow uczestnictwo w obozach sportowych bylo tylko mozliwe dla mlodziezy ktora trenowala w klubie i obozy te nie mialy nic wspolnego z wypoczynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
korag100 Re: oboz siatkarski 03.06.18, 23:47 Mój syn jedzie na obóz siatkarski z klubu w Oświęcimiu. Mają bardzo dobre sprawdzone warunki. Do Mielna. Mogę zapytać czy dziewczynki też jada. Termin od 31.07 do 14.08) Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: oboz siatkarski 03.06.18, 23:54 Trochę późno się orientujesz. Ja na obozy moich dzieci to już na wiosnę płaciłam zaliczki. I raczej na tych lepszych obozach to już dawno jest komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: oboz siatkarski 03.06.18, 23:57 Oczywiście, że są organizowane, tyle, ze teraz jest późno i obozy się wyprzedały Chrisa sprawdź, może jakieś resztki będą. Odpowiedz Link Zgłoś
laurels Re: oboz siatkarski 04.06.18, 00:03 podajcie prosze jakie firmy sa godne polecenia, zawsze mozna podzwonic i popytac. dodam, ze corka bez doswiadczenia w graniu ale bardzo chcialaby zaczac. wiem, ze pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: oboz siatkarski 04.06.18, 06:53 Zobacz tutaj: www.poszukiwaczeprzygod.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: oboz siatkarski 04.06.18, 09:11 Mój jeździ z drużyną. Te obozy pseudosiatkarskie, to tak naprawdę 2h dziennie grania i nic więcej. Na prawdziwych jest kilka godzin dziennie zajęć. Poszukaj w mieście klubu i tam uderzaj. Nasz zawsze bierze narybek do testów. Odpowiedz Link Zgłoś
laurels Re: oboz siatkarski 04.06.18, 15:46 Jeśli z Warszawy ten klub, to daj znać który. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: oboz siatkarski 04.06.18, 09:18 Syn jeździł z klubu w którym trenował i dodatkowo z Almaturu do Kortowa. Ten drugi to po prostu obóz tematyczny - ale treningi 3 razy dziennie w klimatyzowanej sali. Jeździł i jeździ ( chyba ostatni raz w tym roku ) dla przyjemności i towarzystwa. Od 2-3 lat jeżdżą stałą ekipą. Odpowiedz Link Zgłoś