daje_co_mam 06.06.18, 16:12 Jak tam wyniki trzeciotescikow? Czy ktoś się orientuje czy gdzies w sieci mozna znalezc Trzeciotesciki Nowej Ery? Operon jest dostepny, ale NR nie udalo mi sie znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: Trzeciotescik - Nowa Era 06.06.18, 16:30 A są jeszcze jakieś inne trzzecioteściki? U mojego nie pisali operona. Nie wiem czy Nową erę szczerze mówiąc chociaż ogladałam, nie zwróciłam uwagi. Poszło super, zwłaszcza z matmy-100%, nieco tylko gorzej z polskiego ku mojemu ogromnemu zdziwieniu(zagrożenie dys), a najgorzej z przyrody. Wynik ogólny 89% Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Trzeciotescik - Nowa Era 06.06.18, 16:44 sprawdziłam na wydruku wyników-pisali Nową Erę. bardzo rozbawiły mnie rekomendacje które dostałam z matematyki przy tych stu procentach syna: "w zakresie liczenia, kompetencji poznawczych oraz praktycznego wykorzystania wiedzy matematycznej zaleca się utrwalanie i rozwijanie badanych umiejętności. pomocne w tym mogą być karty pracy-edukacja matematyczna SP3maj2018 -R1,R2,R3 ora publikacja "Matematyka Plus", klasa 3. "Liczę coraz lepiej""....ta już lecę kupić.... Odpowiedz Link Zgłoś
marlamar Re: Trzeciotescik - Nowa Era 06.06.18, 17:05 Nie wiem, jakie pisały dzieci w szkole mojego syna, bo popatrzyłam tylko na wynik, podpisałam i kazałam włożyć do plecaka. Średnia klasowa to 95% i moje dziecko dokładnie tyle miało. Średniak znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Trzeciotescik - Nowa Era 06.06.18, 23:28 Mój pisał nową erę z matmy 32 na 37 możliwych pkt co wyceniła pani na 4+. Z polaka podobnie ale nieco mniej bo dostał 4, ale ile pkt to nie pamiętam. I tak jestem zadowolona. Jest dzieckiem z trudnościami, z opinią z PPP, więc wynik bardzo mnie satysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Trzeciotescik - Nowa Era 07.06.18, 07:29 U mojego był OPERON. Napisał wszystko na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś