Dodaj do ulubionych

Zachowanie faceta

24.02.19, 13:50
Spotkałam się około pół roku z facetem. Po kolezensku czyli żadnego seksu nie było bo mnie nie pociągnął. I zreszta mowilam że na związek jest dla mnie nieodpowiedni czas i nie chce być w zwiazku. Spotykaliśmy się z początku co 2 -3dni byliśmy tez razem na 4dniowej wycieczce zagranicznej. Dla mnie jak na kolezenstwi było za dużo więc rozluznilam relacje niedawno spotkaliśmy się po miesiacu i pogadaliśmy było ok, później ani on ani ja się nie odzywałismy sie ale postanowiłam napisać co u niego czy ma ochotę spotkać się I nic nie odpisal napisalam czy obraził się na mnie tez nie odpisal. Trochę mi przykro że tak się zachował mógł wyjaśnić np spotykam się z kimś. A tak nie odzywać się jakbyśmy się nie znali to nie fajne. Jak myślicie jaki jest powód?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 13:55
      Znudziła mu się friendzona wink
    • jola-kotka Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 13:57
      Pewnie fakt ze nie widac w tym przyszlosci? Do czego to zmierza do niczego. Ty chcesz " damy" do towarzystwa , pogaduszek a koles ma raczej inne oczekiwania.
    • agrypina6 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 13:58
      Cierpi w milczeniu, bo tak bardzo Cię kocha😛
    • ladyinblack33 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 14:07
      Zrozumiał, że nie jest kolezanką, tylko facetem z krwi i kości?
      • 3jagodajagoda3 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 14:47
        Dla mnie po takim zachowaniu bez klasy nie jest facetem z krwi i kosci
        • asia.sthm Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 15:01
          Czyli plakac po nim nie bedziesz - w czym problem.
          • 3jagodajagoda3 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 15:17
            Nie absolutnie ale tez się zdenerwowałem na takie zachowanie bo ja starałam się być szczera i zachowywać się ok A tu potraktowano mnie niegrzecznie
            • gryzelda71 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 15:35
              Wolałabyś gdyby napisał,ze już go nie interesujesz?
              • 3jagodajagoda3 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 15:49
                Tak po prostu bez spotkania się mógł odpisać co u niego
                • gryzelda71 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 16:17
                  Nie odpisał. Znaczy nie chce. To jest odpowiedź. Nie chce z tobą pisać.
                • heca7 Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 16:48
                  Widocznie znalazł sobie inną partnerkę , która nie miała złego czasu na związek wink I wolał nie odpowiadać niż napisać- sorry ma kogoś. Może stchórzył ale przecież i tak nie zamierzałaś się z nim wiązać.
        • bistian Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 16:40
          3jagodajagoda3 napisała:

> Dla mnie po takim zachowaniu bez klasy nie jest facetem z krwi i kosci

Może zachowałaś się bez klasy, nie jak kobieta z krwi i kości?
          Może Ci dawał subtelne sygnały i subtelne pytał, co dalej? Nie odpowiedziałaś, więc subtelna nie jesteś, potraktować normalnie. smile
    • black_halo Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 15:34
      No wiec, wiele lat upieralam sie, ze damsko-meska przyjazn jest mozliwa ale to raczej rzadki przypadki. Obiektywnie rzecz biorac, przewaznie jedna strona chce jednak wiecej, druga tego nie widzi, nie chce widziec, udaje, ze nie widzi albo trzyma na wszelki wypadek. Nie, ze jestem taka madra, po prostu ostatnio zostalo mi to wykrzyczane w dosc emocjonalnie dramatycznych okolicznosciach przez faceta, z ktorym myslalam, ze sie przyjaznilam od dobrych 15 lat. Z tym, ze jestem specjalnym przypadkiem kobiety, ktora na meskie podchody jest totalnie slepa.

Po tym wstepie, uznaj, ze podobalas sie facetowi ale skoro nie widzial zadnych mozliwosci rozwoju tej znajomosci to po prostu zdecydowal sie poszukac szczescia gdzie indziej. Wspolny wyjazd na wycieczke z facetem, ktorego znasz kilka miesiecy swiadczy raczej o tym, ze mial powazniejsze plany ale cos mu nie wyszlo. Moze tez w gruncie rzeczy poznal kogos innego i dlatego.
      • kaka-llina Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 16:41
        black_halo napisała:

> Z tym, ze jest
        > em specjalnym przypadkiem kobiety, ktora na meskie podchody jest totalnie slepa
        >
        O to ja!! Po latach sie dowiadywałam o jakiś niespełnionych miłościach...

• kosmos_pierzasty Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 15:36
      Co za różnica...
    • verydry Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 15:39
      Ja pierdolę.... serio...?
    • zasiedziala Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 16:21
      - zgubił telefon,
      - wyjechał na wakacje do Izraela / Iranu i nie stać go na wysyłanie wiadomości do PL
    • beneficia Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 16:29
      Spodziewał się czegoś więcej. Na koleżeńsywo nie ma ochoty.
      Może panowie się wypowiedzą.
    • elle-joan Re: Zachowanie faceta 24.02.19, 17:10
      Prawdopodobnie stracił zainteresowanie, nie chce się juz spotykać, a nie odpisuje bo mu się nie chce, skoro nie ma juz interesu nie chce się umówić, to uwaza, nie ma po co pisać.
      A moze tez wstydzi się napisać, ze nie chce kontynuować znajomości i robi uniki. Niektórzy mają problem z przekazaniem przykrej wiadomości, nawet jezeli nie muszą patrzeć w oczy.
      Moze być tez tak, ze ma jakies trudne, wazne sprawy i nie ma głowy to odpisywania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka