a1ma 06.04.19, 21:43 Dermapen - moja kosmetyczka mi poleca, ktoś może korzystał? Jakieś opinie z pierwszej ręki? Będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ma Re: Dermapen 07.04.19, 00:41 Nie mam. Ale to podobno ma poprawiać ogólnie kondycję skory. Mam delikatne przebarwienia, ale w sumie nic czego seria peelingów by nie usunęła. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dermapen 07.04.19, 01:52 W sumie tak poprawi gestosc skory itd. To nie jest drogie chyba okolo 4 stow z tego co pamietam ale ja wolalabym zainwestowac w cos co dziala dlugo jak np. Hifu , nie lubie wywalania kasy na cos co w rezultacie daje marny efekt a to daje. Wole zabiegi gdzie efekt jest pozniej bo to co mi zrobiono naprawde robi swoja robote. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Dermapen 07.04.19, 20:02 Napisz więcej o tym hifu, co? Szukam czegoś ekstra na twarz, po 30 trzeba zacząć jakoś na serio działać Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Dermapen 08.04.19, 17:40 Pytałam niedawno o HIFU na ematce. Nikt nie pisał. Ja idę niedługo na konsultację. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dermapen 08.04.19, 17:56 najpierw wyzywasz od trolli a potem sie dziwisz ze jak troll wie to ci nie napisal😀? Nie wie wymyslil i tego sie trzymamy😀. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Dermapen 08.04.19, 18:24 Pisałam do autorki wątku, nie do ciebie. W dodatku : uważam, że o HIFU to akurat ty nic nie wiesz, co najwyżej przeczytałaś i to może pierwszy raz właśnie w tamtym moim wątku. Więc sorry, nie przeceniaj się m 😂😂😂 Poczytać w internecie o zabiegach to można na każdej stronie pierwszej lepszej kliniki. To jest za darmo..... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dermapen 08.04.19, 18:52 Hahaha bardzo zabawne. Oj usmialam sie. 🤣🤣🤣. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dermapen 08.04.19, 17:52 Dziala jak lifting z tym ze efekty te na juz widac marne z czasem dopiero sa dobre. Serie sie robi u mnie to byly 4 zabiegi. Na bank jest lepszy od tego co ci proponuje kosmetyczka bo tamto to bardziej dla skory z problemami typu blizny , plamy po tradzikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Dermapen 08.04.19, 22:54 Ale przecież znieczulają przed?? Miałam iść jutro, ale teraz się waham. Odpowiedz Link Zgłoś
lexiemama Re: Dermapen 09.04.19, 00:08 Robiono mi czolo i miedzy nosem “ ta zmarszczke” nikt mnie nie znieczulal.🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Dermapen 09.04.19, 17:47 Lexiemama piszeszo dermapen czy HIFU? Ja już sie na piątek zapisałam. Na HIFU. To boli? I zaprawdę nie wiem skąd Jolka wzięła cenę 400 zl. ZA HIFU? Cała twarz około 3000 zł. Pojedyncze strefy 600 - 1500 zł. I seria to jest wymagana dla 60 latki. Przeciętnie pomarszczona 40 latka wymaga jednego zabiegu. Następny za 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Dermapen 09.04.19, 17:57 Nie, Dermapen chyba - to jest koszt 400-500 za zabieg, sugerują co najmniej 3 do 5 w serii. Odpowiedz Link Zgłoś
lexiemama Re: Dermapen 09.04.19, 23:08 Pisze o hifu . Mnie hifu bolalo. Za czolo placilam 800 zl🤨 Odpowiedz Link Zgłoś