joanna266 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 10.04.19, 10:05 Outlander jest najlepszy. No i dla mnie idzie łeb w łeb z Czarnym Lustrem. Chociaż gatunkowo przeciwległe bieguny Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 10.04.19, 10:47 Lepszy niż Outlander jest Poldark Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 10.04.19, 14:51 Ale w poście głównym chodziło o filmy z Netflixa Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 10.04.19, 17:56 Tylko filmy z Netfliksa, wiec Panie nie głosujcie na seriale z HBO czy z TV tradycyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 10:00 joanna266 napisała: > Ale w poście głównym chodziło o filmy z Netflixa na pewno?? bo tytuł wątku stoi jak byk - i żeby nie było ze ślepa jestem - KOPIUJE go: Serial roku Netflix - głosujemy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 10.04.19, 23:59 Manhunt: Unabomber. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 07:28 To jest jeden film czy dwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Serial roku Netflix - głosujemy 12.04.19, 11:22 To jest jeden film 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 02:32 to jest jeden serial Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Serial roku Netflix - głosujemy 12.04.19, 20:57 Faktycznie, dobry serial. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 00:06 Breaking bad! W zyciu nie wiedzialam, ze mnie cos tak moze wciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 01:34 ogladalam go dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 18:10 Ja też Breaking Bad. Inny niż inne 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 07:58 Tak nie na temat, ale zainspirowana tym wątkiem obejrzałam Bodyguarda i Quicksand - rzeczywistoście świetne, wciągające seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 10:12 W tym zestawieniu zdecydowanie brakuje mi polskiego akcentu, czyli serialu 1983. Mi osobiście bardzo się podobał. Po przemysleniu to chyba będzie mój numer 1 w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 14:12 jest na netfliksie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaafg Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 15:33 Rowniez the crown (w sumie nie umiem wybrac miedzy crown, bodyguard, after life i good place, a ze mozna glosowac tylko na 1...). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 19:45 Można głosować na kilka ale wtedy one dzieła między sobą jeden punkt. Jak zagłosujesz na 4 to dostają one pi 0,25 punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfna-frelka Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 14:32 Shtisel! Odkrylam dzieki e-matce, za co jestem wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 14:38 Ej no weźcie się ruszcie z tym glosowaniem, bo nie wiem, co oglądać😜 Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 15:15 Serio After Life tak się Wam podobał? Ja ledwo dałam radę pierwsze dwa odcinki. To się jakoś rozkręca później? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 16:03 To taki "spokojny" serial ale skręca się. Tylko nie w kierunku fantastyki czy kryminału. Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 15:51 obejrzałam kilka seriali na netflix i jednak żaden mnie nie zaintrygował do tego stopnia, żebym zagłosowała. After Life polecili mi moi synowie, obejrzałam, ale żeby zaraz szał? No bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 16:01 To jakie seriale ci się podobają. To nie szał, ale po prostu dobry i niegłupi. Tak jak nie przepadam za Gervaisem. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Serial roku Netflix - głosujemy 11.04.19, 22:36 O! przypomnialo mi sie cos starego ale bardzo dobrego - Hotel Beau Se Jour. b. b. dobre. o dziewczynie co została zamordowana a potem jako duch prowadzi śledztwo kto ja zabił i dlaczego. Niektórzy ja widza niektórzy nie - dlaczego? trzyma w napięciu, no i nie mozna sie doczekać końca, a jak się skończy to zal ze się skończyło. i co sobie utypujesz morderce - to nie on. ciekawe powiązania 'im dalej w las'. ŚWIETNE !!! Ten serial przebija wszystkie inne. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Serial roku Netflix - głosujemy 12.04.19, 10:10 Dlaczego na moim netflixie nie ma Hotel Beau Sejour? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Serial roku Netflix - głosujemy 12.04.19, 20:59 Bo nie.masz amerykańskiego netflixa? Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 01:08 mam netflix UK, nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 12:41 O Dark jest niezły (wczoraj dopiero skończyłam oglądać ). Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 13:04 Ja też świeżo po w sumie. Jestem fanką motywu podróży w czasie w filmach i serialach. Bardzo na plus cały nastrój. Lubię oglądać seriale osadzone w trochę innej rzeczywistości. Martwi mnie tylko, że kolejny sezon może być już tylko gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 16:32 Mnie dodatkowo spodobały się plenery- lasy, osiedle, architektura. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 19:44 Jeszcze, elektrownia atomowa. Do najbliższej mamy 50 kilometrów i zawsze budziła we mnie niezdrowe zainteresowanie. A teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Serial roku Netflix - głosujemy 12.04.19, 10:04 Mam kilka i nie potrafie zdecydowac. Sex Education The Crown (nie moge sie doczekac kontynuacji) Russian Doll Santa Clarita Diet Frankie and Grace Jesli minusowe punkty, to mnie The Good Place znudzil. After Life myslalam, ze bede kochac, a przeszedl niezapamietany. Black Mirrors niektore odcinki genialne, niektore bleeeh. Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 01:06 Jeszcze jeden: YOU. Swietny, obejrzalam w jedna dluga noc. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 02:33 a obejrzałaś całe Good Place? bo mnie też nudzi potwornie, ale podobno twist jest na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 08:07 Jest, ale ja Cię nudzi już sama forma, to forma się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 12:08 Obejrzalam cale. W zasadzie ogladalam w tle, czekajac na ciekawe momenty, na pierwszym planie praca albo literaki Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 16:05 "a obejrzałaś całe Good Place? bo mnie też nudzi potwornie, ale podobno twist jest na koniec." Mnie też znudził i nie zabrnęłam zbyt daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 17:27 aguar napisała: > "a obejrzałaś całe Good Place? bo mnie też nudzi potwornie, ale podobno twist j > est na koniec." > Mnie też znudził i nie zabrnęłam zbyt daleko. Mnie znudził po pierwszym odcinku. Serial nie powinien kazać czekać na ostatni odcinek żeby się cos zadziało. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 12.04.19, 10:20 Jeszcze nie wystartował ale juz mnie ma "Lucifer" 4 sezon Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 12:47 Pomysł na serial fajny, aktor do popatrzenia ale niestety wg mnie niewykorzystany potencjał pomysłu. Jakieś miałkie i komiksowe to jest. Główna bohaterka sztywna i nieciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 16:07 Też jestem fanką Lucyfera. W oczekiwaniu na czwarty sezon obejrzałam jedyny sezon "Rush" z tym aktorem, polecam. W pierwszej chwili może lekkie rozczarowanie, że to jednak nie "Lucifer", ale rozkręca się i wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 12:28 Better Call Saul. Absolutnie genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.04.19, 18:39 Naprawdę, nie mogłam przebrnąć pierwszego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 00:15 Ktoś ma chęć przeliczyć głosy? Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 03:53 the fall Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 11:41 fabryka.lodow.napatyku napisał: > the fall Fabryka, czy może mogłabyś policzyć głosy ? Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Serial roku Netflix - głosujemy 15.04.19, 01:18 Fabryka, czy może mogłabyś policzyć głosy ? > tak, Breaking bad serial nad seriale, serial wszechczasow, nie ma co zliczac Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.04.19, 18:16 Wybierz które są na topie (nie wiem - 5?) i zrób ankietę, samo się policzy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 15.04.19, 13:14 hummorek napisała: > Wybierz które są na topie (nie wiem - 5?) i zrób ankietę, samo się policzy 😉 No niepotrzebnie zgodziłem się na te ułamki, trudniej policzyć Szkoda, że Szalona Matematyczka nie zagłosowała, ona mogłaby policzyć Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 13.11.19, 23:54 Kurde chyba nie policzyłem Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.11.19, 08:37 Outlander i Czarne lustro Nie mogę się zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.11.19, 09:14 Abstract: The Art of Design After Life Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial roku Netflix - głosujemy 14.11.19, 09:44 aguha napisała: > After Life Serio serial roku? Zacząłem to oglądać i kompletnie mnie nie wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś