Dodaj do ulubionych

Gwit i Kaczoruk

07.06.19, 18:38
Mają coś wspólnego - wyróżniają się z tłumu.
I tak jak komentarze wobec Gwit troszkę da się uzasadnić, bo zwykle mamy wpływ na masę ciała, tak komentarze wobec Kaczoruk nijak, no bo jaki ona ma wpływ na swój wzrost.
Nie żebym popierała hejtowanie Gwit, nie biorę udziału w dyskusjach na jej temat i jestem przeciwna pisaniu, że jest gruba i mogłaby schudnąć. Bo nie do końca wiemy, czy to nie np.kwestia choroby, a nie słabego charakteru.
Ale hejtowania Kaczoruk za wygląd nie ogarniam. No co ona ma zrobić, na kolanach chodzić czy jak? Nie da się zmniejszyć przecież. W jakimś programie pokazała słaby charakter, ale hejtują ją tylko za wygląd.
Obserwuj wątek
    • danaide Re: Gwit i Kaczoruk 07.06.19, 20:28
      Każdy hejt jest oficjalnie za to co widać, a nieoficjalnie za to czego się nie ma.
    • ck2 Re: Gwit i Kaczoruk 07.06.19, 21:37
      Kaczoruk hejtują z zazdrości i z powodu stereotypów ("wredną" kobietę ocenia się dużo surowiej niz analogicznego mężczyznę), a Gwit bo na jej tle bardzo łatwo poczuć się lepszym i ładniejszym.
      • black_halo Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 12:07
        ck2 napisała:

> Kaczoruk hejtują z zazdrości i z powodu stereotypów ("wredną" kobietę ocenia si
        > ę dużo surowiej niz analogicznego mężczyznę), a Gwit bo na jej tle bardzo łatwo
        > poczuć się lepszym i ładniejszym.

Gwit hejtuje się za to, że ośmiela się nie uczestniczyć w wyścigu o lepszą figurę i złapała przy tym fajnego męża. Mnóstwo hejtujacych w głębi duszy nienawidzi siebie, walczy ze swoim ciałem w taki czy inny sposób a Gwit zwiększa tylko dysonans poznawczy bo wielu osobom wydaje się, że schudnięcie, poprawienie wyglądu ogólnie, rozwiąże ich problemy życiowe. W sensie będą szczęśliwe, pożądane i kochane. Gwit zaprzecza temu więc się ją hejtuje zamiast się zająć prawdziwymi powodami swoich nieszczęść w życiu i przyczynami nieudanych związków.
        • bigzaganiacz Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 12:13
          hejtuje się za to, że ośmiela się nie uczestniczyć w wyścigu o lepszą figurę i złapała przy tym

Spasienie sie do 200kg to jest nie uczestniczenie w wyscigu o lepsza figure?

Powiedz jeszcze cos zabawnego

• bergamotka77 Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 12:16
          black_halo napisała:

> ck2 napisała:
          >
          > > Kaczoruk hejtują z zazdrości i z powodu stereotypów ("wredną" kobietę oce
          > nia si
          > > ę dużo surowiej niz analogicznego mężczyznę), a Gwit bo na jej tle bardzo
          > łatwo
          > > poczuć się lepszym i ładniejszym.
          >
          > Gwit hejtuje się za to, że ośmiela się nie uczestniczyć w wyścigu o lepszą figu
          > rę i złapała przy tym fajnego męża. Mnóstwo hejtujacych w głębi duszy nienawidz
          > i siebie, walczy ze swoim ciałem w taki czy inny sposób a Gwit zwiększa tylko d
          > ysonans poznawczy bo wielu osobom wydaje się, że schudnięcie, poprawienie wyglą
          > du ogólnie, rozwiąże ich problemy życiowe. W sensie będą szczęśliwe, pożądane i
          > kochane. Gwit zaprzecza temu więc się ją hejtuje zamiast się zająć prawdziwymi
          > powodami swoich nieszczęść w życiu i przyczynami nieudanych związków.
          >
          >
          Bardzo mądrze napisane.
        • satur13 Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 20:50
          Gwit, ponieważ spasła się do rozmiarów monstrualnych, właśnie WYGRAŁA wyścig o "lepszą" figurę i złapała przy tym fajnego męża, psychotycznego wypasacza. Zacznij myśleć i analizować rzeczywistość.
        • ck2 Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 21:23
          Przecież ona najpierw zarobiła na schudnieciu 50 kg, a teraz zarabia na efekcie jojo i wyparciu pt. "nareszcie się akceptuję, a kiedy byłam chuda, to byłam nieszczęsliwa". Gdyby zatrzymała się na rozmiarze L, to pies z kulawą noga nie zainteresowalby sie nią, a przy XXXL może reklamować produkty dla otyłych i jednoczesnie nabijać sobie popularność robiąc za babę z brodą.
          Tak jak napisalam, jest łatwym celem, więc rzeczywiście, ktoś kto ma jakies problemy lub kompleksy i spojrzy na nią, moze się pocieszyc, że przynajmniej nie jest monstrualnie otyły.
          Nie wiem, czy ten jej facet taki fajny (no chyba, że fajny jak na taką grubaskę), poza tym ploty, ze to feeders.
          Btw. Można mieć wywalone na dążenie do idealnej sylwetki, ale naprawde wystarczy rozmiar L lub XL, nie trzepa spaść się do takich rozmiarów w ramach buntu.
    • joaz Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 21:01
      Gwit tak się spasła, że bez problemów potrafi zrobić szpagat - widziałam na filmiku.
      Ja mam rozmiar 36 i co z tego - ćwicze ,ale takie rozciągnięcie ciągle nieosiągalne.
      • bigzaganiacz Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 21:34
        Popatrz sobie co 300 kg sumo zawodnik potrafi zrobic
        • wioskowy_glupek Re: Gwit i Kaczoruk 08.06.19, 22:46
          Kaczoruk hejtują bo ma paskudny charakter i to tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka