Dodaj do ulubionych

Propozycja

08.06.19, 23:01
Dawno, dawno temu jedna z czesto-udzielajacych sie forumek zalozyla taki bardziej tollo-watek. Nie wiem czy miala chwile zacmienia, czy truly chciala wywolac burze, who knows ... W kazdym razie reakcja reszty z nas byla do polecenia przy innych trollo-watkach. Nie wiedziec czemu ale bez zadnego wczesniejszego uzgadniania/umawiania sie, kolejne forumki completely spontaneously wpisywaly/wrzucaly swoje ulubione piosenki (long live youtube!) jakos tam korespondujace z proponowanym tematem a potem juz po prostu favourite music smile Sama zalozycielka sie tez w jakims momencie zorientowala/zreflektowala i tez podrzucila cos do nucenia wink I tak trollo-temat umarl szybko a sympatycznie ...
Moja propozycja jest oczywista: po wyczuciu nosem trollo-watku i zmagajac sie z poczuciem, ze koniecznie czlowiek chce cos napisac, moze lepiej wrzucic jakas skoczna melodyjke? Wszak Piosenka Jest Dobra Na Wszystko ... rowniez na trollo-watki wink Cheers.
Obserwuj wątek
    • agonyaunt Re: Propozycja 08.06.19, 23:37
      Można łatwiej - zgłosić i nie odpowiadać. Zwłaszcza to drugie, bo jak się wątku nie podbija, to znika sobie w czeluściach zapomnienia i jest spokój.
      • bi_scotti Re: Propozycja 08.06.19, 23:47
        Zgadzam sie w zupelnosci i tak tez czynie ale sadzac po ilosci wpisow w roznych ... well ... questionable watkach widac jak wiele z nas tu zgromadzonych po prostu "musi, bo sie udusi" i watki rosna jak na drozdzach dajac trollom ucieche i motywacje do ciagow dalszych trollej (trollowej? trollicznej?) dzialanosci uncertain
        Moja propozycja nie jest dla takich jak Ty czy ja, ktore moga sie powstrzymac ale dla tych, ktore palce swierzbia i nawet wiedzac, ze odpisuja na post by Troll, odpisac musza. Skoro musza, no to niech chociaz ... hmmm ... melodyjnie wink Just a thought smile Cheers.
    • profes79 Re: Propozycja 09.06.19, 00:03
      Ja bym proponował, żeby na polskim forum pisać po polsku ale to coś na co starannie jesteś impregnowana.
      • minniemouse Re: Propozycja 09.06.19, 01:42
        Podzielam to zdanie. jeśli ja potrafię to jednak każdy moze.

(moze Biscotti mysli ze to taka jej urocza cecha - ale naprawdę nie. tylko irytuje. i sprawia trudność w czytaniu tym którzy angielskiego nie znają).

A propos meritum - mozna wpisywać piosenki. mozna po prostu nie reagować.

Minnie
      • iimpala Re: Propozycja 09.06.19, 01:55
        dobrze gadasz...
        mam jakąs alergię na bi, ktora najwyraźniej nudzi sie w domu na emeryturce i zapomniala, że Polska, mimo wszystko, poszla do przodu i to już nie jest zapamiętany przez nią zaścianek.
        cheers...
        a melodyjki z lat 70-80 tych to jest dla większości tak, jak dla ciebie bi, piosenki +/_ wojenne. I mam tu na mysli II wojne światową a nie stan wojenny, ktory kojarzysz.
        Moze warto zmienic forum? na jakieś babcia + na emigracji?
        • aquella Re: Propozycja 09.06.19, 04:37
          Skoro Polska poszła do przodu to nie powinno być dla Ciebie problemem rozszyfrowanie znaczenia słów i zwrotów jakich używa biscotti
        • ras.szamra Re: Propozycja 09.06.19, 08:41
          Wiesz co Iimpala, nawet irytacja czyims stylem pisania nie usprawiedliwia takiej wredoty.
          • bazia8 Re: Propozycja 09.06.19, 08:45
            Ależ to trollolollo ta impala
          • malgo21 Re: Propozycja 09.06.19, 11:39
            Impala wie że ta propozycja odnosi się do jej wątków to atakuje jak poparzona big_grin
        • m_incubo Re: Propozycja 09.06.19, 09:40
          Zjeżdżaj.
        • zlota.ptaszyna Re: Propozycja 09.06.19, 10:09
          To nie jest biscotti tylko jakiś podmieniec, biscotti nie umie po polsku
          Przecież to nie są jej posty, ktoś się włamał na jej konto
          Trzeba zgłosić do moderatorki
      • zlota.ptaszyna Re: Propozycja 09.06.19, 10:11
        No właśnie te posty są po polsku , biscotti nigdy takich nie pisała , w każdym zdaniu waliła z piec błędów
        To nie onA
    • 1matka-polka Re: Propozycja 09.06.19, 08:37
      Feministki protestuja na uniwersytecie. Nie zgadzaja sie z tym, ze istnieja roznice miedzy kobietami a mezczyznami,😂
      m.cda.pl/video/33095801c
    • zlota.ptaszyna Re: Propozycja 09.06.19, 10:07
      Nie rozumiem , post jest prawie cały po polski, nie ma błędów przedszkolaka , biscotti trolluje , ktoś się włamał na jej konto ?
      Ktoś coś wie o co chodzi ???
      • 1matka-polka Re: Propozycja 09.06.19, 10:46
        Moze wreszcie znalazla jakis slownik i edytor tekstu.
        • zlota.ptaszyna Re: Propozycja 09.06.19, 11:29
          Takiego tekstu nie uzyslasz z edytora:

"ama zalozycielka sie tez w jakims momencie zorientowala/zreflektowala i tez podrzucila cos do nucenia I tak trollo-temat umarl szybko a sympatycznie ...
          Moja propozycja jest oczywista: po wyczuciu nosem trollo-watku i zmagajac sie z poczuciem, ze koniecznie czlowiek chce cos napisac, moze lepiej wrzucic jakas skoczna melodyjke? Wszak Piosenka Jest Dobra Na Wszystko ... rowniez na trollo-watki "

ktos musial przejac jej konto i sie swietnie bawi….
          • 1matka-polka Re: Propozycja 09.06.19, 11:33
            Moze jej drugie albo piąte ja doszlo do glosu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka