Dodaj do ulubionych

hebe - paleta

19.07.19, 08:14
dziewczyny pomozcie
w Hebe były takie palety cieni do powiek, ktore wygladały jak tabliczki czekolady (łącznie z kostkowaną fakturą). byly spore, takie wielkosci dłoni mniej wiecej, w kilku różnych zestawach kolorystycznych, zawieraly kilkanascie kolorów i kosztowały kilkadziesiąt złotych.
ktos kojarzy jaka to była firma?
przejrzałam strone internetową hebe, ale nie znalazłam...
Obserwuj wątek
    • mona-taran Re: hebe - paleta 19.07.19, 08:17
      Makeup revolution?
      • mona-taran Re: hebe - paleta 19.07.19, 08:19
        www.makeupmusthaves.nl/makeup-revolution-i-heart-chocolate-golden-bar.html?source=googlebase&gclid=EAIaIQobChMI14C4javA4wIVhEPTCh33YQhNEAQYBCABEgJgUPD_BwETe?
        • dziennik-niecodziennik Re: hebe - paleta 19.07.19, 08:24
          tak!!! dziekuje! smile
        • dziennik-niecodziennik Re: hebe - paleta 19.07.19, 08:28
          ktoś używa? dobre są? długotrwałe?...
          • alchemy_alice Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:07
            To podróba paletek z Too Faced. Trzymają się średnio, mają niezbyt miły zapach i kiepski skład. Za te cenę można kupić lepsze z The Bałam ( można już od 70 zł dostać). Osobiście nie polecam MUR, o ile przez miesiąc dwa kosmetyk jest ok, to potem tylko do wyrzucenia
            • mona-taran Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:29
              Ano są raczej średnie. W NL wyprzedają je za grosze. Kupiłam białą po 5 € i leży. Kolory są słabo napigmentowane , bardzo się sypią. Ja się mało maluję i nie mam wielkich wymagań, ale tych cieni nie lubię. Już lepsze są z Catrice.
              • mona-taran Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:37
                Tą mogę polecić. Tania i dobra wink
                www.kruidvat.nl/catrice-volume-1-warm-copper-010-bronze-upon-a-dream-eyeshadow-palette/p/4655995?gclid=EAIaIQobChMI7ujFqbzA4wIVSed3Ch30pAr-EAQYASABEgI9CvD_BwE
            • araceli Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:53
              alchemy_alice napisał(a):
              > Za te cenę można kupić lepsze z The Bałam ( można już od 70 z ł dostać).

MR są za 30-40 big_grin
              • alchemy_alice Re: hebe - paleta 19.07.19, 13:51
                Możliwe, cen nie sprawdzałam. Pamiętam, że paleta z MUR od Maxineczki była za jakieś es 50-60 zł, tym się zasugerowałam.
              • double-facepalm Re: hebe - paleta 19.07.19, 19:49
                araceli napisała:

> alchemy_alice napisał(a):
                > > Za te cenę można kupić lepsze z The Bałam ( można już od 70 z ł dostać).
                >
                > MR są za 30-40 big_grin
                >
                >
                >
                >
                W cocolitach i e-zebrach, itp online poniżej 30, a te malutkie z ośmioma cieniami jeszcze taniej. Miałam malutką bialą, bez bazy sie szybko osypywaly. Ogólnie do wyrzucenia po paru miesiącach.
    • double-facepalm Re: hebe - paleta 19.07.19, 08:20
      W innej sieciowce widziałam (Natura) - to te same? www.drogerienatura.pl/jm-wonder-chocolate-paleta-cieni-love.html
      • dziennik-niecodziennik Re: hebe - paleta 19.07.19, 08:24
        a teraz mnie zaskoczyłas.
        nie, to nie te o ktore mi chodzi, ale wyglądają identycznie smile
        • dziennik-niecodziennik Re: hebe - paleta 19.07.19, 08:34
          ej, a moze i te same?...
          • aqua48 Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:15
            To te same. Make Up Revolution. Jakość bardzo średnia - każda paleta jest inna, niektóre kolory są niezłe, inne w ogóle się nie trzymają na powiece, lub ich nie widać, w jeszcze innych zestaw kolorów jest do bani. Mnie najlepiej sprawdziła się biała czekoladka pod względem jakości, trwałości i przydatności. MUR nie trzyma jednolitego poziomu, mam wrażenie, że idą na ilość i lubią kopiować, ale średnio to im się udaje. Duuużo lepiej zainwestować w jakąś paletkę Affect.
            • dziennik-niecodziennik Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:33
              e, to nie chce. chciałam głównie ze wzgledu na opakowanie big_grin
              • mona-taran Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:34
                One się sprzedają chyba tylko ze względu na opakowanie :p
                • araceli Re: hebe - paleta 19.07.19, 09:55
                  Nie podzielam negatywnych opinii. Mam kilka paletek i są całkiem ok. Za 15-30zł (za tyle kupuję w necie) cudów nie ma ale jakość jest naprawdę przyzwoita.
              • aqua48 Re: hebe - paleta 19.07.19, 10:02
                dziennik-niecodziennik napisała:

> e, to nie chce. chciałam głównie ze wzgledu na opakowanie big_grin

Z drogeryjnych to poszukaj sobie jakiejś palety z Affect, ostatnia Charming Mocha z Eveline jest niezła, bardzo dobrze się z nią pracuje, i kolory użytkowe, na co dzień, i na wieczór, małe paletki z Gosh zawsze trzymają jakość, jeśli chodzi o MUR to ja nabyłam na wyprzedaży paletkę firmowaną przez Maxineczkę i jestem z niej bardzo zadowolona, gdyby jeszcze gdzieś była w cenie 24 zł to na pewno kupię ponownie. Ale nie jest to paleta, którą wszyscy lubią i trzeba nauczyć się z niej korzystać. Po pierwszych kilku razach miałam ochotę ją wywalić smile Teraz używam bardzo często.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka