tryggia 24.07.19, 21:32 Ja wiem, starszy pan już był, ale i tak żal. Jeden z tych blondynów (nielicznych), którzy wywoływali u mnie skurcz w brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Rutger Hauer 24.07.19, 21:49 O matko, jakoś nie sądziłam, że był już w takim wieku, mam i zawsze już będę mieć przed oczami blond przystojniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Rutger Hauer 24.07.19, 22:01 Nie wiedziałam, że miał już 75 lat, miał w sobie coś bardzo magnetycznego, i ten zimny wzrok... najbardziej znany pewnie z roli Roya w Łowcy, ale mocno mi się wrył w pamięć jako najemnik w filmie Ciało i krew. Plus całkiem sporo innych, świetnych ról - wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Rutger Hauer 24.07.19, 22:09 Mój typ, magnetyczny mocnej budowy blondyn. No i najprzystojnieszy android świata Stary nie był, mógł jeszcze pożyć Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Rutger Hauer 24.07.19, 22:23 nie wiedzialam, ze mial juz 75 lat. w sumie i juz i dopiero. z 15 spokojnie mogl jeszcze pozyc. swietny aktor, szkoda i zal Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Rutger Hauer 24.07.19, 23:08 Był niesamowity w Blade Runnerze. I wygłosił jeden z moich ulubionych filmowych cytatów „all those momentu will be lost in time like tears in rain” Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir_czarodziejski Re: Rutger Hauer 24.07.19, 23:14 Tak, to była fantastyczna rola. Robot był bardziej pomimo wszystko ludzki niż człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
stwory_z_mchu Re: Rutger Hauer 25.07.19, 09:09 Uwielbiam BladeRunnera, to chyba mój ulubiony film więc strasznie mi przykro A ponieważ każdej nocy mamy ustawioną muzykę do spania i są to wszystkie utwory Vangelisa więc codziennie slucham tego zdania (ale też tego "Can I ask you a personal question? did you ever retired human by the mistake?). Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Rutger Hauer 25.07.19, 07:26 Zaklęta w sokoła, Blade Runner, Autostopowicz i, ochhh Ciało i krew, że nie wspomnę o Pokłonie dla zawodnika. Uwielbiałam go. I uwielbiam nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Rutger Hauer 25.07.19, 07:52 No jakoś smutno się czyta. Głownie z filmów akcji go kojarzę, jako tzw. czarny charakter. Zwykle postać drugoplanowa, ale mocno charakterystyczna i zapadająca w pamięć. I był naprawdę mistrzem takich ról. 75 lat... Ale czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś