21mada 06.09.19, 19:40 Takich materiałowych. Co do nich nosicie? Bluzki koszulowe wpuszczone w środek? Czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 19:48 I trumna w plecaku? Możesz się wkurzać ale będę powtarzał do skutku, spodnie to durny, nieudany i szkodliwy wynalazek, z którego należy zrezygnować. I ludzkość zrezygnuje, proces już trwa tylko im szybciej tym lepiej, każde opóźnienie kosztuje życie wielu ludzi i przybliża nasz gatunek do wyginięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 19:50 Ale zima to chyba nie robi różnicy czy założę spodnie czy grube rajstopy? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 19:58 Robi. Do spodni nie założysz sukienki... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 20:06 Widziałem takie co zakładają, więc Mada ma rację, różnicy nie ma żadnej i konsekwencje medyczne te same. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 20:05 Rajstopy to też spodnie, tak dla mężczyzn, jak i kobiet działają dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 20:10 To co nosić zima żeby było ciepło w pupę? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 20:16 Ja noszę kilt, jest ciepło i do tego łagodzi odczuwanie różnic temperatury gdy się wchodzi/wychodzi z ogrzewanych pomieszczeń typu biura, sklepy, autobusy itp. Spodnie, wbrew telewizyjnym, internetowym i towarzyskim promotorom na prawdę szkodzą. Mężczyznom wyjątkowo poważnie, kobietom trochę mniej, ale też szkodzą. Na prawdę nie da się spodni pod względem wygody nawet próbować porównywać ze spódnicą jak np. kilt. Na prawdę spodnie to szkodliwe dziadostwo promowane z przyczyn politycznych wbrew naturze, anatomii człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 20:21 Rozumiem ze bez majtek? Nie zimno wtedy w pupę? A co w czasie okresu? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 20:23 Nie zimno, ja akurat okresów nie mam, żony nie pytałem jak sobie radzi, ale sobie radzi, też spodni nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 21:57 to spytaJ, bardzo jestem ciekawa jak sobie radzi..albo jak macie biegunkę np. Po prostu tak sobie kapie? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 22:25 Nie zdarzyło mi się, żeby mi kapało, a chodzę w kilcie grubo ponad 10 lat, codziennie, spodni od dawna żadnych nie mam, nawet w szafie. Okresów nie mam więc ten aspekt mnie nie dotyczy, spytam ale nie wiem, czy życzyłaby sobie żeby takie rzeczy na forum przedrukowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 22:27 BTW właśnie sobie wyobraziłem Twoje majtki, tudzież spodnie, takie nakapane, grind core'owe klimaty, nie moje, jak preferuję death metal i normalną tematykę tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 23:25 no tak myślałam..wyobraziłeś sobie, bo jestes zbokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 23:24 piszesz gorsze rzeczy, więc nie wiem czemu nagle udajesz pruderyjnego pana.!0 lat i nie pytałeś jak sobie radzi z kobiecymi sprawami? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 23:48 >przybliża nasz gatunek do wyginięcia. A wiesz, ze ty masz rację? Wszyscy noszący spodnie umierają, to fakt naukowy Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: A propos normalnych spodni 07.09.19, 00:07 ultimate.strike napisał: spodnie to > durny, nieudany i szkodliwy wynalazek,(...) ko > sztuje życie wielu ludzi i przybliża nasz gatunek do wyginięcia. > No tak, gdybyśmy nie nosili spodni, to by nas pewnie było 8 miliardów z hakiem, a światu groziłaby globalna eko-katastrofa...oh, wait... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 21:46 Uwielbiam określenie "spodnie materiałowe". Zupełnie jak gdyby inne były na przykład z tektury. :-p Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 21:53 Może mada normalnie to nosi np. skórzane. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 21:56 Oj no wiem. Zresztą tektura to też materiał. 😊 Ale takie określenie pojawiło się w wątku o spodniach. I jakoś nikt się nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 22:49 "Materiałowe" to pół biedy. Ja słyszałam gdzieś "materialne"😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A propos normalnych spodni 06.09.19, 22:55 Material world paranoia, tytuł pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś