petronella 23.12.19, 12:27 Dziewczyny, ktoras w watku ostatnio linkowala przepis na sernik z sera z wiadra i mascarpone. Podlinkujcie jeszcze raz, bo nie moge znalezc. Dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Sernik 23.12.19, 12:31 To nie byłam ja ale ten jest z mascarpone www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_krolewski/przepis.html Odpowiedz Link Zgłoś
alicjak-2 Re: Sernik 23.12.19, 13:12 Wątek "bigosss" pisze z tel.nie umiem wkleić .Wczoraj robiłam wyszedł pyszny i szybko się robi .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alicjak-2 Re: Sernik 23.12.19, 13:17 Kremowy sernik z mascarpone marta-goruje,chyba na tej stronie jest przepis ,swoją drogą dziękuję tej forumce co podała ten przepis ,bo sernik jest niebianski Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Sernik 23.12.19, 16:59 Też się najarałam na ten sernik, ale potem rzucila mi się w oczy kostka wiśniowa z tego bloga, no i sernik poszedł się paść do nsdyępnej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Sernik 23.12.19, 19:57 No i prawidłowo, bo sernik to nie jest ciasto bożonarodzeniowe. Serniki to się na Wielkanoc robi. Odpowiedz Link Zgłoś