Dodaj do ulubionych

wybory korespondencyjne a alerty BIK

18.04.20, 12:58
pytanie do tych co chcą głosowac korespondencyjnie, czy będziecie sobie ustawiać alerty w BIK aby czuć się bezpiecznie przy podawaniu swoich danych do komisji wyborczej?
Obserwuj wątek
    • kira02 Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 14:30
      Nie zamierzam brać udziału w tej grandzie. Naprawdę wierzysz w jakiekolwiek wolne, tajne, demokratyczne wybory w takich warunkach?
      • taki-sobie-nick Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 21:59
        Tak czy owak, musisz im odesłać swój pakiet* (w dodatku ryzykując, że poczta go zgubi).

*nawet nie zagłosowawszy
        • iwoniaw Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 23:17
          taki-sobie-nick napisała:

> Tak czy owak, musisz im odesłać swój pakiet* (w dodatku ryzykując, że poczta go
          > zgubi).
          >
          > *nawet nie zagłosowawszy

Bo co? 😁
        • iwles Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 23:25
          taki-sobie-nick napisała:

> Tak czy owak, musisz im odesłać swój pakiet* (w dodatku ryzykując, że poczta go
          > zgubi).
          >
          > *nawet nie zagłosowawszy

Nie trzeba.
          Co wiecej: zawsze mozesz zlozyc skarge, ze do ciebie pakiet nie dotarl 😄
    • ivanova Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 15:50
      Nie zamierzam uczestniczyc w tej szopce.
    • joanna05 Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 18:18
      Glosować w tej farsie będzie tylko grupka wiernych sług miłościwie nam panujących przecież. To po co tu pytasz?
    • vodyanoi Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 23:13
      Błagam cię, nie bądź jak mój kuzyn, który przez telefon prawie się zapluł, że PESEL, PESEL chcą mu ukraść.

Jak mu powiedziałam, że ten PESEL (!!!!) mam na wyciągnięcie ręki, dwa kliknięcia w internecie, to najpierw mnie wyśmiał, a potem, jak mu podałam, to nie mógł się odezwać przez długie minuty.

Czasem wystarczy wiedzieć tylko, gdzie człowiek mieszka i już wszystko dostępne.

• nickbezznaczenia Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 18.04.20, 23:21
      Jeżeli PKW nie bierze udziału w wyborach to i ja nie.

Przecież to farsa.
      • inga66 Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 19.04.20, 08:14
        dziwi mnie jedno, wszyscy na tym froum są przeciwnikami obecnego prezydenta, a bojkotując wybory przyczynią się do jego zwycięstwa, czyli defacto tak jakby na niego głosowali
        • azja001 Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 19.04.20, 08:31
          W jakim stylu rządzą w takim też Duda wygra te wybory czyli bez poszanowania większej części społeczeństwa. Pewnie będą triumfować nieziemsko w wiadomościach i innych pisowskich mediach, Kaczyński będzie dumny ze swoich wątpliwych osiągnięć a kraj cywilizacyjnie będzie znowu ładnych kilka lat za resztą Europy. Tylko co w tych warunkach można zrobić? Wiecznie tańczyć ją Kaczyński zagra? Można tylko mieć nadzieję że kryzys gospodarczy i wkurw że PiS nie pozwala zagłosować w normalny i prawomocny sposób za kilka mcy spowoduje że to początek końca tego toksycznego posła
        • nickbezznaczenia Re: wybory korespondencyjne a alerty BIK 19.04.20, 08:58
          No cóż...
          Jaki prezydent takie wybory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka