Dodaj do ulubionych

Spożywka M&S wraca

09.06.20, 13:20
Dobra wiadomość dla tych, co tęsknią - za moment część spożywki będzie można kupić w internetowym supermarkecie Frisco: www.money.pl/gielda/frisco-pl-produkty-spozywcze-marks-spencer-beda-dostepne-od-17-vi-6519571186096257a.html.
100 produktów to mało, ale lepsze to niż nic.
Obserwuj wątek
    • apallosa Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 13:30
      Żeby tak jeszcze bieliznę,podkoszulki i skarpetki można było kupić,to byłby git.
      Ale nic to-za spozywka tez się wiele osób stesknilo,czemu się wcale nie dziwuje,więc dobre i to.
      • lajtova Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 13:34
        Mąż nie może przeboleć, że zamknęli MS. Tylko tam kupował te rzeczy o których piszesz. Jak padło hasło o zamknięciu zrobił zapas i zakłada tylko w niedziele i świeta(to żart), ale bardzo bardzo je oszczędza.

W czy MS jest w Niemczech, Czechach?
        • apallosa Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 14:22
          Lajtova-mój chłop też kocha gatki,podkoszulki i inne takie od M&S,ale on Szkot,a outletu M&S mamy blisko domu .
          Co do sklepow-Internet powiada,ze sa sklepy w Czechach jak najbardziej, w Niemczech już nie ma.
          Z kolei właściciele britishshop chwalą sie, ze mogą na zamówienie sprowadzić niektóre produkty M&S,jeżeli są chętni.
          Jeżeli Twój mąż kocha bieliznę M&S,to niech nie nasza jeno w niedziele i swietasmile tylko albo niech ściągnie przez net,albo uda się na wycieczkę do Czech ew.Anglii ( jak już będzie mozna).
          Pozdrawiam i ściskam.
          • apallosa Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 14:53
            Lajtova-wczytalam się bliżej i rzeczony britishshop chwali się,ze przez usługę,,bring to Me" może sprowadzić do Polski przedmioty z M &S.
            Spróbuj może...
            • lajtova Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 15:50
              Planujemy spędzić w sierpniu kilka dni w Pradze. Tam niech sobie poszukamy.
        • turzyca Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 15:47
          Ja się z forum dowiedziałam że można (już!) zamawiać online ze strony m&s.
      • chococaffe Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 13:38
        ubrania możesz kupic on line
        • doubledoublejoyandtrouble Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 16:20
          chococaffe napisała:

> ubrania możesz kupic on line

Ale u nich, w sensie - muszę je sprowadzić z UK? Czy coś się zmieniło?
          >
          • chococaffe Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 16:31
            No tak - zamawiasz on line. w domu, wysyłają z UK (to chyba nie problem?). Jak każde zakupy on line.
            • doubledoublejoyandtrouble Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 16:35
              chococaffe napisała:

> No tak - zamawiasz on line. w domu, wysyłają z UK (to chyba nie problem?). Jak
              > każde zakupy on line.
              >

Logistycznie - nie. Ale ponieważ ja zawsze zamawiam kilka rozmiarów, przymierzam i niepasujące odsyłam - to mysle, ze koszta przesylki i odsylki mogą przewyższych koszta zakupów... a to trochę bez sensu. Ale może pomyślę o zamówieniu tych modeli, które już mam i się sprawdziły.
              • chococaffe Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 16:46
                Ja na szczęscie zdążyłam poznać rozmiarówkę w praktyce. Zamawiałam tylko biustonosze - co prawda ta sama kategoria (bez fiszbin/fiszbinów?) , ale rózne modele - jeszcze nie musiałam zwracać.
      • huexido Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 15:50
        Majtki i staniki, moje najlepsze i najukochańsze z m&s, nikt nie robi lepszych, nikt.
    • chococaffe Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 13:42
      Ciekawe czy będzie prawdziwy M&S dorsz i halibut mrożony. Przez prawdziwy rozumiem taki od nich a nie zakontarktowany miejscowo.

W Lidlu zniknęły (czasowo/) niesolone pistacje to może uda się powrócić do "źródła" smile

Reszta to moje grzechy więc nie wiem czy powinnam się cieszyć na ewentualny powrót wink(np truskawki w polewie jogurtowej lub białej czekolady -nie pamiętam, batoniki czekoladowo miętowe, chleb tostowy, chipsy wielowarzywne itd itp)
      • hungaria Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 13:50
        Jestem bardzo ciekawa, co rzucą, bo M&S ma ogromny wybór, a 100 produktów to w sumie bardzo niewiele. Na mrożonki bym nie liczyła, przynajmniej tak wnioskowałam z artykułu. Ja mam cichą nadzieję na czipsy z octem, bo uwielbiam, u nas takich nie ma. Mieli też bardzo dobre przyprawy i dodatki orientalne. I sherry...
        • chococaffe Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 13:59
          Sprawdzałam przyprawy orientalne - imho lepsze są z hinduskich sklepów, ewentualnie eko.
        • berdebul Re: Spożywka M&S wraca 09.06.20, 15:06
          Czipsy z octem bywają we Frisco i w Auchan. Też lubię. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka