Dodaj do ulubionych

Ematka i klasyka

20.06.20, 22:57
Szczerze mówiąc, Taksówkarz mnie nie zachwycił. Przez całe moje długie życie miałem coś w rodzaju wyrzutów sumienia. Próbowałem w sobie wzbudzić szacunek dla, jakby nie było, po tylu latach, klasyki. Dupa! Dzisiaj, z całą świadomością, jestem w stanie przyznać się, dlaczego. Ja po prostu tego aktora nie lubię, i nigdy nie lubiłem. DeNiro nie lubiłem w żadnym wcieleniu. W żadnym wcieleniu nie byłem się w stanie z nim zidentyfikować.

...

Natomiast DiCaprio, którego nienawidziłem jako gówniarza, urósł w moich oczach na "starość".

...

A jak z Tobą, eMatko?
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 09:22
      O mójborze, nigdy nie miałam potrzeby identyfikacji z jakimś aktorem, ani aktorką. Sporo jest dobrych filmów, których zwyczajnie nie lubię, nie podobają mi się, męczą mnie. Taksówkarz należy do tych męczących.
    • em_em71 Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 09:52
      Oglądając na przestrzeni lat któryś kolejny film z Nicolasem Cage doszlam do wniosku, ze typa nie trawię. Męczy mnie patrzenie na niego.
      • heca7 Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 09:58
        Siostro! Mam to samo smile On zawsze wygląda tak jakby go bardzo hemoroidy bolały wink
        • em_em71 Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 10:12
          😁
      • feel_good_inc Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 21:43
        To jest aktor miliona bardzo słabych filmów i pojedynczych dobrych.
        W takim np. "Lord of War" był całkiem niezły.
    • 1matka-polka Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 12:29
      Nie ogladalam Gwiezdnych wojen ani Star treka, mimo ze lubie filmy, ktorych akcja dzieje sie w kosmosie.
    • hanusinamama Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 12:36
      DeNIro uwielbiam...nigdy nie czułam potrzeby sie z nim zidentyfikować....
    • arkanna Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 12:39
      Eddie Redmayne . Nie daje rady ,pomimo że filmy w których gra są naprawdę dobre. Jedyny który obejrzałam do końca to Portret damy ale dla Alicji, cudna aktorka
      • jowita771 Re: Ematka i klasyka 21.06.20, 22:09
        Też go nie lubię, jakoś mnie odrzuca.
        • krwawy.lolo Re: Ematka i klasyka 22.06.20, 11:44
          Musiałem gościa wyguglać. Nic mi nie mówi, ani żaden z filmów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka