epicentryczka Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 14:45 Iphony se, używane po rodzicach w abonamencie 20zl/mies nielimitowane rozmowy, smsy, mmsy i 5gb netu Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka55 Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 15:53 Mój 11latek ma telefon po mnie. Ma dobre parametry i dobrze trzyma bateria i jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka55 Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 15:54 Ma telefon na kartę, ale ma też w nim druga kartę internetową 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 16:08 Iphone 8, nowy ze sklepu, zbierała długo, my dorzuciliśmy połowę, jako prezent z jakiejś okazji (urodziny chyba, ale już nie pamiętam), no i część skredytowaliśmy, spłacała nas w ratach - na kartę, wychodzi 30 zł na miesiąc mniej więcej. Uparła się na tego Iphone, więc ma, ładny jest, rzeczywiście szybki, ale mnie szlag trafia od tego, że nic z normalnych kabli do niego nie pasuje, połowa rzeczy, którą bym jej pokazała na nim nie chodzi - nie lubię Apple'a za takie utrudnianie ludziom życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 18:13 Ale pomysl ile rzeczy na ios nie chodzi pod androidem Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 16:21 Mój syn lat 7, iPhone Apple, nowy, tata kupił. Chyba dużo droższy od mojego, ja długo użytkuje telefony. Oczywiście uzytkowuje z rozsądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_harper2 Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 16:38 Mój 15 latek ma kupiony w sklepie. Do niedawna na kartę, teraz na abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 18:03 Wszyscy oprócz najmłodszego mamy Samsungi, nowe z abonamentem. Najmłodszy miał używanego Samsunga ale go uszkodził. Używać go musiał jeszcze ponad pół roku- uszkodzenie było z jego ewidentnej winy. Na razie Alcatel z Biedronki mu działa i się sprawdza. Aaa i to telefon na kartę z ...Tu Biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczka.chili Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 19:52 Syn lat 14 , mamy we dwoje abonament na dwa telefony, ma nowy jakis Huawei, który sam sobie wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_lady007 Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 20:07 Córka dostała nowy tel (Xiaomi mi A3) jak miała 12 lat, na abonament. Wcześniej miała Iphona po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 20:16 Syn ma telefon na abonament od 6 roku życia. Od zawsze ma Samsungi. Jak był mały to dziedziczyl po nas, od 13, 14 roku życia kupujemy przy przedłużeniu umowy nowy. Dwa lata temu dostał najnowszy model Samsunga. Teraz dostanie nowy, za rewelacyjne świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 20:48 Nowy, w abonamencie, na umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 21:07 Nowe, z niskiej półki, ale mocne sprzętowo i wytrzymałe, dzięki temu są kilka lat w użytku. Nie mają po kim i czego dziedziczyć bo użytkujemy telefony po kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 21:48 Corka na swieta dostala MI A3, oczywiscie nowy, ma na karte w play... Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Telefony waszych dzieci 24.06.20, 22:00 Abonament. Samsungi A6. Ze sklepu. Poprzednio miały Huaweie P9 chyba ale porozwalali. Odpowiedz Link Zgłoś
piesiedwa Re: Telefony waszych dzieci 25.06.20, 08:39 Lat 7 brak tel, lat 11 samsung s6 bodajze, po siostrze a siostra nastolatka juz w tym roku kupila nowy z zaoszczedzonych. Po mnie im nie daje bo za wysokie modele i nie bede z dzieci robic szpanerow a sami tyle nie nazbieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Telefony waszych dzieci 25.06.20, 21:42 Dziewczyny byly zakochane w iphonach. Kupowaly same, uzywane, najczesciej ja szukalam po moich znajomych. Od jakiegos czasu uzywaja Huawei i skonczyly sie narzekania na to, ze kabelek znow nie dziala i telefon sie nie laduje. Nie uzywaja nowych telefonow, jak zepsuja swoje, musza za wlasna kase kupic nowe (Huawei byl wyjatkiem, dostalam w pracy i nie musialam oddawac ataryxh egzemplarzy). Odpowiedz Link Zgłoś