poczkodovana 04.08.20, 11:36 Od czasu pojawienia sie "365 dni" na swiatowym Netfliksie, o facecie jest coraz glosniej. Moj zdaniem jest niesamowicie przystojny. Meski, seksowny, ma cos w sobie. Podoba sie emamom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona-taran Re: Michele Morrone 04.08.20, 11:44 Mnie się nie podoba, ma jakiś mało inteligentny wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Michele Morrone 04.08.20, 11:44 Rany, przez chwilę myślałam że pytasz, czy nam się Michel Moran podoba Morrone - oczywiście tak, facet wygląda jak prototyp, a wszyscy wokół marne niedoróbki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Michele Morrone 04.08.20, 11:48 Niby idealny na oko a mnie coś zgrzyta. Coś niemęskiego. Ale ten typ urody mnie nie pociąga, więc obiektywna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 11:52 Dokladnie, dla mnie on paradoksalnie nie jest męski...ma zbyt duży pierwiastek kobiecy. Jeżeli ma partnerkę, to stoi przed lustrem czesciej niz ona. Zbyt gejowaty..chociaz lubię gejów jako ludzi, ale nie są dla mnie pociagający... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:00 To tym bardziej...kryptogej...Pewnie niedlugo się okaże, ze bardziej lubi chlopcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:07 Dla mnie najgorsze są w jego wyglądzie te usta, blee. I spojrzenie szczeniaczka:p np. tu Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:15 Porównaj jego wyraz oczu, język ciała, gdy jest z facetem, tu innym gejem Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:17 I jego język ciała, gdy jest kobietą...taka wystudiowana poza, beznamietny wyraz twarz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:56 Ach to ten? Taki bujaj samiec rozplodowiec W typie chyba kochanków z Egiptu 🤣 Sylwetka piękna, dziarki mocno na nie Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:19 >Ach to ten? Taki bujaj samiec rozplodowiec raczej taki, co przy którym samiec hetero boi się schylić po mydło..,. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:51 Mnie też usta przeszkadzają najbardziej. Nie i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 15:00 Usta wyglądają na powiększone szklanką Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Michele Morrone 05.08.20, 01:13 mona-taran napisała: > A nie, ona już ex A ta żona taka trochę męska z twarzy. 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Michele Morrone 05.08.20, 01:05 gama2003 napisała: > Niby idealny na oko a mnie coś zgrzyta. Coś niemęskiego. Ale ten typ urody mnie > nie pociąga, więc obiektywna nie jestem. Mama to samo, może dlatego ze za bardzo wymuskany 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 11:49 wygląda na zigolaka, który zyje na koszt starszej kobiety albo obiekt westchnień gejów. Dla mnie obleśny...-100 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:05 Mam znajomego, który jest gejem...sam nie jest w tym typie, jezeli chodzi o wygląd, ale bardzo często na swoim profilu wrzuca kolesi o takim typie urody jak Morrone i w takich pozach..Geje siebie czują Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Michele Morrone 04.08.20, 17:36 Myślę, że masz rację. Jest zbyt śliczny na hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 17:42 >Myślę, że masz rację. Jest zbyt śliczny na hetero. Nie o to chodzi, że niby śliczny, tylko o jego pozy- gdy sam pozuje, gdy stoi w towarzystwie faceta i gdy stoi w towarzystwie kobiet/ kobiety. 100% homo. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 04.08.20, 17:50 Po prostu, gdy stoi z facetem, dostaje kurwiki w oczach...a przy kobiecie ma oczy jak krowa... Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: Michele Morrone 05.08.20, 00:36 Sama pewnie jesteś obleśna dlatego piszesz o takim ciuchy w ten sposób dla pocieszenia on by pewnie Ciebie kijem nie dotknął także nie masz się o co martwic Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 05.08.20, 13:19 >on by pewnie Ciebie kijem nie dotknął Zgadzam się, bo jest pasywnym gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Michele Morrone 04.08.20, 11:57 musiałam guglać. mocna 8. znam faceta z mojej branży bardzo podobnego do tego pana, nawet niegłupi, ale sodówa przeokropna. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:10 Taki okropnie śliczny...nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Michele Morrone 05.08.20, 00:28 Aaaaa...myślałam jak to nazwać, co o nim myśle.Dobrze ujełaś. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:14 Obiektywnie to bardzo przystojny facet. Ja mam dyskomfort patrząc na niego, jest zbyt uroczy, taki słitaśny Niestety nie jestem fanką tego typu męskiej urody, ale moja córka (18) się rozpływa 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:17 A te usteczka jego to już w ogóle dla mnie nieakceptowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
irisq Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:08 racja! fuj - zbyt pełne, zupełnie "niemęskie". Ale mnie zawsze odrzucał typ latin lovera - zbyt banalny Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:12 Ma obrzydliwie pełne usta, takie wydęte. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Michele Morrone 04.08.20, 12:59 Mój gaydar na jego widok wjeżdża na czerwone pole. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:01 Nie, zbyt homoseksualny typ urody i mimiki. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:04 Nie mój typ, jest przystojny, ale nie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:05 Mnie by się bardzo podobał, gdybym mogła zapomnieć jego kretyńskie miny podczas seksu, zwłaszcza w fellatio w samolocie. Ale to się nie da odzobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:16 Jest jeszcze gorsza scena. Odrzuciło mnie na dwa metry. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:23 Która? Nie oglądałam zbyt uważnie, jestem gotowa wrócić i sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Michele Morrone 04.08.20, 18:08 nangaparbat3 napisała: > Która? Nie oglądałam zbyt uważnie, jestem gotowa wrócić i sprawdzić Aż mnie wzdryga na samo wspomnienie - ta, w której pluje partnerce na krocze (idę zwymiotować). Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Michele Morrone 04.08.20, 20:26 Daj spokój. Wymiotowanie jest okropnie nieprzyjemne. A on tak pewnie dla poślizgu Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Michele Morrone 06.08.20, 19:55 Ja coś przespałam chyba w tym filmie? Kiedy on niby tam pluje? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Michele Morrone 06.08.20, 20:19 Sądząc po książce, której spory kawałek przeczytałam, spanie to najlepszy sposób na przetrwanie tego filmu😀. Facet w typie zigolaka, więc nie mój typ, choć zwykle Włosi mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:19 Męski, seksowny, przystojny, ale nie mój typ. Zdecydowanie nie mój. Jednak jestem w stanie uwierzyć, że podoba się innym kobietom i mężczyznom. Co więcej uważam, że na tych trzech jego atrybutach ten film w ogóle zyskał taką popularność i rozprzestrzenia się jak zaraza. [Tak, mam tarczycę.] Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:33 Nie, bardziej mi się podoba jego filmowa partnerka, Anna Maria Sieklucka. Z łóżka bym nie wyrzuciła😉😎 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:54 Serio? Już ona jest totalnie nijaka i nieciekawa Przeciętna uroda, przeciętna figura, przeciętny talent Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:59 Mnie się podoba. Ma coś słodkiego w sobie. Ponadto uważam, że jest bardzo dojrzała jeśli chodzi o udzielanie wywiadów. Niejedna doświadczona aktorka by sobie tak dobrze nie poradziła Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:07 Nie kojarzyłam kobiety. Pierwsze wrażenie- ma coś nie teges z oczami - albo zez, albo duża asymetria. Uroda przeciętna, trochę podobna do Agnieszki Sienkiewicz (ale ta jest ładniejsza). Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Michele Morrone 05.08.20, 01:15 leanne_paul_piper napisała: > Mnie się podoba. Ma coś słodkiego w sobie. Ponadto uważam, że jest bardzo dojrz > ała jeśli chodzi o udzielanie wywiadów. Niejedna doświadczona aktorka by sobie > tak dobrze nie poradziła > Mnie tez się podoba. W czarnych włosach fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:58 I dla mnie ona jest niesamowicie przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Michele Morrone 04.08.20, 13:59 Pasuje do roli niezbyt bystrej prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:43 Dobrze wypada w kamerze. W realu mocno przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:04 Na wybranych zdjeciach bylby bardzo ok. Ale niestety, odwazylam sie obejrzec "365 dni" no i teraz on tak mi sie kojarzy z grana tam postacia, ze mi sie chce smiac na jego widok Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:07 O tak, bardzo męski, niesamowicie. Na połowie zdjęc z googla usteczka w ciup. Co kto lubi, jak dla mnie to ani męski, ani seksowny, a to coś, co w sobie ma to dla mnie raczej minus niż plus. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:12 Miny robi okropne, to prawda. Sztuczne i kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Michele Morrone 04.08.20, 14:10 Obiektywnie przystojny, na pewno się podoba. Ciało ma fajne. Kojarzy mi się z chłopakiem Rickiego Martina. Nie przepadam za południową urodą u faceta i takimi kobiecymi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Michele Morrone 04.08.20, 15:00 Stanowcze nie. Taki typ żigolaka-południowca, nie lubię takiej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Michele Morrone 04.08.20, 15:18 Chodził korytarzami po firmie, to damska część czatowała żeby popatrzeć. Nie mam tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Michele Morrone 04.08.20, 15:38 Przystojny ale ja lubie coz poludniowy typu urody, chociaz moze z jasniejsza cera i delikatniejszymi rysami. Totalnie nie podobaja mi sie slowianscy popielaci blondyni z rozmytymi rysami. Ewentualnie typ blondyna w typie boruca lub chrisa hemswortha. Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Michele Morrone 04.08.20, 15:51 Nie. Wyglada jak z kalendarza z chłopakami dla chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:15 To ciekawe co mówicie, bo mi od pewnego czasu, po obserwacjach na insta też się wydaje, że może być gejem. Posłuchajcie recenzji Raczka o filmie 365 dni, jak tam zachwyca się Morrone. Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Michele Morrone 05.08.20, 11:11 >Posłuchajcie recenzji Raczka o filmie 365 dni, jak tam zachwyca się Morrone. Coś w tym jest. Obejrzałam. On się nim rajcuje... Pozna swój swego... Odpowiedz Link Zgłoś