Dodaj do ulubionych

Zabijanie wątków

21.08.20, 07:22
Jeżeli kogoś nie interesuje temat wątku to kiego kija zaczyna pindolić o gotowaniu?nie oczekuję odpowiedzi ale proszę o chwilę refleksji bo brak szacunku dla innych nie jest chyba standardem dla emamy?😞😞
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:25
      Jakoś pod chamskimi wypowiedziami panów, których wątki są rozwalane to nie płakałaś o braku kultury.
      • forumologin Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:47
        morgen_stern napisała:

> Jakoś pod chamskimi wypowiedziami panów, których wątki są rozwalane to nie płak
        > ałaś o braku kultury.
        >
        >
        moze dlategi ze byly to "chamskie wypowiedzi"?
    • anika772 Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:26
      Na ogół są to wątki, które już samym tytułem okazują brak szacunku dla innych.
      To "pindolenie o gotowaniu" im się po prostu należało.
      • ichi51e Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:28
        To jest karmienie trolla. Najbardziej boli ignor a tak podbijacie te watki i widzi ze to ma sens.
      • bobbiedraper Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:30
        A może po prostu nie wpisywać się do takich wątków? Jak gejowy józio albo mitoman od burdeli zakładają kolejny wątek, to wpisują się forumki z dłuższy stażem, a nie świeże/jednorazowe nicki. Tak ciężko się powstrzymać?
        • ajaksiowa Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:35
          I oto chodzi
          • chococaffe Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:36
            O to, że masz wybiórcze podejście do kultury i szacunku? Aha
            • morgen_stern [...] 21.08.20, 08:16
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • cauliflowerpl Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:46
          Hahaha, gość, który ma minimum 4 nicki, w tym pod dwoma udaje kobietę, chce nas uczyć jak na forum się zachowywać? Paradne big_grin
          • bobbiedraper [...] 21.08.20, 07:52
            • cauliflowerpl [...] 21.08.20, 07:53
              • bobbiedraper Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:10
                Lolo?
                • cauliflowerpl Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:40
                  Nie, Szerloku, mój rower jest zielony.
              • bywalec.hoteli [...] 21.08.20, 08:10
                • 1matka-polka [...] 21.08.20, 09:41
            • morgen_stern Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:15
              Ale prawdę napisała, masz tu przynajmniej kilka nicków i udajesz kobietę.
              • bywalec.hoteli [...] 21.08.20, 08:23
                • morgen_stern [...] 21.08.20, 08:27
                  • bywalec.hoteli [...] 21.08.20, 08:34
                    • morgen_stern Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:39
                      Czyli mentalnie nadal jesteś w podstawówce. To by wiele tłumaczyło, bo jak wielokrotnie pisałam, normalnych facetów na ematce nie ma, cbdu.
                  • bywalec.hoteli Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:34
                    ważysz tyle co 90% forum?? big_grin
                  • chococaffe Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:35
                    off top - jeden z problemów, który "bywalec" z Tobą ma to fakt, że trudno Twój nick używać w wołaczu. A on chyba po jakichś szkoleniach dla akwizytorów i wierzy, że jak użyje wołacza to zyska przychylność rozmówcy wink
                    • m_incubo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:56
                      Bywalec ma przede wszystkim problem z sobą, poza tym nie zauważyłam, żeby poprawnie używał wołacza. Kiedyś, bo może coś się zmieniło, od kiedy pajaca wygasiłam.
                      Nie przeszkadzają mi różne trolle, gazety i inne borostwory, ale jego idiotyzmów już nie mogłam.
                    • homohominilupus Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 10:10
                      chococaffe napisała:

> off top - jeden z problemów, który "bywalec" z Tobą ma to fakt, że trudno Twój
                      > nick używać w wołaczu. A on chyba po jakichś szkoleniach dla akwizytorów i wier
                      > zy, że jak użyje wołacza to zyska przychylność rozmówcy wink

Oooo, akwizytor, pięknie pasuje do mojej wizji padalca: lekko łysiejacy na czubku głowy, na chudych nóżkach z początkami brzucha z pederastka posługuje na koncercie Eweliny Lisowskiej
                      • homohominilupus Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 10:14
                        homohominilupus napisała:

> chococaffe napisała:
                        >
                        > > off top - jeden z problemów, który "bywalec" z Tobą ma to fakt, że trudno
                        > Twój
                        > > nick używać w wołaczu. A on chyba po jakichś szkoleniach dla akwizytorów
                        > i wier
                        > > zy, że jak użyje wołacza to zyska przychylność rozmówcy wink
                        >
                        > Oooo, akwizytor, pięknie pasuje do mojej wizji padalca: lekko łysiejacy na czub
                        > ku głowy, na chudych nóżkach z początkami brzucha z pederastka posługuje na kon
                        > cercie Eweliny Lisowskiej
                        >
                        >

*podryguje na koncercie
                  • hanusinamama Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:43
                    90%???łoooo..znaczy się 10% ceni wpisy bywalca? Wątpie...
                    • morgen_stern Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:51
                      No ajaksiowa na pewno i ta forumka z Belgii, często tam padają wzajemne uprzejmości, więc statystyka pozwala chyba dodać jeszcze parę sztuk... No może przesadziłam z 10%, niech będzie 5% 😀
          • bywalec.hoteli [...] 21.08.20, 08:09
            • cauliflowerpl Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:17
              Nie, ajaksiowej w to nie mieszaj.
              • bywalec.hoteli [...] 21.08.20, 08:20
          • cauliflowerpl Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 20:48
            O, demaskowanie kogoś, kto nie potrafi nawet stworzyć alter ego tak, żeby się nikt nie połapał, jest niezgodne z regulaminem? LOL.
        • m_incubo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:53
          No bo to trochę taki folklor.
    • bywalec.hoteli Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:38
      Dokladnie
      • ajaksiowa Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 07:51
        😂😂😂
    • fitfood1664 Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:06
      "brak szacunku dla innych nie jest chyba standardem dla emamy?"
      no, tu już mnie ubawiłaś big_grin REALLY????
      • ajaksiowa Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:13
        winkwink
      • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:30
        Prawda??? 😁
    • hanusinamama Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:41
      Jak ci sie nie podoba mozesz nie czytać...wątki Józka zasługuja tylko na przepisy kulinarne...przy okazji, jak do tej pory watki Józka omijałam tak teraz wchodze bo wiem ze bedzie lajtowo kulinarnie-modowo a moze i ogrodowo. Miła pogawędka przy kawie.
    • lauren6 Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:43
      To nie jest zabijanie wątku, tylko nadanie gównianemu wątkowi drugiego życia.
    • andaba Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:48
      A ja nie mogę pojąć po co ktoś odpisuje na kretyńskie smęty facetów.
      Myślę, że to wychodzi jakaś fascynacja chłopami - jaki durny by nie był, to zlekceważyć go nie można, bo facet. A nuż się zniechęci i sobie pójdzie i forum tyyyle straci.
      • lily_evans11 Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:55
        Bingo.
      • znowu.to.samo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 08:57
        Józek powinien się iść zdiagnozować, bo tu ewidentnie jest coś na rzeczy. A to że ktoś znowu mu odpisuje i próbuje po raz enty tłumaczyć, to drugie
        • hanusinamama Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:11
          Ale w tych watkach mu nie tłumaczą ze ma sie leczyć...tylko jak zrobić sałatkę po żydowsku.
          • znowu.to.samo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:27
            A może powinni skłonić do odwiedzenia specjalisty
            • m_incubo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:59
              Skłonić się może jedynie on sam, a on tego nigdy nie zrobi.
            • hanusinamama Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 10:22
              Ile można? Przeciez tu całe forum jednoglosnie mu pisało gdzie jego problem i ze to mozna leczyć..nie chce? Jego sprawa.
            • andaba Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 11:09
              I serio myślisz, że jak mu to napiszecie to pomoże? Przecież po to tu pisze, żeby się podniecać wzbudzanym zainteresowaniem.
        • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:33
          "A to że ktoś znowu mu odpisuje i próbuje po raz enty tłumaczyć, to drugie"

Te wszystkie osoby, ktore odpisuja jozkowi, tez sie powinny zdiagnozowac. Aczkolwiek czesc z nich, to znane trolle, wiec czasem sobie mysle, ze jozek to kreacja jakiejs feministycznej trolliny a pozostale trolliny po prostu biora udzial w tym zalosnym przedstawieniu🙄
          • znowu.to.samo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:42
            😆
            Taki forumowy matrix
      • bywalczyni.hosteli [...] 21.08.20, 09:26
      • m_incubo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:58
        Hmmm...
      • pade Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 13:13
        andaba napisała:

> A ja nie mogę pojąć po co ktoś odpisuje na kretyńskie smęty facetów.
        > Myślę, że to wychodzi jakaś fascynacja chłopami - jaki durny by nie był, to zle
        > kceważyć go nie można, bo facet. A nuż się zniechęci i sobie pójdzie i forum ty
        > yyle straci.

Trafiony zatopiony 😃
        • znowu.to.samo Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 18:38
          Też nie pojmuję że im się chce odpisywać mając świadomość, do kogo piszą, i że cokolwiek napiszą jest jak grochem o ścianę....
    • mid.week Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:22
      e tam, to jest jak zupa pomidorowa z rosołu. Nadaje tym wątkom sens.
      • turzyca Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:30
        Laf ju.
    • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:27
      "bo brak szacunku dla innych nie jest chyba standardem dla emamy?😞😞“

Alez jest dla opozycyjnych trolli, ktore nadaja ton temu forumu. Poza tym dla jeszcze paru pozytecznych idiotek ze slabymi hamulcami☺️
    • anorektycznazdzira Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:39
      Ależ to objaw głębokiego szacunku: ktoś wyprodukował tak kretyński wpis, że nie da się na niego normalnie odpowiedzieć, a mimo to nie tylko mu się tego nie pisze, ale nie jest też ignorowany, jak najbardziej się z nim rozmawia. Na nieco zmodyfikowany temat.
    • turzyca Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:43
      Albo zabijanie wątków albo zabijanie forum. Forumki uznały, że wolą to pierwsze.

A jako wieloletnia modka wiem, że metodami administracyjnymi bardzo trudno jest powstrzymać trole od zabicia forum. Z bardziej znanych przypadków - forum fanów Małgorzaty Musierowicz (obecnie ESD), gdzie wszelkie próby utrzymania poziomu dyskusji na tematy pozaksiążkowe kończyły się porażką. Forum uratowano zakazując dyskusji na tematy polityczne w ogóle, co było możliwe z racji tematyki forum. Dyskusje polityczne zostały przeniesione na forum równoległe, które po chwili zostało zdominowane kompletnie przez niejakiego Andrzeja i umarło kompletnie. Na ematce zakazać dyskusji politycznych się nie da, bo sporo problemów matek takich jak jakość edukacji, urlopy macierzyńskie, wychowawcze, dostępność żłobków, przedszkoli, przepisy ruchu drogowego uwzględniające mniejszą sprawność dzieci, wprowadzenie infrastruktury ułatwiającej przemieszczanie się z wózkiem, żeby rzucić tylko kilka najmniej kontrowersyjnych, są tematami politycznymi. Trzeba znaleźć metodę, żeby ematka nie zamieniła się w "potworum MM" - forum widmo na którym obecny tu Elka alias Andrzej dyskutuje sam ze sobą.
      • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:44
        Alez ty jestes obeznana, fiu, fiu...
        • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 09:54
          Ciekawe, czy cenzorki sie smieja, kiedy wycinaja moje glupawe teksty...
          • livia.kalina Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 12:08
            Obawiam się, że bawisz tu jedynie te biedaczkę dramatysię i samego siebie.
      • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 12:23
        > Trzeba znaleźć metodę, żeby ematka nie zamieniła się w "potworum MM" -

Nie ma zlotej metody ale jak do tej pory zbiorowa zjebka i ostrzezenia dzialaja calkiem dobrze. Andrzej sie tu swobodnie juz nie ruszy.

Co do innych kawalerow przychodzacych w celu zaspokojenia swoich ukrytych potrzeb, to albo ignor albo wysmiac.
        https://icdn.2cda.pl/g/63639_bdc6243df338e17638e9ca64e6167de3.jpeg?z=1&w=150&h=150
        • mid.week Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 12:35
          jakie cudne walenie! 😆😆😆
          • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 12:37
            Niekompletne, co okrawa ten zart z sensu.
            • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 13:07
              Komu okrawa, temu okrawa - albo lapiesz albo nie lapiesz.
              • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 13:46
                Pierdaczysz, jak zwykle🙄
            • ichi51e Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 16:16
              Prosze uprzejmje
            • mid.week Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 03:32
              doprawdy trzeba miec w glowie orzeszek, aby nie zrozumiec sensu bez slonecznikow...
              • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 03:38
                Orzeszkom i kawa na lawie tez nie pomoze big_grin
              • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 07:34
                Doprawdy, trzeba byc zaburzoną osobą, zeby probowac jezdzic po kazdym, kto ma inne poglady.🙄
                • chococaffe Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 07:43
                  big_grin
                  • chococaffe Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 07:43
                    P.S. miszcz
                • mid.week Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 08:33
                  akurat pogladów tym wpisem nie wyraziłeś żadnych
                  • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 08:42
                    No fajnie <ręce opadajo>🙄
                • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 10:29
                  1matka-polka napisała:

> Doprawdy, trzeba byc zaburzoną osobą, zeby probowac jezdzic po kazdym, kto ma i
                  > nne poglady.🙄

Nie po kazdym tylko po jego pogladach. Poglady to nie czlowiek.
                  • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 10:34
                    asia.sthm napisała:

> 1matka-polka napisała:
                    >
                    > > Doprawdy, trzeba byc zaburzoną osobą, zeby probowac jezdzic po kazdym, kt
                    > o ma i
                    > > nne poglady.🙄
                    >
                    > Nie po kazdym tylko po jego pogladach. Poglady to nie czlowiek.
                    >

No ale wlasnie usilujesz jezdzic po mnie, podobnie jak tamta kolezanka.
                    • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 10:53
                      Nie usiluje a jezdze po twojej ideologii.... czy tam pogladach. Nie becz teraz. Tak prezydent uczyl i tego sie trzymajmy.
                      Sama lubisz sobie pojezdzic to bedziesz pojezdzona big_grin
                      • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 11:03
                        "a jezdze po twojej ideologii.... czy tam pogladach.“

Nie jest to prawda, gdyz argumentow merytorycznych nie posiadasz, wiec jedyne, co mozesz mi zrobic, to majaczyc o orzeszkach🤭
                        • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 11:38
                          > wiec jedyne, co mozesz mi zrobic, to majaczyc o orzeszkach🤭

I ktoby pomyslal ze orzeszki az tak zabolą. A dobrze ci tak!

PS. Orzeszki zresztą nie moje, ale przydaly sie jak rzadko big_grin
                          • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 12:00
                            Widze, ze mozesz tak belkotac w nieskonczonosc, dlatego od dzisiaj wpadasz do kategorii "józek", bo zadna rozmwa z toba nie ma sensu. Zegnaj😔
                            • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 12:05
                              Serio, matekpolek mnie wygasza? To jest kurde zaszczyt, czy cus big_grin
                              • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 12:21
                                Nie wygaszam, jozka tez nie wygasilam.
                                • asia.sthm Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 12:30
                                  Ach ty kokietka, kokietka. Tak szastasz slowami zegnaj i precz z mych ócz.
      • manon.lescaut4 Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 13:55
        Turzyca, fajnie to objaśniłas i dzięki, ze wreszcie się dowiedziałam kim jest ten słynny Andrzej, alter ego elki smile
      • 1elka26 Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 21:35
        Fascynująca opowieść. Może warto zmienić specjalizację i zajać się pisaniem powieści fantasy? Wróżę karierę.
        Problem polega na tym, że powyższa, jakże dogłebna analiza, na tyle wspólnego z rzeczywistością co opowieści o strasznym reżimie pisowskim ze stanem faktycznym.
        No cóż - pisać farmazony może każdy.
        • livia.kalina Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 00:11
          To nie jest żadna „dogłębna analiza” tylko kilka prostych faktów po tym jak zapomniałeś na emamie się przelotowa. I raz pisałeś jako Andrzej, a raz jako Elka. Przypominam, że kłamanie to grzech, z którego należy się spowiadać a udawanie kobiety to zbrodnia dzenderyzmu.
          • 1elka26 Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 09:21
            Tak, tak - w dodatku jestem rosyjskim płatnym trollem, zausznikiem Putina i rzecz jasna szanowni "obrońcy demokracji" są o tym dogłębnie przekonani.

"Stary Żyd z ciemnego Podkarpacia zwykł mawiać:
            - Jesli dwóch się kłoci, a jeden ma rzetelnych pięćdziesiąt pięć racji, to nie ma się co szarpać.
            A kto ma sześćdziesiąt procent racji, to nie dziękuję Bogu, bo to wielkie szczęście.
            - A co by powiedzieć o siedemdziesięciu pięciu procentach racji? - Mądrzy ludzie powiadają, że to bardzo podejrzane.

- No, a co o stu? - Taki, co mówi, że ma sto procent racji, to paskudny gwałtownik, największy łajdak."

• livia.kalina Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 11:13
              Nawet nie czytam tych wypocin do końca. Pewnie na końcu winny Żyd i gej. Tylko łgający na potęgę przeciw bliźniemu swemu anżejek niewinny.
              • 1matka-polka Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 11:15
                Streszcze ci:

"Taki, co mówi, że ma sto procent racji, to paskudny gwałtownik, największy łajdak."
                • livia.kalina Re: Zabijanie wątków 22.08.20, 11:19
                  Anżej spróbował dla odmiany coś prawdziwego o sobie napisać?
    • livia.kalina Re: Zabijanie wątków 21.08.20, 12:07
      Ja bym raczej powiedziała, że to próba reanimacji trupa i dzięki dziewczynom okazuje się często, że to była śmierć kliniczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka