fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 15:54 To jest nie-sa-mo-wi-te! Celebryta wrzuca do internetu zdjecie z nocnikiem na glowie i podpisem #ocalmy swiat. I zaczynaja sie medialne rozkminy: czy on promuje ekologie, czy "szejmuje" dzieci, ktore nie oduczyly sie korzystac z pieluch??? Nocnikoglowy grozi pozwami sadowymi, zlatuje sie jeszcze wiecej powaznie komentujacych altorytetufff. A na ematce bedzie z tego watek na sto postow. Szalenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 16:10 Prosta dziewucha, której pieniądze męża padły na mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 16:14 Dodajmy że równie prostego. Takie to są związki sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 16:23 Wielu zawodowych sportowcow znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 16:36 Też mi się wydaje, że ona jest bardzo prosta, bez żadnej autorefleksji za to baaaaaardzo ambitna i nastawiona na sukces. No i nagle stała się bardzo znana i bardzo bogata. No i efekty są jakie są. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 16:43 Pani Lewandowska przeprosiła? No, jeśli za "przeprosiny uznać z debilnym chichocikiem "No jak się ktoś poczuł urażony żartem...". Serio to są przeprosiny? Powinna pochylić pusty łeb i po prostu powiedzieć "Przepraszam, walnęłam głupotę, bezmyślnie." A nie "Oj to śmieszne miało być, a jak tego nie rozumiesz to jesteś sztywna i masz kij w tyłku!". Jeśli uważasz takie "coś" za przeprosiny, to wyobraź sobie, że ktoś ciebie nazwałby niedoj..aną koorwą", a potem w ramach "pseudoprzeprosin" rzucił ci w twarz "Oj, poczułaś się urażona? to żart był!"... Fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 16:44 Z tymi pozwami to dno i metry muły. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 20:04 Na zrzutka.pl juz jest zbiorka kasy na pomoc prawna dla aktywistki. No to jej Lewa ladny prezent zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 21:05 Obudziłam się w południe. Nic nie robiłam cały dzień. Teraz piję wino. Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 05.09.20, 21:39 Sądzę, że żal mi ludzi, którzy nie mają do siebie dystansu. Uważam że jestem za tłusta, ale co z tego? Pląsy Lewandowskiej w żaden sposób mnie nie dotknęły. Naprawdę szkoda życia na przejmowanie się takimi pierdołami. Albo dorabianie ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 09:33 Czemu Lewandowska nie może mieć do siebie dystansu? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 12:18 Bardzo dobry jest felieton Mai Stasko na ten temat - a kto sie na zarcie nie wyrozumial ten po prostu smutas bez poczucia humoru... „Kurwy juz sa” „moj by sie tu nie zmiescil” „gwalt to przeciez komplement” wakat.sdk.pl/wp-content/uploads/2017/11/M.Staśko-Gwałt-to-przecież-komplement...-1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 19:43 noemi29 napisała: > Sądzę, że żal mi ludzi, którzy nie mają do siebie dystansu. > Uważam że jestem za tłusta, ale co z tego? > Pląsy Lewandowskiej w żaden sposób mnie nie dotknęły. Naprawdę szkoda życia na > przejmowanie się takimi pierdołami. Albo dorabianie ideologii. Jakoś Lewandowskiej na pozwy i latanie po sądach życia nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 09:31 No cóż, nie ona pierwsza i nie ostatnia boi się krytyki i ma swojego prawnika piranię. Tylko wstydu brak... Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 11:46 kropkacom napisała: > Tylko wstydu brak... > w punkt Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 11:15 Nie rozumiem krytyki Lewandowskiej za ten jej występ, przecież jest tam i za chuda i za gruba bo ma chude nóżki, grubą pupę itd. nie ma tam żadnych proporcji i nikt tak nie wygląda, można tak jakby do wszystkiego się przyczepić, i tacy są właśnie niektórzy ludzie, wszystko krytykują. Śmieszne jest porównywanie tego do gwałtu czy inne poważne zarzuty, ktoś chciał na tej krytyce Lewandowskiej zbić śmietankę. Nie wierzę, że ktoś gruby mógł się na takie coś poczuć urażony, bo raczej przekaz Lewandowskiej był oczywisty. Grożenie pozwami wydaje się emocjonalnym ruchem, który niestety pogrąża Lewandowską, powinna raczej zainwestować w osoby wspierające, które by ją głośno popierały i pokazały jakie miała wspaniałe intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 12:52 sądzimy że Pani Lewandowska byłaby nieznaną trenerką fitness gdyby nie ślub z pewnym piłkarzem. Totalna sodówka Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 14:16 Nie do końca - ona miała duze sukcesy q karate i zdobyła wiele medali w tym złoto mistrzostw świata. Jeśli chodzi o trofea międzynarodowe to ma ich więcej niż Robert który tylko wygrał raz ligę mistrzów a na mistrzostwach świata i Europy nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 15:05 Mistrzostwa swiata 2 brazy jedno srebro Europy 4 medale - 2 zlote braz i srebro Mistrzostwa Polski lepiej ale raczej o karierze na miare Nastuli nie da sie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 12:56 ichi51e napisała: > Mistrzostwa swiata 2 brazy jedno srebro > Europy 4 medale - 2 zlote braz i srebro > Mistrzostwa Polski lepiej ale raczej o karierze na miare Nastuli nie da sie mow > ic. > Tak czy siak poziom światowy osiągnęła. Tylko zapewne przeciętny kopacz z polskiej ligi ma lepsze pieniądze niż karateka klasy światowej nie wspominając już o Robercie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 15:25 bywalec.hoteli napisał: > Nie do końca - ona miała duze sukcesy q karate i zdobyła wiele medali w tym zło > to mistrzostw świata. Jeśli chodzi o trofea międzynarodowe to ma ich więcej niż > Robert który tylko wygrał raz ligę mistrzów a na mistrzostwach świata i Europy > nic. i co? ktoś o niej słyszał? i dlaczego nie zdobywa już medali? bo poszła w żonę swego męża Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 08.09.20, 14:14 Ma medale karate. No i co z tego? Jakie ma kompetencje, żeby doradzać ludziom w kwestiach diety czy uprawiania sportu? Skończyła uczelnię wychowania fizycznego? Dietetykę? Jakiekolwiek studia??? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 08.09.20, 14:26 "Ukończyła dwa kierunki studiów i z wykształcenia jest menedżerką sportu i specjalistką ds. żywienia." Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 16:44 Sledze sobie aferke w mediach spolecznosciowych. To co robi teraz ta aktywistka i jej psiapsi na fb to juz modelowe nakrecanie hejtu. Naprawde, nie jest wina Lewej, ze ta niunia ma zaburzenia odzywiania, niech idzie do dobrego psychiatry zamiast obwiniac przemysl fitness o swoje problemy. I to oszolmskie obwinianie bogatych za to, ze maja kase, no miodzio. Lewandowscy przynajmniej zarabiaja na siebie i jeszcze ich stac na dzialalnosc charytatywna a nie zebraja o wsparcie na patronite jak wielka spoleczniczka Maja Stasko. Z Lewandowskiej wyszla glupia Karyna, ale ta Stasko to tez obrzydliwe babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 17:23 Ano. Abstrahując od mądrego inaczej pomysłu Lewandowskiej, mam od dawna problem ze Staśko, bo nie mogę pozbyć się wrażenia, że ona nie tyle robi cokolwiek dla kobiet, co dla siebie. Dziewczyna ewidentnie lubi, gdy jest o niej głośno, co samo w sobie nie jest złe, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 17:30 Nawet nie wiedziałam kim jest ta Staśko dopóki nie natrafiłam na jej artykuł w GW: wyborcza.pl/magazyn/7,124059,26264903,nauczyliscie-nas-kochac-kariere-i-ambicje-nie-nauczyliscie.html O borze 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 17:52 O borze to za malo powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 12:18 Zgadzam się, mam ten sam problem ze Staśko. Już sama niespójność fot i tekstów na jej profilu jest szokująca. Całą tę aferę zaczynam odbierać jako starcie dwóch wielkich ego- Lewandowska na razie wygrywa o krótki pysk(trudno przebić straszenie pozwami) Odpowiedz Link Zgłoś
poczkodovana Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 14:06 Co masz na mysli piszac o niespojnosci fot I telstow? Ze eksponuje cialo? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 08.09.20, 15:11 poczkodovana napisała: > Co masz na mysli piszac o niespojnosci fot I telstow? Nie wiem o jaka niespojnosc chodzilo przedmowczyni. Dla mnie niespojne sa teksty, w ktorych niby chodzi o cos waznego, ze zdjeciami wannabe insta modelki o wzroku teskniacym za rozumem. Takie polaczenie Korwin-Piotrowskiej z corka Kasi Kowalskiej z tego wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 18:50 fornita111 napisała: > Sledze sobie aferke w mediach spolecznosciowych. To co robi teraz ta aktywistka > i jej psiapsi na fb to juz modelowe nakrecanie hejtu. Naprawde, nie jest wina > Lewej, ze ta niunia ma zaburzenia odzywiania, niech idzie do dobrego psychiatry > zamiast obwiniac przemysl fitness o swoje problemy. ale Lewandowska ma problemy tyle że w druga stronę. Takie nadmierne przejmowanie się tym, żeby być szczupłym czy fit czy w ogóle skupienie się głównie na wyglądzie to jest choroba jakaś. Nawet chyba jest na to nazwa... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 19:03 Nie wiem czy Lewandowska sie nadmiernie byciem fit przejmuje. To jej praca, na tym zarabia, wiec o tym klepie w kolko. W sumie to mnie niezbyt interesuje kwestia jej psychiki bo nawet jesli ma problemy, to ich nie "leczy" hejtujac i dorabiajac do tego szczytna ideologie jak ta cala Stasko Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 20:19 Leczenie się pozwami jest lepsze? Cóż, miała prawo tak uznać Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 20:39 Nie nazwalabym tego "leczeniem sie" tylko zwyczajnym palnieciem glupoty pod wplywem zlosci. Ale masz prawo interpretowac to po swojemu Zeby nie bylo, ze kogos krzywdze/dyskryminuje/szejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 20:48 Aha czyli wyrażenie opinii (tak, przesadzonej) o glupawym filmiku to "leczenie problemów" a straszenie krytykantów pozwami to takie tam palniecie głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 20:54 To nie jest jedna opinia, to jest cala akcja nakrecania hejtu. Rozdmuchana i absurdalna. Oberwalo sie Lewej za to, ze jest bogata, ladna, ze jest elementem zbrodniczego systemu fitness... i nawet ta oblakana dziunia wmieszala w sprawe kwestie "wolnych sadow". To jest nawiedzona kretynka, wlasnie czytam o niej, naprawde szczeka opada. Odpowiedz Link Zgłoś
petatoppana Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 20:58 fornita111 napisała: > To nie jest jedna opinia, to jest cala akcja nakrecania hejtu. Rozdmuchana i ab > surdalna. Oberwalo sie Lewej za to, ze jest bogata, ladna, ze jest elementem zb > rodniczego systemu fitness... i nawet ta oblakana dziunia wmieszala w sprawe kw > estie "wolnych sadow". To jest nawiedzona kretynka, wlasnie czytam o niej, napr > awde szczeka opada. Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 20:59 No dobra, ale czy to jest sprawa da sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 21:06 Wg mnie zdecydowanie NIE jest. Powiedzialabym, ze jest to tylko tak po ludzku przykre, ale jakos trudno mi wspolczuc Lewandowskiej, ktora popisala sie spora arogancja z tym straszeniem prawnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 21:20 Niezła eskalacja w sumie. Nie mam nic lepszego do roboty to się mogę poekscytować Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 21:30 I o to chodzi. Wiele jest rzeczy, które są przykre czy nieprzyjemne, ale to jak wyskakiwać z pozwem, bo sąsiad chamsko odburknął. Ośmieszyła się Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 21:27 Tylko wiesz, jakby nie to strasznie pozwami, to o sprawie nikt by już nie pamiętał - co najwyżej ktośtam by czasem Lewandowskiej wyciągnął, że nabija się z grubszych osób. I tyle. Maja Staśko nakręca teraz aferę, owszem, ale szczerze powiedziawszy to ja się jej specjalnie nie dziwię, też bym się zirytowała jakby mnie ktoś straszył pozwem za wyrażenie swojej opinii. Lewandowska głupio zaryzykowała, bo - zapewne - myślała sobie, że się dziewczyny przestraszą kwoty, stulą uszy po sobie i będzie pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 21:32 Ano wiadomo. Lewandowska zle pograla i teraz za to placi. Lajf jak mawia klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 11:47 Maja Staśko nakręca teraz aferę, owszem, ale szczerze powiedziawszy to ja się jej specjalnie nie dziwię, też bym się zirytowała jakby mnie ktoś straszył pozwem za wyrażenie swojej opinii. Gruba najpierw wyskoczyla z pyskiem A jak dostala patryczka w nos to teraz gra ofiare Typowe lewackie zagrywki Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 11:54 Tylko że ona nie jest gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 13:57 Kto "gruba"? Maja Staśko akurat taka bardziej chuda jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 21:34 fornita111 napisała: > Nie wiem czy Lewandowska sie nadmiernie byciem fit przejmuje. całą sobą o tym krzyczy na lewo i prawo. Dlatego jest irytująca w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 06.09.20, 20:03 aktywistka powinna wystapic z kontr-pozwem na 100tys Swoja droga to p Lewandowska madroscia nie grzeszy, w jej interesie bylo wyciszenie sprawy bo odbior spoleczny jej filmiku byl bardzo negatywny, grozac pozwem osiagnela przeciwny efekt sprawe tylko jeszcze bardziej naglosnila. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 11:40 Nie wiem, jak można się przejąć tym, co robi Lewandowska, ale jej pozwy w odpowiedzi na głosy urażonych to już totalny absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 11:50 Lewandowska odwołała spotkanie ze Staśko w sprawie ugody: www.google.pl/amp/s/www.pudelek.pl/team-lewandowskiej-odwolal-spotkanie-z-maja-stasko-6551236087327616a%3famp=1?espv=1 Będzie się działo 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 11:52 Sie baby wziely za kudly Zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 18:53 Fat-shaming postawiony na równi z żartami o gwałcie? Naprawdę, niektóre z tych aktywistek robią kobietom więcej złego niż dobrego.. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_miau Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 21:03 Co sądzę ? Że Pani Staśko próbuje nabrać rozgłosu na plecach AL. Że peron tej dziewczynie już dawno odjechał - wystarczy poczytać co pisze i pisała. Ach ci źli bogaci....szuka elektoratu wśród biedoty, niczym PIS ? AL odwaliła gafę z tym filmikiem, słaby był, choć ja go nie odebrałam jako nabijanie się z grubych. Straszenie pozwom, było formą obrony jej firmy. Na zachodzie raczej nikt nic niezwykłego by w tym nie widział. Staśko twierdzi że AL miała na celu "coś", czego AL swoim zdaniem nie miała. AL zarabia kupę kasy na swoich firmach, a dokładnie na odchudzających się kobietach, chyba normalne, że nie chce by jej klientki uważały (dzięki Staśko) że Anna się z nich nabija. Raczej nie można wmawiac ludziom co mieli na myśli i uznawać to za fakt. A już jak ten ktoś straci na tym finansowo, to tak - nadaje się to do sądu. Nigdy nie zrozumiem skali hejtu na AL. Serio, to jakies kuriozum. Nie znam jej, w du.e mam jaka jest ale wiem jedno. Kobieta , mogłaby siedziec i pachnieć jak pozostałe WAGS. Robić z siebie kretynkę jak inne, opowiadając o zajmowaniu się modelingiem (czyt. wrzucaniu fot na insta). A ona pracuje, w swoim zawodzie. No ale zawiść w Polsce zawsze miała się dobrze. I nie rozumiem określeń "za pieniądze Roberta"....chyba są małżeństwem ? To może córki są tylko jej ? Czy wspólne rodziców? Ci ludzie żyją razem, oboje pracują, wychowują dzieci, ona często bez męża, który często jest poza domem, no ale trzeba jej dosrać.....bo przeciez nie Robertowi, on to chłop! ma prawo być bogaty, ma prawo mieć nianię do dzieci, jeździć na wakacje 6 razy w roku, ONA nie ma prawa. A dlaczego? Bo oceną zajmują się kobiety. A kobiety są zawistne. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 07.09.20, 23:52 'Straszenie pozwom, było formą obrony jej firmy. Na zachodzie raczej nikt nic niezwykłego by w tym nie widział.' -pozwy to domaganie sie usuniecia materialu medialnego to jeden z najgorszych pomyslow, wrecz poglebiajacy kryzys wizerunkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 08.09.20, 05:28 Jej się dostaje za głupie wypowiedzi i posunięcia. Zauważ, ze Chodakowska z całym swoim slodkopierdzeniem i sektą tez miała kilka odpałów i z pełnej miłości i oddania sporo fanek zaczęło ja mocno krytykować. Ludzie wbrew pozorom głupi nie są i pomijając ślepych wyznawców, kitu sobie wcisnąć nie dają. Robert nie wypowiada się w mediach - czasem jakiś filmik na tik toka wrzuci (akurat tik toka lubię, wiec czasem mi mignie). Jasne. Po części to jest czepialstwo - którego zreszta tez w pewnym czasie byłam ofiara tutaj (cokolwiek bym nie napisała, było tak przeinaczone, żeby można było się wyzłośliwiać), po części ten sam mechanizm widać na forum wobec Bergamotki. Czy to faktycznie zawiść... serio?... 😎 #zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Pozwy od Anny L.- fat shaming 08.09.20, 14:45 Mogłaby leżeć i pachnieć, a zamiast tego bohatersko prowadzi kilka firm żerujących na naiwności kobiet i napędzanych kłamstewkami i fotoszopem. A jak strzeli gafę, to osoba, która to wytknęła i pokazała potencjalnym odbiorcom bezwartościowych produktów, to ma za to zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś