28.09.20, 20:17
Korzystacie? Gdy ogladam na IG zdjecia stylizacji to nie mogw uwierzyc, ze brwi moga byc tak doskonale ale z drugiej strony 150 pln za jakas olabaoga geometrie i stylizacje to tyle co place za plombe u dentysty uncertain
Obserwuj wątek
    • szafireczek Re: Brow bary 28.09.20, 20:23
      Nie. Lubię własne, tzn. kształt, kolor i gęstość. Wystarczy uczesac szczoteczką i już.
    • mona-taran Re: Brow bary 28.09.20, 20:25
      Nie. Wyłysiałe brwi ukrywam pod grzywką.
    • agonyaunt Re: Brow bary 28.09.20, 20:33
      Nie. I jak patrzę co teraz kobitki sobie z brwiami robią, to wolę moje - krzywe, niewyraźne, ale przynajmniej mi do twarzy pasują smile
    • anika772 Re: Brow bary 28.09.20, 20:35
      Nie, no skąd. Swoje przesmarowuję jakąś pomadą i starczy.
      Polecam Anastasia Beverly Hills, genialny produkt.
    • joanna05 Re: Brow bary 28.09.20, 21:31
      co? znacznie taniej. Podstawowa usluga tyle nie kosztuje. Korzystam, lubię, fajne rzeczy robia. Nie tylko brwi. (nitkowanie twarzy na przykład).
    • ggrruu Re: Brow bary 28.09.20, 21:35
      Chodzę, ale nie po to, żeby osiągnąć instaefekt, bo wolę naturalny wygląd. Lekka poprawa kształtu plus henna na brwi i rzęsy i tyle. Do Eye baru chodzę
      • czerwonylucjan Re: Brow bary 28.09.20, 21:42
        Ja mam na mysli naturalny efekt, lekkie cieniowanie, idealny ksztalt, nie mam na mysli szerokicj brwi jak od flamastra.
        • joanna05 Re: Brow bary 28.09.20, 21:53
          czerwonylucjan napisał(a):

> Ja mam na mysli naturalny efekt, lekkie cieniowanie, idealny ksztalt, nie mam n
          > a mysli szerokicj brwi jak od flamastra.
          Idź. Wypróbuj. Robia przepięknie, nigdzie mi tak dobrych brwi nie zrobili - właśnie naturalne, delikatnie tylko szersze i gęstsze niż moje cienkie słabiaki, o idealnym odcieniu, dobranym do koloru włosów. I wreszcie symetryczne. Zmiękczyłam je sobie ostatnio (tzw. laminacja), lepiej się układaja, nie strosza, sa super. Warto.
    • koko8 Re: Brow bary 28.09.20, 22:02
      Nie, przerażają mnie te narysowane na skórze brwi. Do stylizacji wystarcza mi pudrowa maskara.
      • czerwonylucjan Re: Brow bary 28.09.20, 22:12
        Przecierz nigdzie nie pisze o takich, mam na mysli te naturalnie wygladajce.
        • czerwonylucjan Re: Brow bary 28.09.20, 22:12
          Przeciez*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka