nessy Re: Marta Lempart 25.11.20, 15:59 Jej nie chodzi o kobiety czy nienarodzone dzieci. Ten ruch to taki kolejny KOD, tyle tylko, że go się nazywa SK. Jak ktoś głupi, to niech jej daje kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-mama Re: Marta Lempart 25.11.20, 16:10 Skad te wszystkie trolliszcza znowu wypelzly? Pali sie pod tylkami pisiorow, oj pali. Az milo sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Marta Lempart 25.11.20, 16:50 A jeszcze wczoraj było narzekanie, że gdzieś zniknęły pisowskie/putinowskie trole I wiesz co - była ta sama konkluzja, że pali im się pod tyłkami i dlatego uciekły Odpowiedz Link Zgłoś
nie-mama Re: Marta Lempart 25.11.20, 17:00 Komentarze na temat znikania trolli byly, bo bylo cicho w watkach o pedofilii w kosciele. Nawet najbardziej zagorzale trole zamknely sie na chwile, partia nie powiedziala co maja pisac, albo po prostu uznaly (tu akurat slusznie), ze obrona tego tematu moze tylko ich pograzyc. Z przyjemnoscia patrze jak kartonowa, zlodziejska klika pisowskich nieudacznikow zaczyna sie powoli sypac i skakac sobie do gardel. I mam szczera nadzieje, ze pis i jego przyd.upasy (takie jak lokalne trolle rowniez) i caly ten PRL-bis odejda na smietnik historii juz niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Marta Lempart 25.11.20, 18:07 Dzięki za przypomnienie. Zaraz wpłacę. Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:42 Aresztują prostestującę 14-latki (tak satło w gazecie), dlaczego nie aresztują Lempart- czy to jakaś fordanserka PISu/ ewentualnie słup? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:54 Bo jest silna. Ta władza jest tylko silna wobec słabych i słaba wobec silnych. A to, że nie mają jej za co aresztować, to w pispaństwie w sumie szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:58 Nie, ona to słup "prowokator". Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:59 Mająca powiązania z SB- vide tatuś Lempart. Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:07 Andrzej Lempart - ciekawa osobistosc. Znowu motłoch dał się nabrać na zasłonę dymną - aborcję, kiedy to prawdziwa wolnosc jest mu zabierana. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:22 myslozbrodniarka napisała: > Znowu motłoch dał się nabrać na zasłonę d > ymną Sama jesteś motłoch, ty i tobie podobni Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:35 bistian napisał: > > Sama jesteś motłoch, ty i tobie podobni Ałć, ale zabolało..D Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:47 Nie wiem, kim był ojciec Lempart. Nie ma to żadnego znaczenia, choć obstawiam, że insynuacje na jego temat wyssane sż z pisowskiej dupy. Natomiast wiem, że polski ambasador w Berlinie powołany przez pis- Przyłębski, to TW Wolfgang, płatny sbecki donosiciel. A jego żona- Przyłebska stoi na straży komitetu partyjnego i udaje przewodnicząca Trybunału Konstytucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:15 myslozbrodniarka napisała: > bistian napisał: > > > > > > Sama jesteś motłoch, ty i tobie podobni > > Ałć, ale zabolało..D Mnie zabolało? Może i trochę, bo uważam, że kobiety są różne ze swoimi wadami zaletami, ale w tym wszystkim mają rację i to jest słuszny protest. Protest przeciwko nieudacznikom, którzy niespecjalnie pracowali, wszędzie byli negatywnie oceniani i tam nie dostali zajęcia, choćby ta pani Przyłębska, pan Ziobro, pan Macierewicz czy pan Kaczyński, innych nawet nie wspominając. Kobiety z protestu są zdecydowanie powyżej tego poziomu nieudolności tych państwa, nawet jeżeli coś im w życiu nie wyszło. A tacy nieudacznicy wespół z panami przebierającymi się w sukienki i dudniącymi z ambon głosem wyższości, a prywatnie, tuszujący przestępstwa przeciw dzieciom, tacy ludzie, ustalają prawo kobietom, na których pasożytują. Dlatego, dla mnie, to jest motłoch, a nie kobiety z protestu kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:40 Dla wielu kobiet ochrona ich praw reprodukcyjnych to jest prawdziwa wolność. Dlaczego wolność zawsze jest ujmowana z męskiego punktu widzenia, a nie z punktu widzenia kobiet? To tak, jakbyśmy widzieli wolność w Rzeczpospolitej przedrozbiorowej z punktu widzenia szlachty. Była wolność, ale 80% ludzi było praktycznie niewolnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Marta Lempart 26.11.20, 08:32 myslozbrodniarka napisała: > Mająca powiązania z SB- vide tatuś Lempart. A nie mówiłam, że prawactwo już w szale uniesień grzebie w życiorysach 😂 Ciekawe, jakie powiązania z SB może mieć osoba, która miała 11 lat, gdy je rozwiązano. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Marta Lempart 26.11.20, 09:07 No wiesz, skoro Mati był w tym wieku bojownikiem o wolność (ulotki, koktajle mołotowa, odbijanie więźniów), to ona z pewnością też mogła coś robić. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:03 livia.kalina napisała: > Bo jest silna. Ta władza jest tylko silna wobec słabych i słaba wobec silnych. > > A to, że nie mają jej za co aresztować, to w pispaństwie w sumie szczegół. > A czyli te aresztowane inaczej uczestniczyły w proteście niż liderka. Bo, oni słabi byli. dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:49 Oczekujesz, że ja ci będę merytorycznie objaśniać posunięcia pisowskiego aparatu przemocy? To są zjeby, metaforyczności żadnej nie oczekuj. Rzucili się na dziecko. Silnej kobiety się boją. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:54 livia.kalina napisała: > Oczekujesz, że ja ci będę merytorycznie objaśniać posunięcia pisowskiego aparat > u przemocy? To są zjeby, metaforyczności żadnej nie oczekuj. Rzucili się na dzi > ecko. Silnej kobiety się boją. > Aaa, jasne. Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:58 jak wolisz łykać pisowską propagandę, to cóż ja mogę innego napisać poza tym, że nie ma ofiar, są tylko ochotnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:04 myslozbrodniarka napisała: > Aresztują prostestującę 14-latki (tak satło w gazecie), dlaczego nie aresztują > Lempart- czy to jakaś fordanserka PISu/ ewentualnie słup? To nie jest właściwe miejsce do zadawania takich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:08 wiem, ale może coś w tych tępych mózgownicach zatrybi...taka to moja naiwnowsc. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:24 janja11 napisał(a): > To nie jest właściwe miejsce do zadawania takich pytań. Masz rację, janja. Wasze miejsce jest na frondzie albo innej niezależnej od rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:37 nickbezznaczenia napisał(a): > Po co tu siedzisz? A po co się kupuje bilet do cyrku? Niektórzy lubią popatrzeć na freak show. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:46 nickbezznaczenia napisał(a): > Po co tu siedzisz? Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zostały uznane za większe zagrożenie, niż liderki. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:47 Nie moja wina, że nie zrozumiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:53 nickbezznaczenia napisał(a): > Nie moja wina, że nie zrozumiałaś. Może cię wycieli, ale nie ma tu twojej odpowiedzi. Nie zrozumiałeś pytania. Nie przejmuj się. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:56 ty nawet płci dyskutantki nie potrafisz wyłapać , więc żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:55 >Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zostały uznane za >większe zagrożenie, niż liderki. serio łykasz pisowską propagandę oczerniając Lempart? I to za pomocą chwytu z ojcem, "wiem ale nie powiem"? Na dokładkę z podpowiedzi dramatysi? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:00 Myślę, że komendantów policji się pytaj. W małych miejscowościach łatwiej jest dopaść ludzi i ich zastraszać. Zwłaszcza jeśli ma się do dyspozycji szkołę, kuratorium i sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:09 janja11 napisał(a): > nickbezznaczenia napisał(a): > > > Po co tu siedzisz? > > Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zo > stały uznane za większe zagrożenie, niż liderki. też jestem ciekawa odpowiedzi....ciury obozowe pewnie jej ie dzielą... Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:13 janja11 napisał(a): > nickbezznaczenia napisał(a): > > > Po co tu siedzisz? > > Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zo > stały uznane za większe zagrożenie, niż liderki. Wcale nie uznali dzieciaków za większe zagrożenie, po prostu łatwiej je zastraszyć oraz ich rodziców. Ilu teraz rodziców mówi do dzieci - nie idź bo Cię będą po sądach ciągać, na co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Marta Lempart 26.11.20, 18:17 milva24 napisała: > > Wcale nie uznali dzieciaków za większe zagrożenie, po prostu łatwiej je zastras > zyć oraz ich rodziców. Ilu teraz rodziców mówi do dzieci - nie idź bo Cię będą > po sądach ciągać, na co Ci to? Dzięki. O to mi chodziło. Przekonywać argumentami . Chamstwo i govnoburze zostawmy PiSim towarzyszom. Inaczej nigdy nie wyjdziemy z PiSiego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:20 myslozbrodniarka napisała: > Aresztują prostestującę 14-latki (tak satło w gazecie), dlaczego nie aresztują > Lempart- czy to jakaś fordanserka PISu/ ewentualnie słup? Stare esbeckie metody Manipulowanie, sugerowanie powiązań, dzielenie ludzi. Ale tutaj jest trochę ludzi starszych, co to pamiętają A tak z ciekawości, to po to były dymy przy tych małolatach, żeby mieć punkt zaczepienia do oszczerstw? Tak się od razu kojarzy piosenka Młynarskiego o dwóch koniach, z których tylko ten grzeczny był bity, żeby pokazać temu hardemu, co go spotka. To tak się PiS boi Kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:09 Tak, to słup a wszyscy biorący udział w protestach to statyści. Edyta, to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:13 milva24 napisała: > Tak, to słup a wszyscy biorący udział w protestach to statyści. Edyta, to Ty? Nie. Uważam , ze uczestniczący w protestach to pożyteczni idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:15 Pożyteczny idiota Przejdź do nawigacjiPrzejdź do wyszukiwania Pożyteczni idioci, pożyteczny idiota (ros. поле́зный идиот, transkrypcja polska: poleznyj idiot[1]) czasem też użyteczny idiota – pejoratywne określenie przypisywane Leninowi, który miałby tak określać zachodnich dziennikarzy piszących entuzjastycznie o rewolucji bolszewickiej i ukrywających jej niepowodzenia. Po II wojnie światowej określenie zostało przejęte przez antykomunistów – przede wszystkim amerykańskich – do określania osób i środowisk sympatyzujących z ZSRR i jego polityką, działających jako rzeczywiści lub domniemani agenci wpływu ZSRR, by podkreślić, że ich działania obiektywnie pomagają ZSRR w okresie zimnej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:21 Dla mnie osobiście to Ty jesteś pożyteczną idiotką bo walczysz ze "szmatą na ryju" kak to określiłaś a wcale Ci nie przeszkadza, że ktoś chce Cię sprowadzić do roli bezwolnej macicy. No chyba, że jednak jesteś mężczyzną... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:57 Dramatysia znowu wyjeżdża ze swoim niezwykłym pochodzeniem. Już ci słonko pisałam, że jak chcesz teraz robić za damę, to nie trzeba było tak wylewnie opisywać swojego lekkiego prowadzenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:08 Jak to określiłaś "maseczka na ryju" ani mnie ani moich córek nie zabije a ciąża z płodem z wadami letalnymi może (dużo bardziej niż zwykła, większe ryzyko powikłań). Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:33 konfederastyczne brednie. Dramatysia przystopuj z procentami. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Marta Lempart 26.11.20, 09:13 Świetna babka! Silna, mocna, konkretna, elokwentna, konsekwentna- takich ludzi nam potrzeba. Brawo dla tej pani, że potrafiła wreszcie poderwać młodych. Bardzo jej kibicuję. Dzięki za ten wątek, zaraz idę na konto wpłacić. ***** ***! Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Marta Lempart 26.11.20, 10:04 Czyli Martusia kupiła za bezcen kamienice w centrum Wroclawia a potem wywaliła z niej lokatorow. Lewackie idealy w pelnej krasie🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Marta Lempart 27.11.20, 00:00 Serio? W tym Wrocławiu jest zatem podejrzanie dużo podejrzanie tanich nieruchomości... Premier też się tam obkupił. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Marta Lempart 27.11.20, 09:19 "Premier też się tam obkupił." Taki mamy liberalny klimat w tym Wrocku, ze wszystkie opcje polityczne maja szanse sie oblowic. 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Marta Lempart 27.11.20, 09:29 Ale wiesz, to nic nie ujmuje ewentualnej kryształowości. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Marta Lempart 29.11.20, 09:48 Juz tu kiedyś próbowano jej to zarzucać. Miasto wystawia na sprzedaż swoje nieruchomości, a cena, za którą kupila kamienicę Lempart byla wyzsza niż ta, za którą w tym samym czasie można było wystartować w licytacji kamienicy na Grunwaldzie. Wyszukiwarka działa, pisałam tu o tym. Odpowiedz Link Zgłoś