Dodaj do ulubionych

Marta Lempart

• nessy Re: Marta Lempart 25.11.20, 15:59
      Jej nie chodzi o kobiety czy nienarodzone dzieci. Ten ruch to taki kolejny KOD, tyle tylko, że go się nazywa SK. Jak ktoś głupi, to niech jej daje kasę.
      • nie-mama Re: Marta Lempart 25.11.20, 16:10
        Skad te wszystkie trolliszcza znowu wypelzly?

Pali sie pod tylkami pisiorow, oj pali. Az milo sie patrzy smile
        • merces Re: Marta Lempart 25.11.20, 16:50
          A jeszcze wczoraj było narzekanie, że gdzieś zniknęły pisowskie/putinowskie trole I wiesz co - była ta sama konkluzja, że pali im się pod tyłkami i dlatego uciekłytongue_out
          • nie-mama Re: Marta Lempart 25.11.20, 17:00
            Komentarze na temat znikania trolli byly, bo bylo cicho w watkach o pedofilii w kosciele. Nawet najbardziej zagorzale trole zamknely sie na chwile, partia nie powiedziala co maja pisac, albo po prostu uznaly (tu akurat slusznie), ze obrona tego tematu moze tylko ich pograzyc.

Z przyjemnoscia patrze jak kartonowa, zlodziejska klika pisowskich nieudacznikow zaczyna sie powoli sypac i skakac sobie do gardel. I mam szczera nadzieje, ze pis i jego przyd.upasy (takie jak lokalne trolle rowniez) i caly ten PRL-bis odejda na smietnik historii juz niedlugo.
            • olena.s Re: Marta Lempart 25.11.20, 17:17
              Amen.
      • hanusinamama Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:41
        A dziękuje. Wpłaciłam.
    • la_mujer75 Re: Marta Lempart 25.11.20, 18:07
      Dzięki za przypomnienie. Zaraz wpłacę.
    • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:42
      Aresztują prostestującę 14-latki (tak satło w gazecie), dlaczego nie aresztują Lempart- czy to jakaś fordanserka PISu/ ewentualnie słup?
      • livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:54
        Bo jest silna. Ta władza jest tylko silna wobec słabych i słaba wobec silnych.

A to, że nie mają jej za co aresztować, to w pispaństwie w sumie szczegół.
        • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:58
          Nie, ona to słup "prowokator".
          • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 20:59
            Mająca powiązania z SB- vide tatuś Lempart.
            • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:07
              Andrzej Lempart - ciekawa osobistosc. Znowu motłoch dał się nabrać na zasłonę dymną - aborcję, kiedy to prawdziwa wolnosc jest mu zabierana.
              • bistian Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:22
                myslozbrodniarka napisała:

> Znowu motłoch dał się nabrać na zasłonę d
                > ymną

Sama jesteś motłoch, ty i tobie podobni
                • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:35
                  bistian napisał:

>
                  > Sama jesteś motłoch, ty i tobie podobni

Ałć, ale zabolało..big_grinD
                  • livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:47
                    Nie wiem, kim był ojciec Lempart. Nie ma to żadnego znaczenia, choć obstawiam, że insynuacje na jego temat wyssane sż z pisowskiej dupy. Natomiast wiem, że polski ambasador w Berlinie powołany przez pis- Przyłębski, to TW Wolfgang, płatny sbecki donosiciel. A jego żona- Przyłebska stoi na straży komitetu partyjnego i udaje przewodnicząca Trybunału Konstytucyjnego.
                  • bistian Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:15

> bistian napisał:
                    >
                    >
                    > >
                    > > Sama jesteś motłoch, ty i tobie podobni
                    >
                    > Ałć, ale zabolało..big_grinD

Mnie zabolało? Może i trochę, bo uważam, że kobiety są różne ze swoimi wadami zaletami, ale w tym wszystkim mają rację i to jest słuszny protest. Protest przeciwko nieudacznikom, którzy niespecjalnie pracowali, wszędzie byli negatywnie oceniani i tam nie dostali zajęcia, choćby ta pani Przyłębska, pan Ziobro, pan Macierewicz czy pan Kaczyński, innych nawet nie wspominając. Kobiety z protestu są zdecydowanie powyżej tego poziomu nieudolności tych państwa, nawet jeżeli coś im w życiu nie wyszło. A tacy nieudacznicy wespół z panami przebierającymi się w sukienki i dudniącymi z ambon głosem wyższości, a prywatnie, tuszujący przestępstwa przeciw dzieciom, tacy ludzie, ustalają prawo kobietom, na których pasożytują. Dlatego, dla mnie, to jest motłoch, a nie kobiety z protestu kobiet
              • morekac Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:40
                Dla wielu kobiet ochrona ich praw reprodukcyjnych to jest prawdziwa wolność. Dlaczego wolność zawsze jest ujmowana z męskiego punktu widzenia, a nie z punktu widzenia kobiet?
                To tak, jakbyśmy widzieli wolność w Rzeczpospolitej przedrozbiorowej z punktu widzenia szlachty. Była wolność, ale 80% ludzi było praktycznie niewolnikami.
            • sumire Re: Marta Lempart 26.11.20, 08:32

> Mająca powiązania z SB- vide tatuś Lempart.

A nie mówiłam, że prawactwo już w szale uniesień grzebie w życiorysach 😂
              Ciekawe, jakie powiązania z SB może mieć osoba, która miała 11 lat, gdy je rozwiązano.
              • morekac Re: Marta Lempart 26.11.20, 09:07
                No wiesz, skoro Mati był w tym wieku bojownikiem o wolność (ulotki, koktajle mołotowa, odbijanie więźniów), to ona z pewnością też mogła coś robić.
        • janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:03
          livia.kalina napisała:

> Bo jest silna. Ta władza jest tylko silna wobec słabych i słaba wobec silnych.
          >
          > A to, że nie mają jej za co aresztować, to w pispaństwie w sumie szczegół.
          >

A czyli te aresztowane inaczej uczestniczyły w proteście niż liderka.
          Bo, oni słabi byli.
          dobre.

• livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:49
            Oczekujesz, że ja ci będę merytorycznie objaśniać posunięcia pisowskiego aparatu przemocy? To są zjeby, metaforyczności żadnej nie oczekuj. Rzucili się na dziecko. Silnej kobiety się boją.
            • janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:54
              livia.kalina napisała:

> Oczekujesz, że ja ci będę merytorycznie objaśniać posunięcia pisowskiego aparat
              > u przemocy? To są zjeby, metaforyczności żadnej nie oczekuj. Rzucili się na dzi
              > ecko. Silnej kobiety się boją.
              >

Aaa, jasne.
              Buahahahaha
              • livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:58
                jak wolisz łykać pisowską propagandę, to cóż ja mogę innego napisać poza tym, że nie ma ofiar, są tylko ochotnicy.
      • janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:04

> Aresztują prostestującę 14-latki (tak satło w gazecie), dlaczego nie aresztują
        > Lempart- czy to jakaś fordanserka PISu/ ewentualnie słup?

To nie jest właściwe miejsce do zadawania takich pytań.
        • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:08
          wiem, ale może coś w tych tępych mózgownicach zatrybi...taka to moja naiwnowsc.
        • alicia033 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:24
          janja11 napisał(a):

> To nie jest właściwe miejsce do zadawania takich pytań.

Masz rację, janja.
          Wasze miejsce jest na frondzie albo innej niezależnej od rozumu.
        • nickbezznaczenia Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:25
          Po co tu siedzisz?
          • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:37
            nickbezznaczenia napisał(a):

> Po co tu siedzisz?

A po co się kupuje bilet do cyrku? Niektórzy lubią popatrzeć na freak show.
          • janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:46

> Po co tu siedzisz?

Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zostały uznane za większe zagrożenie, niż liderki.
            • nickbezznaczenia Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:47
              Nie moja wina, że nie zrozumiałaś.
              • janja11 Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:53

> Nie moja wina, że nie zrozumiałaś.
                Może cię wycieli, ale nie ma tu twojej odpowiedzi.
                Nie zrozumiałeś pytania. Nie przejmuj się. Zdarza się.
                • nickbezznaczenia Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:56
                  ty nawet płci dyskutantki nie potrafisz wyłapać , więc żegnam.
            • livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:55
              >Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zostały uznane za >większe zagrożenie, niż liderki.

serio łykasz pisowską propagandę oczerniając Lempart? I to za pomocą chwytu z ojcem, "wiem ale nie powiem"? Na dokładkę z podpowiedzi dramatysi?
            • morekac Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:00
              Myślę, że komendantów policji się pytaj. W małych miejscowościach łatwiej jest dopaść ludzi i ich zastraszać. Zwłaszcza jeśli ma się do dyspozycji szkołę, kuratorium i sądy.
            • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:09
              janja11 napisał(a):

> nickbezznaczenia napisał(a):
              >
              > > Po co tu siedzisz?
              >
              > Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zo
              > stały uznane za większe zagrożenie, niż liderki.

też jestem ciekawa odpowiedzi....ciury obozowe pewnie jej ie dzielą...
            • milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:13
              janja11 napisał(a):

> nickbezznaczenia napisał(a):
              >
              > > Po co tu siedzisz?
              >
              > Ciekawi mnie jak usprawiedliwicie, że to dzieciaki uczestniczące w proteście zo
              > stały uznane za większe zagrożenie, niż liderki.

Wcale nie uznali dzieciaków za większe zagrożenie, po prostu łatwiej je zastraszyć oraz ich rodziców. Ilu teraz rodziców mówi do dzieci - nie idź bo Cię będą po sądach ciągać, na co Ci to?
              • janja11 Re: Marta Lempart 26.11.20, 18:17
                milva24 napisała:

>
                > Wcale nie uznali dzieciaków za większe zagrożenie, po prostu łatwiej je zastras
                > zyć oraz ich rodziców. Ilu teraz rodziców mówi do dzieci - nie idź bo Cię będą
                > po sądach ciągać, na co Ci to?

Dzięki. O to mi chodziło. Przekonywać argumentami .
                Chamstwo i govnoburze zostawmy PiSim towarzyszom.
                Inaczej nigdy nie wyjdziemy z PiSiego szamba.
      • bistian Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:20

> Aresztują prostestującę 14-latki (tak satło w gazecie), dlaczego nie aresztują
        > Lempart- czy to jakaś fordanserka PISu/ ewentualnie słup?

Stare esbeckie metody smile Manipulowanie, sugerowanie powiązań, dzielenie ludzi. Ale tutaj jest trochę ludzi starszych, co to pamiętają wink

A tak z ciekawości, to po to były dymy przy tych małolatach, żeby mieć punkt zaczepienia do oszczerstw?
        Tak się od razu kojarzy piosenka Młynarskiego o dwóch koniach, z których tylko ten grzeczny był bity, żeby pokazać temu hardemu, co go spotka. To tak się PiS boi Kobiet?
      • milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:09
        Tak, to słup a wszyscy biorący udział w protestach to statyści. Edyta, to Ty?
        • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:13
          milva24 napisała:

> Tak, to słup a wszyscy biorący udział w protestach to statyści. Edyta, to Ty?

Nie. Uważam , ze uczestniczący w protestach to pożyteczni idioci.
          • myslozbrodniarka Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:15
            Pożyteczny idiota
            Przejdź do nawigacjiPrzejdź do wyszukiwania
            Pożyteczni idioci, pożyteczny idiota (ros. поле́зный идиот, transkrypcja polska: poleznyj idiot[1]) czasem też użyteczny idiota – pejoratywne określenie przypisywane Leninowi, który miałby tak określać zachodnich dziennikarzy piszących entuzjastycznie o rewolucji bolszewickiej i ukrywających jej niepowodzenia.

Po II wojnie światowej określenie zostało przejęte przez antykomunistów – przede wszystkim amerykańskich – do określania osób i środowisk sympatyzujących z ZSRR i jego polityką, działających jako rzeczywiści lub domniemani agenci wpływu ZSRR, by podkreślić, że ich działania obiektywnie pomagają ZSRR w okresie zimnej wojny.
            • milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:21
              Dla mnie osobiście to Ty jesteś pożyteczną idiotką bo walczysz ze "szmatą na ryju" kak to określiłaś a wcale Ci nie przeszkadza, że ktoś chce Cię sprowadzić do roli bezwolnej macicy. No chyba, że jednak jesteś mężczyzną...
              • milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:21
                *jak
    • livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 21:57
      Dramatysia znowu wyjeżdża ze swoim niezwykłym pochodzeniem. Już ci słonko pisałam, że jak chcesz teraz robić za damę, to nie trzeba było tak wylewnie opisywać swojego lekkiego prowadzenia się.
    • milva24 Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:08
      Jak to określiłaś "maseczka na ryju" ani mnie ani moich córek nie zabije a ciąża z płodem z wadami letalnymi może (dużo bardziej niż zwykła, większe ryzyko powikłań).
    • livia.kalina Re: Marta Lempart 25.11.20, 22:33
      konfederastyczne brednie. Dramatysia przystopuj z procentami.
    • solejrolia Re: Marta Lempart 26.11.20, 09:13
      Świetna babka! Silna, mocna, konkretna, elokwentna, konsekwentna- takich ludzi nam potrzeba. Brawo dla tej pani, że potrafiła wreszcie poderwać młodych. Bardzo jej kibicuję.
      Dzięki za ten wątek, zaraz idę na konto wpłacić.
      ***** ***!
    • 1matka-polka Re: Marta Lempart 26.11.20, 10:04
      Czyli Martusia kupiła za bezcen kamienice w centrum Wroclawia a potem wywaliła z niej lokatorow. Lewackie idealy w pelnej krasie🤭
      • morekac Re: Marta Lempart 27.11.20, 00:00
        Serio? W tym Wrocławiu jest zatem podejrzanie dużo podejrzanie tanich nieruchomości... Premier też się tam obkupił.
        • 1matka-polka Re: Marta Lempart 27.11.20, 09:19
          "Premier też się tam obkupił."

Taki mamy liberalny klimat w tym Wrocku, ze wszystkie opcje polityczne maja szanse sie oblowic. 🤷
          • morekac Re: Marta Lempart 27.11.20, 09:29
            Ale wiesz, to nic nie ujmuje ewentualnej kryształowości.
      • szarsz Re: Marta Lempart 29.11.20, 09:48
        Juz tu kiedyś próbowano jej to zarzucać. Miasto wystawia na sprzedaż swoje nieruchomości, a cena, za którą kupila kamienicę Lempart byla wyzsza niż ta, za którą w tym samym czasie można było wystartować w licytacji kamienicy na Grunwaldzie.

Wyszukiwarka działa, pisałam tu o tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka