mallard 13.01.21, 08:16 Dwa miesiące temu wskoczyła mi szóstka z przodu i właśnie dotarło do mnie, że mogę robić zakupy w godzinach dla seniorów. Tak, tak to to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Potwarz 😉 13.01.21, 08:23 Zdrówko! Co się nie chwalisz i imprezy na forum nie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliamajowa Re: Potwarz 😉 13.01.21, 08:46 Poza tymi zakupami, jak to jest z sześćdziesiątką? Jak to znosisz? Dołujesz się? Ale tak szczerze proszę. No i wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Potwarz 😉 13.01.21, 08:55 konwaliamajowa napisał(a): > Dołujesz się > ? 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Potwarz 😉 13.01.21, 09:31 konwaliamajowa napisał(a): >Jak to znosisz? Dołujesz się > ? Ale tak szczerze proszę. Szczerze? Jest mi jakoś tak "refleksyjnie" z nutką melancholii. Tą refleksyjność bardzo wzmaga to, że z Żonką mieszkamy teraz w moim byłym rodzinnym mieszkaniu, w którym mieszkałem przez 27 lat, a zamieszkałem z rodziną, jak miałem 2,5 roku. Jestem jednak szczęśliwy - mamy dwoje wspaniałych dzieci i nasze "nowe" dzieci też są wspaniałe, nie wspominając o naszych dwóch przecudownych wnuczkach, po jednej od każdego dziecka (póki co! 😉). Radością jest też dla mnie wiara, bo jestem świadomie i z wyboru wierzący (nie należę jednak do "głównego" nurtu, choć to nie ma znaczenia chyba). No i wszystkiego najlepszego! Dziękuję pięknie! 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Potwarz 😉 13.01.21, 09:18 Znajomego siedemdziesięciolatka wyproszono ze sklepu w godzinach dla seniorów. Trudno nawet opisać z jaką radością przyjął ów „ komplement” 😊. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Potwarz 😉 13.01.21, 09:19 ...niechaj Drogi Mallardzie każdy dzień będzie jak ten urodzinowy 🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Potwarz 😉 13.01.21, 09:33 bei napisała: > ...niechaj Drogi Mallardzie każdy dzień będzie jak ten urodzinowy 🍀 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Potwarz 😉 13.01.21, 09:20 Wszystkiego dobrego! Mnie w tym roku wskakuje. Ale nie wiem czy to powód do robienia zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Potwarz 😉 13.01.21, 10:01 Wszystkiego dobrego A jeśli kiedy ochroniarz Cię zawróci w godzinach seniorskich, to się pochwal na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Potwarz 😉 13.01.21, 10:45 Po pierwszym czytaniu twojego posta pomyslalam, ze piszesz o jakiejs anomalii fizjologicznej typu dupa na boku... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Potwarz 😉 13.01.21, 11:46 Czy w tym wieku myśli się już o eutanazji? Ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieć tyle lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Potwarz 😉 13.01.21, 12:24 woman_in_love napisała: > Czy w tym wieku myśli się już o eutanazji? Ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sob > ie mieć tyle lat. Bo to przechodzi wszelkie wyobrażenie I nie, nie o eutanazji się myśli, a o modnym całunie pasującym do typu kolorystycznego.. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Potwarz 😉 13.01.21, 12:51 woman_in_love napisała: > całunie pogrzebowym? I dodatkowo odpowiednich butach, takich żeby Cię ematka nie wyklęła.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Potwarz 😉 13.01.21, 13:27 padum napisała: > Ekstra... lubię dojrzałych mężczyzn 🤪 A zdziadziałych? 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Potwarz 😉 13.01.21, 14:00 Zdziadziałym można być w każdym wieku :p Odpowiedz Link Zgłoś