Dodaj do ulubionych

Kolekcja Sary Boruc

15.01.21, 15:33
Jestem pod wrażeniem
themannei.com/
Ciekawe, ale nie przekombinowane projekty, ceny powiedzmy ze adekwatne do cen użytych materiałów (jedwab, skóra i bawełna).
Szczerze mówiąc start zdecydowanie fajniejszy niż chociażby la mania Przetakiewicz.
Kibicuję i wróżę duży sukces.
Obserwuj wątek
    • miss_fahrenheit Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:38
      Składy świetne, ale za ubrania do ogródka nie dałabym po kilka tysięcy (choć niektóre rzeczy są całkiem przyjemne dla oka).
    • triss_merigold6 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:41
      Pani organizuje pralnię hajsu?
      • alpepe Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:05
        Na to wygląda, intrygująca uroda tych ubrań, jak weszłam na główną, to pomyślałam, że ktoś właśnie zapolował w lumpeksie.
        • milva24 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 20:29
          Wierz mi, że w lumpeksie można dużo lepsze rzeczy znaleźć.
      • conena Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:25
        triss_merigold6 napisała:

> Pani organizuje pralnię hajsu?

Na to wygląda 🤷🏻‍♀️
        • thank_you Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:09
          Że Borucowi pod stołem płacą? big_grin
          • triss_merigold6 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:22
            Że ona ma jakieś swoje lewe interesiki.
            • thank_you Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:36
              Weź, niby po co?
              • annajustyna Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:40
                Żeby mieć jeszcze więcej kasy np.
                • thank_you Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:51
                  Wiesz do czego służy pralnia? Nie do tego, aby mieć więcej kasy a do tego, aby brudne pieniądze stały się pieniędzmi legalnymi. Więc jakie brudne pieniądze mogą wchodzić w grę w przypadku Boruców?
              • triss_merigold6 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:44
                Pani była w półświatku, ma dzieciaka z gangsterem, który siedział za pezetkę.
                • thank_you Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:50
                  To bylo 15 lat temu? wink A ona miała 20 lat? big_grin Od tamtej pory jedyną jej działalnością była działalność: aspirującej piosenkarki/blogerki modowej/żony i kilka lat temu spółka założona z matką i siostrami. Hello!
                  • triss_merigold6 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 22:02
                    Ok. Natomiast ceny z oferty całościowo są z kosmosu, rozpoznawalność żadna, za to dobry patent, żeby komuś znajomemu zrobić uprzejmość i przepuścić trochę kasy w celu zalegalizowania. Prostsze niż wyłudzenia VAT i mniej podejrzane.
                    • thank_you Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 22:11
                      Ceny są z kosmosu, bo ona startuje jako marka premium i na takim poziomie te ceny będą oscylować.

A ona musiałaby być kretynką żeby komukolwiek prać hajs. Ma męża milionera, ma rodziców milionerów, jej siostra ma za męża gościa, który odziedziczy firmę wartą kilkaset mln zł... Taaaa... a Sara będzie prała komuś w ramach przysługi pieniądze.
                      Mójborze.
    • geez_louise Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:47
      Nie moje kroje, ale kolory, materiały i faktury fajne. Szukam jakiejś marki gdzie czasem bym sobie kupiła coś bardziej luksusowego niż mohito 😉ale jakoś nie trafiam.

La mania to obciach, dresiarstwo i lambadziarstwo 🤪 jak czasem widzę te kosmetyczki i klientki ze szponami, ustami na pol twarzy, obowiązkowymi wielkimi butami sportowymi za 4 tys i w dresikach od Przetakiewicz, to mi słabo.
      • padum Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:52
        Myślałam, ze tylko ja tak la manie widzę 🤭
        Ale zaczynała w sumie od prostych sukienek w stylu V.Beckham i to było fajne. Potem ja poniosło i się rozmienila na drobne.
        • sofia_87 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:56
          La Mania niemal od początku miała fatalne materiały.
          Ok, sukienki ładne, byly, jednak powinny być lepsze jakościowo
      • magdallenac Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:10
        Sprawdź sobie COS, albo z jeszcze wyższej półki mój ukochany Zadig&Voltaire (chyba wysyłają do Polski)
        • tereso Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:03
          Cos się pogorszył w ostatnich dwóch latach. Albo mnie znudził. Kiedyś bardzo dużo tam kupowałam teraz naprawdę pojedyncze sztuki.
    • kkalipso Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:56
      Sporo fajnych ciuchów tylko dlaczego to wszystko takie wielkie/szerokie, zaraz na to moda minie i co z tym zrobić? Choć lubię luźne rzeczy to jednak nie aż tak. Miałam dawno temu identyczną skórzaną marynarkę, ale komuś tak się podobała, że mi z samochodu ukradli: (
    • kira02 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:57
      Modelka (model?) z linka mnie poraziła.
      • alpepe Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:22
        W typie Sary, babochłop z twarzy, ciężko stwierdzić płeć.
        • kira02 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:46
          O przepraszam, Sara jednak znacznie delikatniejsza i nie da się pomylić jej z młodzieńcem. A co do płci modela/ modelki, to dalej nie umiem określić.
        • borsuczyca.klusek Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:48
          alpepe napisała:

> W typie Sary, babochłop z twarzy, ciężko stwierdzić płeć.

To nie powód by takie chamstwo prezentować.
          • alpepe Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:51
            co tu jest chamskiego? Babochłop? Mam pisać, że modelka jest nieheteronormatywna, czy jak?
            • borsuczyca.klusek Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:53
              Serio trzeba to tłumaczyć?
      • pani07 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:52
        kira02 napisał(a):

> Modelka (model?) z linka mnie poraziła.
        >
        Mnie także.
        • forumologin Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:38
          Dlaczego porazila? Ladny chlopak.

smile
      • annajustyna Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:11
        Mnie też I też nie wiem, jaką to płeć.
    • lot_w_kosmos Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 15:58
      nie podobają mi się.

za to lubię jej bizuterię.

nie wiem jak to zrobiłą, ale w tych jej ciuchach chodzi Kendall Jenner.
      • azalee Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:17
        lot_w_kosmos napisała:

> nie wiem jak to zrobiłą, ale w tych jej ciuchach chodzi Kendall Jenner.

Po prostu zaplacila za reklame na insta
        • lot_w_kosmos Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:31
          No pewnie tak, nie wątpię.
          Niemniej jednak , zeby dostać się do takiej Kendal to nie to samo, co dostać sie dajmy na to do Natalii Siwiec ...
          • azalee Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:49
            Kwestia budzetu, ale Sare akurat stac
          • thank_you Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:04
            Reklama na siostrach Kardashian to najlepsza reklama - bo ogólnoświatowa. Może w jednorazowym strzale boli, ale nie trzeba przebijać się przez wszystkie rynki.
      • primula.alpicola Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:40
        "Chodzi", to chyba za dużo powiedziane. Raz założyła.
        • lot_w_kosmos Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:06
          Takie raz wystarczy za cały rok paradowania wszystkich polskich gwiazd razem wzietych big_grin
    • janja11 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:01
      Ja lubię klasyczne stylizacje w stylu make life easier Kasia Tusk.
      Ale życzę dobrze.
      • kira02 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:06
        Tak samo, takie najbardziej mi pasują. Tylko kolory wybieram żywsze.
    • divlje_jagode Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:02
      Byłabym skłonna zapłacić sporo za sukienkę z jedwabiu no ale ten model. No nie.
      • sofia_87 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:05
        Polecam krawcowa ☺
    • alpepe Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:03
      zerknęłam na sukienki, naprawdę ci się to podoba?Tekst linku
    • fil.lo Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:05
      Nie podoba mi się
    • krypteia Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:15
      Kogo to obchodzi...
      • gaskama Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:55
        Serio wlazłaś do wątku, w którym wiadomo, o co chodzi (sara Boruc, kolekcja), otworzyłaś, przeczytałaś i postanowiłaś zaznaczyć, że ten temat cie nie interesuje?
        🤦‍♀️
        • magdallenac Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:53
          Chciała podbić wątekwink
    • lalkaika Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:22
      Takie sobie. Czy ten rynek nie ma przesytu? I moment taki, tu ludzie traca prace, kombinuja do pierwszego. Szczerze? Takie spoliczkowanie biedy i nedzy.
      • lalkaika Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:24
        Zeby nie bylo,ze nie na temat to imho srednio na jeza kolekcja. Kalka kalki i kalka pogania
      • thank_you Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 21:05
        Zawsze byli i będą ludzie tracący pracę i kombinujący "do pierwszego". Można powiedzieć, że ty też policzkujesz biedę i nędzę.
        • lalkaika Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 23:33
          Nie nie mozna powiedziec. Moja firma zatrudn
    • primula.alpicola Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:30
      Może i odniesie sukces, tylko niech uważa, zeby znów się za bardzo nie "inspirować" cudzymi projektami.
    • magdallenac Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 16:57
      Taki trochę droższy COS
      • bye-bye Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:05
        Nie trochę, tylko znacznie😁
    • magdallenac Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:07
      Ok, przejrzałam kolekcję i o ile uwielbiam modę i ciuchy, oraz uważam, że porządna kurtka skórzana czy sukienka jedwabna może sporo kosztować, to prawie 2 koła za bawełniany dresik z kolekcji basic od pani Mannei, to przegięcie big_grin
    • krisdevalnor Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 17:57
      O co chodzi z tym modelem/ta modelka? To ma niby zachecic do kupna czy wrecz przeciwnie? Dlaczego buty na drugim zdjeciu sa 5 numerow za duze🤣? O co chodzi na ostatnim zdjeciu z ta czarna plachta? Kompletnie nie rozumiem takich sesji fotograficznych, przypomina mi sie watek, w ktorym ktos komentowal modelki z Zary bodajże... Malo wtedy nie umarlam ze smiechu.
      • kubek0802 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:30
        Ten wątek uświadomił mi moją ignorancję. Nie mam pojęcia kto to Kendell Jenner. Skórki z kolekcji całkiem fajne ale mnie nie stać. Za spodnie dresowe nie zapłaciłabym więcej niż 200.
        • lauren6 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:36
          Taka inna Kardashinian.
    • sasha_m Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:31
      Obserwowalam do niedawna na Instagramie, jak pani powoli zamienia się w kloszarda, straszne, tych ciuchów za darmo bym nie chciała. Ale synek taki śliczny, że będę tam wpadać od czasu do czasu, zobaczyć, jak rośnie 😍
      • simply_z Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:47
        serio..? obserwujesz czyjes dziecko bo jest sliczne..? chorzy ludzie
        • sasha_m Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:00
          No właśnie już nie obserwuję, ale będę zaglądać. Obserwuję też np. polskie sześcioraczki, właśnie po to, żeby zobaczyć, jak rosną, zmieniają się i jak sobie radzą. Czy to coś złego? Po to chyba jest Instagram i publiczne konta?
    • lauren6 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:35
      Jestem ciekawa jak te ubrania prezentują się na żywo.
      Na stronie wyglądają tragicznie, bo szczupłe dziewczyny poubierali w rozmiar 44, w którym toną. Nie wiem co to za zwyczaj ubierania modelek w za duże ubrania. Komuś się wydaje, że to ładnie? Że ciuchy tak się lepiej prezentują?
      • sasha_m Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:38
        To nie są za duże ubrania, to tak ma być. Zerknij na Instagram Sary, od dawna prezentuje taki koszmarny styl. Szkoda, bo ciało ma zbyt piękne, żeby je ukrywać w tych szmatach jak po starszym bracie.
        • znowu.to.samo Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:50
          Jak to było? Głupi sie nie pozna, a mądry pomyśli, że tak musi być?!?
        • kkalipso Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:15
          Sorry, ale kiedy w rękaw od płaszcza może udo wejść to coś jest nie halo te ciuchy za długo nie zagoszczą w modzie.
          • sasha_m Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:30
            Nie to, żebym życzyła jej źle, ale też mam nadzieję nie widywać na ulicy kobiet w ciuchach jak o kilka numerów za dużych. Marka, skład i cena się nie liczy, jeśli wygląda się w ubraniu jak bezdomny, który zakłada, co mu się uda zdobyć, nieważne, jaki rozmiar, aby ciepło było i tyłek zakryty.
          • znowu.to.samo Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:31
            Ja też nie wróżę, że ludzie się na to rzucą
    • nuclearwinter Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:40
      Fajnie że dobre składy i proste kroje, kolory jako takie bazowe też na plus, ale ogólnie niezbyt mi się podoba. Lubię oversize, ale nie aż taki, dla mnie właśnie zbyt przekombinowane - fajne na zdjęciach do sesji, ale na co dzień czułabym się jak przebieraniec.
    • znowu.to.samo Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:49
      Lubię klasykę ale nie w takim wydaniu
    • magia Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:52
      a ten kto prezentuje te ubranoa to facet czy dziewczyna?
      Ciuchy tak unisex i workowate, ze nie mam pojęcia.
      • znowu.to.samo Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 18:55
        Dziewczyna o lekko chłopięcych rysach
    • pani_tau Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:26
      No ładnie, wygląda na to, że w bluzie za 1000 zł poszłam malować ogrodzenie.
    • kozica111 Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 19:34
      Jak dla mnie ekonomicznie...dwie osoby moga w nich chodzic jednoczesnie...
    • ichi51e Re: Kolekcja Sary Boruc 15.01.21, 20:42
      Chyba dart. Sukienki inspirowane Xena wojownicza ksiezniczka tyle ze z materials ktory ani sie nie bedzie ukladal ani nic. Za te ceny powinni napisac choc slowo o materialach I rozliczyc sie skd biora. Jest ze szyja w PL. no fajnie ale z czego? Jak nie ma slowa o jakosCi to oznacza to ze nie ma sie czym chwalic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka