Dodaj do ulubionych

Ładne czy nie...?

• mgla_jedwabna Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 22:54
      Piękna chusta, problem może leżeć w tym, gdzie sprzedajesz. Jeśli jest to miejsce, w którym schodzą rzeczy "tanie dla kieszeni, drogie jak na swoją jakość", to wystaw się lepiej gdzie indziej. A tam wystaw za 12 zł poliestrową szmatkę niewartą piątaka, znajdzie się ktoś, kto kipi z myślą, że 50 zł za chustę nie da, ale 12 to już tak.

• rulsanka Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 22:56
      Nie jest ładna .... jest piękna!!!
    • asiairma Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 22:57
      Ciekawa, wygląda na miłą i fajną jakościowo.
      Połączenie kolorów ładne, ale takie trochę młode retro. Zbyt młode smile
    • kamin Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 22:58
      Coś mi w niej nie gra, kojarzy mi się z latami '80 i makijażami typu Izabela Trojanowska. Chyba wolałabym mniej kolorów i łagodniejsze przejścia.
    • bi_scotti Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:00
      Bardzo ladna, bardzo ladne kolory, noble cause, bym policytowala gdybym uzywala Facebook tudziez mieszkala w PL. Zeby nie bylo, ze tylko tak sobie pisze, jesli mi na email gazetowy przyslesz numer konta i wszystko co tam trzeba zeby zrobic transfer, to wplace dla tej Twojej nauczycielki zeby sie leczyla smile I wyzdrowiala! Good luck! Cheers.
      • banicazarbuzem Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:05
        A zostawia włosy na ubraniach?
        Wzięłabym bo jest śliczna ale nie mam możliwości licytować
    • runny.babbit Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:03
      Moim zdaniem to kolory. Nie obraz się, ale trochę cygańskie zestawienie. Kojarzy mi się z barwnym strojem scenicznym, bardem z powieści fantasy, ale na co dzień w prawdziwym życiu nie wyobrażam sobie do czego by ją nosić. Tych kolorów jest po prostu za dużo, na dodatek ciepłe i zimne razem. Szkoda, bo widać ogrom pracy włożonej, te romby, poza tym drops delight to świetna wełna.
    • sumire Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:08
      Mnie się bardzo podoba, lubię takie zestawienia kolorów smile
    • solejrolia Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:13
      Mnie się otwiera, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, że dałaś linka do aukcji akurat tutaj.
      Szkoda, że nie dałaś na priv zainteresowanym.
      • primula.alpicola Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 08:30
        Przynajmniej niedowiarki mogą się przekonać że memphis90 naprawdę jest lekarką.
        • memphis90 Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 12:17
          Phi, mogłam przecież podpuścić całe forum, zakładając fejkowe konto i podajac na tacy tak niby przypadkiem 😜
          • primula.alpicola Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 12:36
            Pewnie, że taksmile
    • solejrolia Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:16
      A chusta ładna, kolory rewelacyjne, to są moje kolory po prostu smile
      tylko akurat nie chodzę w chustach. A kupić, żeby kupić, i ma leżeć w szufladzie, to nie,
      (ja teraz w drugą stronę, pozbywam się nadmiaru, opróżniam systematycznie szafy i idę w minimalizm)
      • damartyn Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:41
        Piękne rękodzieło i bardzo ładna chusta.
    • kwarantelka Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:40
      Ładne. Mnie by przystopowało to że odbiór chusty gdzieś tam - i tu podane miejsce o którym w życiu nie słyszałam.
    • memphis90 Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:43
      Kochane, to Wy mi tak podbijacie? 🥰
      • solejrolia Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:48
        No, kochane są!
        • memphis90 Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 07:51
          Najlepsze ematki w internetach!
    • nightdream Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:46
      śliczna jest smile To entrelac? kolorystyka też jest w porządku smile
      Może za mało w opisie podkreślałaś, że to super hiper modny handmade, unikat i w ogóle big_grin
      • memphis90 Re: Ładne czy nie...? 22.01.21, 23:52
        Entrelac smile
    • waleria_s Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 00:01
      Więc tak- jest ładnie wykonana, estetycznie. Gubi Cię jedno, dobór kolorów. Ona jest tak pstrokata, że mało jest moim zdaniem osób, które się odważą taką chustę nosić.
      • solejrolia Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 00:04
        No właśnie kolory są pięknie dobrane, dla osoby o jesiennej urodzie, albo dla brunetki- super!
        • milka_milka Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 10:16
          Też tak uważam!
    • kaki11 Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 00:14
      Myślę, że nie trafiła do odpowiednich odbiorców. To nie jest brzydka czy źle wykonana chusta ale jest w bardzo specyficznym stylu- oglądając zdjęcie pierwowzoru miałam myśl "taka 50/60+" oglądając Twoje zdjęcia z wątku pomyślałam, że to trochę dla kogoś o trochę oryginalnym i specyficznym stylu wink ja totalnie nie mam pomysły do czego miałabym ją nosić, i myślę, że wiele osób ma tak samo- pewnie na tej aukcji po prostu przewinęło się mało ludzi którym by ona pasowała i byli by w stanie zapłacić za nią 50+zł smile
      • aandzia43 Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 14:54
        Może masz rację, że nie trafiła do odpowiednich odbiorców. Mnie przekonuje ta pstrokacizna, bo ja ubieram się na czarno i dorzucam kontrapunktem jakiś jeden żarówiasty (najlepiej różnokolorowy) element np. szal, chustę, bluzkę, spodnie, itd. Kupiłabym na aukcji taką chustę, gdyby miała zestaw kolorów pani zimy, a nie pani jesieni.
    • mikams75 Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 00:15
      troche dziwne polaczenie kolorow i slabe zdjecia. Ja bym ne kupila.
    • solejrolia Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 00:40
      A sprawdź jeszcze ustawienia konta/ aukcji, bo gdybym chciała zalicytować to nie mam możliwości dopisania komentarza, mogę tylko polubić.
      • kadfael Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 09:48
        Bo musisz dołączyć do grupy, żeby móc licytować
    • majenkir Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 01:22
      memphis90 napisała:
      >Ciasta sprzedają się za 200zl, głupi kubek poszedł za ponad 200, a chusty
      > za 50zl jakoś nikt nie chce licytować.

Może same sprzedające licytują? 😏
      Chusta fajna, wolałabym kupić ją niż jakieś ciasto.

Rzuć linkiem, może jakaś miejscowa emama się zlituje 😉
    • hedna Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 01:35
      Ładna!
    • lukrecja46 Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 06:39
      Chusta piękna mimo, że nie do końca mój zestaw kolorów. Jestem nią zachwycona!
    • miruka Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 07:34
      Zawinięta wyglada pięknie, jak rozłożona mniej mi się podoba
      • ajaksiowa Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 07:37
        Nie jest ładna😵jest PRZECUDA$NA!!😍😍😍
      • kwarantelka Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 14:26
        miruka napisała:

> Zawinięta wyglada pięknie, jak rozłożona mniej mi się podoba

Ale to nie serweta smile byłoby gorzej gdyby było na odwrót
    • fifiriffi Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 07:55
      A ja bym brała, moje kolory, lubie kolory... i faktycznie zgadzam się... na tych niektórych licytacjach to jedna wielka zenada.
      No. Stare suknie ślubne idą po 200zl . . Sprzed 20 lat
    • lot_w_kosmos Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 08:00
      Sama nie wiem.
      Lubię takie rzeczy ale ten zestaw kolorów do mnie nie przemawia.

Ale wypowiem się na temat licytacji charytatywnych : ja licytuje a potem wplacam kasę i mówię, żeby wystawić jeszcze raz. Nie zdarzyło mi się prosić o wysyłkę czegoś. Licytuje tylko w celu zabawy i wpłaty. Przedmiot nie ma znaczenia.
    • anorektycznazdzira Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 08:34
      Ładna, ale mnie by wypłoszyły te wystające na końcach nici- wyglądają, jakby nie było zakończone jak trzeba i się pruło.
      Druga sprawa, że nawet jak bardzo ładna, to kolorystyka dość szczególna, musi komuś konkretnie "podpasować".
      • nuta15 Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 09:13
        Dla mnie za dużo się dzieje na tej chuście, za dużo kolorów, cieniowania, kontrasty, małe kwadraty tworzą gęsty i pstrokaty wzór. Zauważyłam, że w sklepach znowu pojawiły się ubrania , szale, chusty w bloki kolorów, ale płaszczyzny lub pasy są duże i wygląda to znacznie lepiej.
    • kanna Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 09:07
      Myślę, do której z moich jesienno-zimowych kurtek mogłabym ją nosić. Do żadnej.

Zastawienie kolorów jest takie.. staroświeckie.
    • konsta-is-me Re: Ładne czy nie...? 23.01.21, 09:34
      Szalik jest ok, ale chyba zdjęcie zrób lepsze.
      Ja widzę że tam jest gradient, a to ciężko dostrzec na zdj.
      I kolory takie sobie, ale to kwestia gustu i monitora.
      Zdjęcie zmień, bardziej zaznacz te żółcie, pomarańcze i niebieskości, bo co mi się rzuca w oczy, to te ciemnobure kolory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka