Dodaj do ulubionych

Wystarczy uroda?

30.04.21, 17:03
Różne programy promują młodych, pięknych, zgrabnych itd. płci obojga- problem, gdy czasami otworzą buzię. Wysiadłam jednak przy "Lalkę" napisał Henryk Sienkiewicz z czasów renesansu.
twitter.com/KazikowskaEdyta/status/1387848870420520966?s=20
Obserwuj wątek
    • pani07 Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 17:04
      A i chłopcy z tych mądrych specyficznie- kontynentów 12 :
      twitter.com/KazikowskaEdyta/status/1388082218472513540?s=20
    • katiemorag Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 18:28
      Uroda bez inteligencji jest jak róża bez zapachu.
      • pani07 Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 18:30
        katiemorag napisał(a):

> Uroda bez inteligencji jest jak róża bez zapachu.

W punkt.
        • znowu.to.samo Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 19:43
          100/100
      • snajper55 Re: Wystarczy uroda? 02.05.21, 02:33
        katiemorag napisał(a):

> Uroda bez inteligencji jest jak róża bez zapachu.

Jeśli róża jest mi potrzebna do zrobienia zdjęć, to na wuj mi jej zapach?

S.
    • rosie Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 18:49
      Oglądałam to. Trudno to skomentować nawet.
      • pani07 Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 18:53
        Nie oglądałam ani jednego tego programu, więc patrzyłam z niedowierzaniem. A może to taki pomysł na program? Może oni/one mają TAK mówić?
        • rosie Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 20:32
          Ja też nigdy nie oglądałam ale kiedyś musi być ten pierwszy raz smile trafilam przez przypadek jak doszła ta od 12 kontynentów. Nie wierzyłam, że można być aż tak oderwanym od rzeczywistości. No i teraz trudno przestać wink
      • snajper55 Re: Wystarczy uroda? 02.05.21, 02:34
        rosie napisała:

> Oglądałam to. Trudno to skomentować nawet.

Jak to jak skomentować? Oni uczyli się stacjonarnie. big_grin big_grin big_grin

S.
    • 35wcieniu Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 19:39
      Dzieci ematek mogą robić taka karierę. Wszystkie są piękne a nauki jest za dużo, o starociach się nie ma co uczyc bo to nikomu nie potrzebne. Bylo tu wałkowane wiele razy.
      • simply_z Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 19:41
        a czytanie jest niemodne i nie ma co sie snobowac.
    • waleria_s Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 19:48
      Myślę, że to może być też pewna poza. To są osoby niezwykle nastawione na popularność, rozkręcanie instagrama, zarabianie dzięki social media. Zrobią duuużo głupot i palną duuużo bzdur, jeśli im to napędzi popularność.
      • simply_z Re: Wystarczy uroda? 30.04.21, 19:49
        mysle ze to nie poza..oni naprawde sa bardzo..glupi.
        • waleria_s Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 00:47
          Myślę, że tytanami intelektu nie są, ale zagrywki jak ta to celowe działanie pod publiczkę, by gawiedź ekscytowała się 'co za pustaki'. A popularność rośnie, tak to działa.
          • kandyzowana3x Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 11:27
            cos w tym jest. Jesli odpowiadali by poprawnie pies z kulawa noga by sie tym nie zaintresowal, a tak nawet watek na ematce powstal
            • waleria_s Re: Wystarczy uroda? 02.05.21, 02:21
              Dokładnie tak. To są osoby z tak olbrzymim parciem na szkło i chcące się wybić, że w ogóle nie traktuję na serio ich wypowiedzi, zachowania w programie.
            • snajper55 Re: Wystarczy uroda? 02.05.21, 02:39
              kandyzowana3x napisała:

> cos w tym jest. Jesli odpowiadali by poprawnie pies z kulawa noga by sie tym ni
              > e zaintresowal, a tak nawet watek na ematce powstal

Ależ nie. One tego naprawdę nie wiedzą a ja nie wiem jak położyć (zrobić?) hybrydę. A one wiedzą. I nie mogą uwierzyć, że ktoś nie ma takich podstawowych informacji. No chyba jest głupi.

S.
        • snajper55 Re: Wystarczy uroda? 02.05.21, 02:38
          simply_z napisała:

> mysle ze to nie poza..oni naprawde sa bardzo..glupi.

Założę się że mają informacji, których ty nie masz. Czy ktoś, kto nie wie tego co Ty jest głupi? Mimo że ty nie wiesz tego co on wie?

S.
    • sofia_87 Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 08:21
      Jaka uroda, oni są raczej przeciętni?
    • feel_good_inc Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 08:29
      Łejt, ekscytujesz się zawartością programu dla debili, który ma im dać upajające poczucie wyższości nad ludźmi w nim występującymi? To imaginuj sobie, że te osoby - jak i politycy partii dla debili - zazwyczaj grają dużo głupszych niż są. Serio. A wiara w to, co widzisz na ekranie nie świadczy za dobrze o twoim intelekcie...
      • 71tosia Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 09:12
        Posłuchaj wywiadów „matura to bzdura” , poczytaj dyskusje na forum o tym ze nie trzeba się wstydzić ze się książek nie czyta lub ze edukacja powszechna to bzdura albo zobacz co się dzieje w dyskusjach (tez na tym forum) o jasnowidzący czy duchach (były takie niedawno) Obawiam się ze te odpowiedzi sa jednak dość reprezentatywne dla części społeczeństwa smile
    • 71tosia Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 09:06
      jak nic w polskich szkołach się nie zmieni to nie wybrańcy w telewizyjnym programie ale większość będzie twierdzić ze kontynentów mamy 12smile
      • pani07 Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 10:07
        Ale CO ma się zmienić, aby aż takich głupot nie pleść?
    • irma223 Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 09:08
      Ale to chyba są cudzoziemcy/cudzoziemki? Sądząc po ich problemach z wymową.
      Więc że w ogóle są w stanie wypowiedzieć takie nazwisko, jest już dla nich osiągnięciem.
      • pani07 Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 10:10
        No i sława o ich niewiedzy poszła w świat big_grin atrakcyjnośc fizyczna przy takiej głupocie działa aseksualnie
        • pani07 Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 10:10
          O tu link tej sławy wątpliwej: plejada.pl/newsy/hotel-paradise-internauci-miazdza-uczestniczki-po-tescie-z-wiedzy-ogolnej/nqj71np?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=social&utm_campaign=onetsg_fb&fbclid=IwAR3hex8mkTHYBndvhTaDy1TY-L0g7mbJRPWSsotI3BCBkz52XPqQuoJ-Fmk
          • irma223 Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 11:24
            O borze szumiący...
    • taniarada Re: Wystarczy uroda? 01.05.21, 11:29
      Nie wystarczy .Trzeba mieć coś w głowie.Kobiety są wszystkie piękne i wspaniałe .Ale niektóre zabijają inteligencją .
      • snajper55 Re: Wystarczy uroda? 02.05.21, 02:36
        taniarada napisał:

> Nie wystarczy .Trzeba mieć coś w głowie.Kobiety są wszystkie piękne i wspaniałe
        > .Ale niektóre zabijają inteligencją .

Nie trzeba. Po co piłkarzowi czy modelce czy fryzjerce informacja kto napisał Ogniem i mieczem? No po co?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka