bukietlisci Re: Śniadanie do łóżka 01.06.21, 22:31 ło matko, nie. NIE nie. nie. rano to kawę chcę, niedajjeżu w łóźku tylko na moim ukochanym fotelu. tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Śniadanie do łóżka 01.06.21, 22:37 No i rację ma, bo kruszenie w pościeli w tzw. śniadaniu do łóżka jest obrzydliwe. Mój wiele razy proponował mi kawę do wyra, bo bez paru łyków mocnej czarnej z trudem podnoszę się na nogi, ale grzecznie dziękuję, bo nikt nie potrafi zrobić mi takiej kawy, jak potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Śniadanie do łóżka 01.06.21, 22:49 Sniadania ni jem a herbate wole wypic na tarasie, Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Śniadanie do łóżka 01.06.21, 23:20 Na co dzień dostaje kawę do łóżka, ale zdarza się i śniadanie. Świeżo upieczone bułeczki albo coś innego, co szczególnie lubię. Dostałam nawet specjalny stolik do jedzenia w łóżku, więc czasem daję się tak rozpieszczać. Ale najbardziej lubię jeść że wszystkimi przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 13:08 zona_mi napisała: > Na co dzień dostaje kawę do łóżka, > > Dziś, ze względu na badania na czczo, nie mogłam wypić porannej kawy. Jednak zaraz po wyjściu z laboratorium mój ukochany wręczył mu kubek termiczny - zabrał kawę, bym nie musiała czekać, aż wrócę do domu! 😍☕ Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 08:54 NIe, nie lubię jedzenia w łóżku. Przynosi mi kawę do komputera, jak siedzę na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
loganberry Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 09:20 Rano to ja chce siku, umyć zęby, twarz, porozciągać się, wypić wodę, potem kawę, a nie jeść od otwarcia oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 09:56 Nie, bo śniadanie robię ja, a przeważnie jeszcze najpierw idę po świeże pieczywo, więc tak jakby mija się z celem. Kawę mi nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 11:53 Tylko kawa, nie lubię jeść w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles [...] 02.06.21, 13:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 16:56 Zdarza się, ale rzadko, bo generalnie w tygodniu jadamy o zupełnie innych godzinach (a mąż nie dość, że śniadań nie jada (bo mu się nie chce robić), to ja jestem złą żoną i śpię jak on wstaje i wychodzi ), a w weekendy dla odmiany jemy wszyscy razem, więc raczej przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek12345 Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 17:06 Ta dziwna moda przyszła chyba z filmów. Śniadanie w łóżku to jakaś piramidalna bzdura. Po pierwsze - zaraz po obudzeniu nie jest się naprawdę głodnym. Potrzeba jakiegoś czasu, aby soki trawienne ruszyły i poczuć głód. Po drugie - chyba jednak lepiej najpierw wstać i umyć się, umyć zęby i dopiero brać się za śniadanie. Po trzecie - okruchy w łóżku i niewygodne jedzenie - kto normalny je na leżąco? Ani to łyknąć ani popić. Ogólnie - uważam, że to bzdura, zwykłe śniadanie przy stole to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 17:40 Nieraz jem śniadanie w łóżku 2 h po obudzeniu, nie musi być od razu przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 00:17 A czemu zakładasz, że to śniadanie to od razu po obudzeniu? I co za łóżko masz, że nie możesz w nim siedzieć albo półleżeć oparta? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ruda Re: Śniadanie do łóżka 02.06.21, 17:37 Tak, codziennie przynosi o tej samej porze, z takim malym stoliczkiem nakrytym obrusem i do tego jest jeszcze maly bukiecik kwiatkow. Wlacz mi tez muzyke klasyczna zeby mi sie lepiej ladlo. Jest wspaniale. Codziennie tez biegnie moj maz po pieczywo do piekarni wiec mam rogaliki pyszne. Potem ja wstaje do pracy, a wieczorem mam kolacje do lozka, i od razu ide po spac, albo czytam ksiazke albo cos ogaldam. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 04:34 Każdy normalny facet zakochany w swojej kobiecie jak ma wolne do przynosi jej do łóżka śniadanie .Mogą to być poziomki ,jogurt ,kawa jaką lubi i jakiś kwiat najlepiej czerwona ròża . Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 05:05 Nie, bo ja nie znoszę jeść w łóżku i nie lubię też, jak mąż to robi. Dla mnie łóżko jest do spania i od czytania książek przed snem. Żadnego jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agatazieba Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 05:55 Przestań się zadawać z moim mężem! Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 05:58 Nie. Śniadania do łóżka są przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 07:03 Tak, prawie codziennie. Do funkcjonowania nie potrzebuję porannej kawy, a śniadania. Mamy stolik śniadaniowy, łóżko ma wygodne oparcie i spokojnie dochodzę do siebie zerkając na tel./tablet, bo stolik ma specjalną przegródkę. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka1 Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 08:10 śniadanie w łóżku? Na co, po co i bez sensu dla mnie... Możliwe, gdybym mieszkała w mikroskopijnej kawalerce bez balkonu... Do łóżka z gastronomii to może jedynie wieczorny drink/ lub herbatka z laptopem na kolanach i netflixem, gdy chłop wyjeżdża na dłużej. Za to uwielbiam śniadania i wszelkie posiłki na świeżym powietrzu- w każdy bezwietrzny weekend na słonecznym tarasie, w pracy mam ulubiony balkon, na wyjazdach- tak kombinuję z rezerwacją, żeby istniała możliwość zjedzenia/ wypicia czegoś na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 09:15 klaviatoorka1 napisała: > śniadanie w łóżku? > Na co, po co i bez sensu dla mnie... > Możliwe, gdybym mieszkała w mikroskopijnej kawalerce bez balkonu... > > Do łóżka z gastronomii to może jedynie wieczorny drink/ lub herbatka z laptopem > na kolanach i netflixem, gdy chłop wyjeżdża na dłużej. > > Za to uwielbiam śniadania i wszelkie posiłki na świeżym powietrzu- w każdy bezw > ietrzny weekend na słonecznym tarasie, w pracy mam ulubiony balkon, na wyjazdac > h- tak kombinuję z rezerwacją, żeby istniała możliwość zjedzenia/ wypicia czego > ś na dworze. Żeby było miło że jest facetem.Większóść z Was to ma Ciapków nie mężów jak się czyta.Ciapki którym trzeba wszystko podawać prać sprzątać i być gotowym do seksu gdy Ciapkowi się zachce.Być może Ty nie masz Ciapka tylko lwa . Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 09:45 Czy ktoś już wspominała Wojnę Domową, odcinek o dniu matki i śniadaniu do łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 10:01 chococaffe napisała: > Czy ktoś już wspominała Wojnę Domową, odcinek o dniu matki i śniadaniu do łóżka > ? Mniejsza o to .Tu już nie chodzi o higienę ,co kto lubi czy kawę ,czy wodę ip itd.Tylko jak się zachowuje facet po paru latach małżeństwa,przyjaźni .Czy po upojnej nocy zadkłada spodnie i mówi pa .Z tego co widzę to Ciapciusiom się podstawia pod nos śniadanko. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 10:11 Ja wiem, że dla ciebie nieważne co kto lubi tylko ma byc jak lubisz ty i KK Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 10:12 P.S. Wiem, że trudno ci w to uwierzyć ale są mężczyźni, którzy wiedzą co ich partnerki lubią Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Śniadanie do łóżka 03.06.21, 10:16 Tak. Zawsze w weekend dostaje śniadanie do łóżka. Tz od czasu, gdy dzieci podrosły i przestały jeczeć. Wcześniej nie było czasu na wylegiwanie się. Wlasnie czekam na jajecznicę. Odpowiedz Link Zgłoś