gaskama 26.06.21, 23:43 Na Polsacie.... tego się nie da odzobaczyc. I historie z Mensą ... kto te brednie wymyślił. Maz aż mi nagrał jej występ, bo też zbierał szczenę z podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Doda ... 27.06.21, 00:03 No wiesz jak się męczy jedną piosenkę 20 lat to trzeba czymś innym przykuć uwagę 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Doda ... 27.06.21, 00:18 A nie było drugie wejście z nową piosenką 😲 Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Doda ... 27.06.21, 00:40 Było i co z tego, skoro to kolejny popowy badziew. Doda, jak wiele polskich wokalistek na ten sam problem: świetny głos i brak dobrego repertuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Doda ... 27.06.21, 00:47 Też uważam, że ma świetny głos i słaby repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Doda ... 27.06.21, 06:49 Nie tylko głos,wypada jak bogini Ale śpiewa gówno Zaiste Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Doda ... 27.06.21, 00:07 Też dziś oglądałam. Fatalne. Za to Steczkowska bez zarzutu, świetny wygląd i głos. Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Doda ... 27.06.21, 00:37 Fakt. Świetnie się trzyma, ale widać, że sporo w siebie zainwestowała Ma fenomenalny głos, ale brak repertuaru. Ile można męczyć Dziewczynę szamana? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Doda ... 27.06.21, 02:07 Polsat SuperHit Festiwal 2021: Doda - Don't Wanna Hide Nie ma co streszczać trzeba zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Doda ... 27.06.21, 08:13 Meh, myśłałam że "Dżagę" zaśpiewala... Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Doda ... 27.06.21, 09:32 Śpiewała. Widziałam na YT, miała dwa wejścia Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Doda ... 27.06.21, 09:45 Straszny ten angielski. I po co jej to było? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Doda ... 27.06.21, 12:08 borsuczyca.klusek napisała: > > > Nie ma co streszczać trzeba zobaczyć > Zajebiste to ma ciało Reszta.. No dodowata...kicz..nuda..nic podniecającego i zadziwiającego nic ładnego..nawet głos nie jest ładny I ona śpiewa z playbacku ? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Doda ... 27.06.21, 12:11 Według komentujących to pół playback ze względu na wymagającą choreografię. Ja się nie znam, ale miałoby to sens 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Doda ... 27.06.21, 12:15 ja też się nie znam -ale może ktoś kto się zna podpowie-co bylo wymagającego ? flaki z olejem... to jest wymagające ? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Doda ... 27.06.21, 13:58 Wiesz, może na leżąco, ciągnąć się za warkocz, faktycznie ciężko śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Doda ... 27.06.21, 20:27 To jest taka "zmyslowosc" znudzonej striptizerki, ktora jest w pracy juz ktoras godzine. Sexy to Doda byla w teledysku do Dzagi, tam sie czulo, ze ma frajde. No ale figure z kolei teraz ma lepsza i buzia tez duzo ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Doda ... 27.06.21, 22:23 W teledysku do Dżagi to była z Radusiem Majdanem i była zapewne na miłosnym i orgazmowym haju. I to widać, i widać że naprawdę fajnie im ze sobą było. Do czasu, oczywiście. Potem każdy kolejny ją zdradzał i rzucał. Lub rzucał. Ten ostatni to też miał ją zdradzać, tak? A sam występ po prostu żenujący. Obejrzeałam na youtubie. Jeszcze właśnie do tych starych hitów to w miarę, ale do tego nowego - kto w ogóle zgodził się to puścić??? Występ na scenie w Sopocie jak z klubu nocnego. Blech. 30 lat temu ten występ oceniono by jako "momenty" i zasłaniano dzieciom oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Doda ... 27.06.21, 02:08 > Maz aż mi nagrał jej występ, bo też zbierał szczenę z podłogi. Masz meza dzieciola. Prawdziwy facet nie zajmuje sie takimi pierdolami. Doda ma swje zalety, ktore mozna dostrzec, jak sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Doda ... 27.06.21, 07:32 Nie ma ofiar są ochonicy...Ktoś każe wam to gówno oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 13:59 Oglądałam Korteza. Zaraz po nim wyszłam z pokoju, TV grał i mąż się na Dodę załapał. Sama z siebie nie oglądam ani Dody ani Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 17:13 a ta wyspa miłosci co to ją namiętnie oglądacie to nie na polscacie przypadkiem leci już się tak nie kryguj, że niby z gustem coś nie teges Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 19:48 Nigdy nie oglądałam wyspy miłości. Fajne to? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 20:19 męża spytaj, dopóki nie wspomniałaś, że ogląda na odstresowanie, to nie miałam świdomości że taki program jest. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 20:39 mówisz że jest duża różnica między wyspą miłości a hotelem miłości? to w którym w końcu twój mąż gustuje? za leniwa jestem by linkować dyskusję na ten temat, ale jedyne co mogłam pokręcić, to nazwy tych programów. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 20:49 Napisałam, że nie oglądam Polsatu. I tyle. Możesz sobie to interpretować jak chcesz. Wymienionego przez ciebie programu nie znam. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Doda ... 27.06.21, 09:20 Ale czym to się różni od przeciętnego występu Dody? Wcześniej wyglądała/występowała/śpiewała inaczej? Okropny akcent ,ale nie spodziewam się po niej żeby w ogóle miała świadomość że przy śpiewaniu to slychac i chciało jej się włożyć w to wysiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Doda ... 27.06.21, 09:26 Właśnie. Zawsze mnie dziwi problem z akcentem u osób ze słuchem muzycznych. Ilu wybitnych śpiewaków operowych ma paskudnä wymowę... Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Doda ... 27.06.21, 09:38 Akcent jest rzeczą trudną do nauczenia a jeszcze cięższa do pozbycia, sam słuch nie wystarczy (się pewnie pomaga). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Doda ... 27.06.21, 10:15 Oczywiście, że pomaga. Ale nie mówię o jakimś tam leciutkim, dodającym nawet uroku. Tylko topirnym, że aż język, w którym się mówi, ledwo rozpoznawalny. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Doda ... 27.06.21, 10:16 A taki Damiano, w pełnym zaskoczeniu, bezbłędnie powtórzył po Ibiszu "Jeszcze raz". Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Doda ... 27.06.21, 13:51 Brawo! Michele Morrone też sobie po angielsku świetnie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Doda ... 27.06.21, 09:35 Mówcie co chcecie, ale ja się nie mogłam na nią napatrzeć. Po pandemii a figura jak zawsze doskonała, głos boski, piękna. Fakt, że można było wybrać inne piosenki, ale w sumie ludzie lubią to co znane, więc chyba celowo takie przeboje były wybrane. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Doda ... 27.06.21, 14:14 Tak, średnio ludzie przytyli 4,5 kg. Bo mnie ruchu, więcej słodyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Doda ... 27.06.21, 14:56 Figura ok, chociaż nie wiem, czy z żebrami coś nie kombinowała. Za to twarz robi się końska i nie do poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Doda ... 27.06.21, 09:51 Okropna to jest choreografia - jak z taniego burdelu. Naprawdę, nie można wymyślić jakiegoś fajnego układu, w normalnych ciuchach, a nie świecić kroczem bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Doda ... 27.06.21, 09:58 Obejrzałam teraz na YT jej nowy kawałek. Nie podoba mi się, nudny, ciężko będzie się go słuchało bez oglądania klipu. Ale w radio chyba rzadko ją puszczają? Za to na YT, pod jej występem - prawie same zachwyty. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Doda ... 27.06.21, 17:28 Aha... Dołączyła do Górniakowej i Karolakowej. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Doda ... 27.06.21, 13:13 Nie rozumiem zachwytów nad głosem Dody. Niby mocny ale jakiś taki płaski, mało dźwięczny, bez feelingu. Nie mam wykształcenia muzycznego więc nie potrafię opisać swoich odczuć, ale dla mnie coś jest nie tak z jej śpiewem. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Doda ... 27.06.21, 13:43 Mam to samo. Ona chyba 20 lat nie była na żadnej lekcji śpiewu i nie ma producenta. Toż ona tępo i nisko wyje, „hyyyy” wszędzie słyszę, toż to rani uszy. Pruderyjna bardzo nie jestem, ale nie przemawiają do mnie choreografie oparte o najmniej wyrafinowane tance z klubów ze striptizem. Szokujące i ciekawe było to u Madonny kilkadziesiąt lat temu, teraz jest to głupi pomysł na siebie i maskowanie braków w repertuarze i wokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Doda ... 27.06.21, 14:45 To jest prowincjonalne dla mnie, taka powiatowa Doda, której się wydaje.ze umie śpiewać po angielsku i że jak zrobi kilka pokracznych figur to świat oszaleje. Jej czas na podbijanie świata już minął, była zajęta rysowaniem na samochodach exow i biciem dziennikarek w toaletach.... Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Doda ... 27.06.21, 13:54 Mam wrażenie, że jak schodzi nisko to jej brakuje tchu, jakby to dla niej było za nisko po prostu. Ale może się mylę, nie znam się przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Doda ... 27.06.21, 13:55 Bo ona ma donośny głos, ale wcale nie taki mocny i chyba nieszczególnie wytrenowany. To jest taki klasyczny przypadek wokalisty, który śpiewa z całych sił, żeby ukryć braki warsztatowe. Stąd też pewnie ten półplayback. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 13:57 Zgadzam się. A jej występ... jeszcze w zderzeniu z Kortezem ... no straszne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Doda ... 27.06.21, 14:54 Ja mam to samo, nie słyszę tego jej niby fajnego głosu. Jej piosenki też mi nie leżą Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Doda ... 27.06.21, 13:58 Piosenka jest żadna. Tak bardzo żadna ze nie pamiętałam jej 2 minuty po usłyszeniu. Tak bardzo żadna ze trzeba było macha kroczem by cokolwiek zostało w pamięci. Doda ma ładne ciało. Piosenka jej nie przeszkadzała w wymachiwaniu anatomią. Chyba już nikt niczeo więcej od niej nie oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Doda ... 27.06.21, 14:03 "Piosenka jej nie przeszkadzała w wymachiwaniu anatomią" 😂 Pozamiatałaś Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Doda ... 27.06.21, 14:06 Nigdy nie oczekiwał chyba 😉 Ja ogólnie mam wrażenie, że Doda w zbiorowej świadomości istnieje jako kobieta robiąca show, ale nie wokalistka. To śpiewanie jest niejako przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Doda ... 27.06.21, 14:08 Śpiewanie jej nie przeszkadza w budowaniu kariery scenicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Doda ... 27.06.21, 14:02 Po prostu potrzebuje jakiegoś pretekstu, żeby pokazać wyćwiczony tyłek, więc dla niepoznaki puszcza muzę i udaje, że coś tam śpiewa. Akurat ten wyćwiczony tyłek to jedyne, co jej wyszło w życiu, więc się nie dziwię. Wygląda lepiej niż 15 lat temu. Resztę pominę milczeniem. Jak trzeba się nudzić, żeby Dodę oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 16:55 Czekałam na Korteza, Doda wyskoczyła po nim. Nagle. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Doda ... 27.06.21, 17:19 Właśnie to głównie mnie dziwi. Biorą do programu jakąś Dodę, która jest znana z czego właściwie, bo raczej nie ze śpiewania? Dobrowolnie nikt by jej nie słuchał ani nie oglądał, nawet małolaty. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Doda ... 27.06.21, 17:41 No właśnie, dziwiłam się wczoraj, czemu nie wzięli Podsiadły, Zalewskiego, Zawiałow - kogoś, kto jest ostatnio bardzo popularny i nieco, hmm, lepszy jakościowo pod względem muzycznym. Albo nawet i Marylki. Tylko kogoś, kto ostatni jako taki przebój miał lata temu, w stacjach radiowych nie istnieje i generalnie średnio obecnie pasuje do grona "najlepszych". Ale cóż. Showbiz. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Doda ... 27.06.21, 18:54 Może planuje stwierdzenie ślubu kościelnego uzyskać i konsultuje to z Jackiem K. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 20:55 Myske, że Podsiadło czy Zakewski maja sporo kasy. Festiwal Polsat nie jest im potrzebny. Kortez jest nadal dość niszowy. Chyba. Dziecko na utrzymaniu ma. Proponowali kasę, to wziął. Rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 17:21 wczoraj gwałcicie oliwią, dziś dodą, co to na jematce się dzieje w czasie gdy ja euro oglądam? tak czy owak, piosenka jest kompletnie nieudana, bez wzglądu na to, kto by jej z siebie nie wydał. nie ma w niej nic. niestety, problem braku fajnych piosenek dotyka nie tylko jednej dody. pozostaje machać kroczem, pół biedy, że krocze dody do najgorszych nie należy mój mąż też byłby zachwycony i też to nagrał pod pretekstem "to dla żony", no ale że go dobrze znam, to bym wiedziała o co kaman. i nie leciała z tym na jematkę, by go nie zaorać. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Doda ... 27.06.21, 19:13 Nigdy za nią nie przepadałam , wulgarne dziewuszysko którą rodzice rozpuścili jak dziadowski bicz. Obwnia ludzi za to że jej matka dostała raka tym czasem swoją przyrodnią siostre nazywa bękartem i obraża jej matke Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 19:43 Bez przesady, Doda ma piękne ciało. Ja to doceniam. Maz zapewne tez. Ale występ go niesamowicie ubawil swym kiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 20:06 Bliżej prawdy by było, gdybyś napisała, że ubawił kroczem Ja tam dodzie nie żałuję, szkoda że nie ma hitu, no ale ponoć kłótliwy z niej babiszon i nikt nie chce jej podrzucić czegoś ciekawego. Jak z rodziną, identycznie, tylko edzia ma i ciało i talent (niewykorzystany) Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 20:36 Nie wiem, nie oceniaj innych mężów na podstawie własnego. Twój mąż, twoj problem. A Edzia jest tak głupia, że żaden talent tego nie zrównoważy. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 20:40 do własnego nie mam zastrzeżeń, hoteli ani wysp miłości nie ogląda, więc luzzz Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 20:51 Moj tez nie. I kroczem przy Dodzue się nie bawi. Więc luz totalny. Ale spoko, to że twój to robi mnie nie przeszkadza. Co kto lubi. 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 22:02 oczywiście, że się nie bawi, nagrywa w celach naukowych, co jeszcze wymyślisz dziś wieczorem? ja meczuję, to muszę się wypisać Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Doda ... 27.06.21, 22:40 Oj volta, ale ty jesteś ograniczona. W sumie współczuję męża. Idz do roboty, to nie będziesz ba garnuszku uzależniona. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Doda ... 27.06.21, 23:07 od paru lat się urabiam po okcie, taka z ciebie gapcia, że nie odnotowałaś? nie dziwne, że łykasz dodzię u męża na tapecie jak pelikan kluski Odpowiedz Link Zgłoś