kokokoko_euro_spoko 27.06.21, 20:21 Mieszkam niedaleko Okęcia i tak co 10 minut startują. Cieszę się bardzo, bo cisza samolotowa była dla mnie najbardziej odczuwalnym objawem covida. Lećcie! Lećcie!!!!! I piszcie, jak tam cudownie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Ematki lecą 27.06.21, 20:25 Już nie mogę się doczekać. A tymczasem Enjoy the Flight. Just Chillax - Enjoy The Flight (ft. Fréd) Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Ematki lecą 27.06.21, 20:41 Mię się nie kreuje lot, ale ucieszę się wyjazdem samochodowym do zagłębia Ruhry Odpowiedz Link Zgłoś
jaga34 Re: Ematki lecą 27.06.21, 20:54 Niech latają tylko żeby przestrzegali ciszy nocnej na lotnisku, a niestety z tym to jest różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Ematki lecą 27.06.21, 20:58 jaga34 napisała: > Niech latają tylko żeby przestrzegali ciszy nocnej na lotnisku, a niestety z ty > m to jest różnie. Kocham każdy samolot nad moim domem. Niektóre są ciche inne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Ematki lecą 27.06.21, 21:25 Wynajmowałam kiedyś mieszkanie na ostatnim, czwartym, piętrze, w którym sypialnia miała okna polaciowe, więc mogłam widzieć samoloty kierujące się na lotnisko. Zachwycałam się nimi nieustannie. Ciekawe, że nigdy mi ich dźwięk nie przeszkadzał a taki ruch samochodowy to dla mnie najgorsze co może być. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Ematki lecą 27.06.21, 21:29 Tak, samoloty jak szalone latają, u mnie jest podejscie do lotniska , jeszcze wysoko są bo do lotniska 20 km i widzę, widzę ... lecą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Ematki lecą 27.06.21, 21:32 kryzys_wieku_sredniego napisał(a): > Tak, samoloty jak szalone latają, u mnie jest podejscie do lotniska , jeszcze w > ysoko są bo do lotniska 20 km i widzę, widzę ... lecą ;P Kocham. Odpowiedz Link Zgłoś