lajtova 28.08.21, 15:38 Przejścia na naukę zdalna najpóźniej w końcówce października. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Już nie mogę się doczekać 28.08.21, 15:42 lajtova napisał(a): > Przejścia na naukę zdalna najpóźniej w końcówce października. > > A czego się uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Już nie mogę się doczekać 28.08.21, 18:08 Jak mieszac afobam z wódką Odpowiedz Link Zgłoś
paulownia88 Re: Już nie mogę się doczekać 28.08.21, 16:00 Stawiam dolary przeciwko orzechom, że nie będzie żadnej nauki zdalnej przynajmniej w pierwszym semestrze. Dziś mamy 28 sierpnia, napiszę na początku listopada, zobaczymy, kto miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Już nie mogę się doczekać 28.08.21, 17:22 Dyrektorzy niektórych szkół datę zdalnego nauczania podają okolice połowy września. Zobaczymy.😠 Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Już nie mogę się doczekać 28.08.21, 17:28 Oczywiście że nauka zdalna będzie. Tu wiele osób widziało plusy takiej nauki. A ile szóstek dzięki temu było na świadectwie, ho ho. Trójkowe dziubdziusie nagle tak poprawiły oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Już nie mogę się doczekać 28.08.21, 17:46 Lajtova - znowu ci odbija? Ostatnio pisałaś, że covida nie ma. Że wszyscy mamy wyjść z domu. Znowu zmieniasz narrację? Puknij się w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Już nie mogę się doczekać 28.08.21, 18:18 A to ta nauka będzie się odbywać na wniosek zadowolonych rodziców, których dziubdziusie dzięki temu oceny podciągnęły? Odpowiedz Link Zgłoś