Dodaj do ulubionych

Doda-znacie ten typ?

06.10.21, 16:40
Czytam o kolejnej aferze Dody, tym razem zwiazanej z filmem I chyba juz, bylym mezem.
Oskarzenia, przemoc slowna, nienawisc.
A jeszcze niedawno byl czlowiekiem, ktoremu ufala, przyjacielem.
Z kazdym bylym partnerem jest na wojennej sciezce, do tego konflikty z m.in. AWS, nieslubna corka jej ojca, jakimis innymi aktoreczkami.
Nie znam jej, czy to mozliwe, by ta kobieta miala jakiegos niesamowitego pecha do ludzi?
Znacie takie osoby, ktore predzej czy pozniej maja konflikt ze wszystkimi?
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 16:43
      Tak, znam. Nie, nie jest to wina pecha. Nie, nie jest to kwestia otoczenia.
      O Dodzie natomiast się nie wypowiem, nie znam, nie chcę znać, nie zmierzam analizować.
      • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:15
        daniela34 napisała:

> Tak, znam. Nie, nie jest to wina pecha. Nie, nie jest to kwestia otoczenia.
        > O Dodzie natomiast się nie wypowiem, nie znam, nie chcę znać, nie zmierzam ana
        > lizować.

Same. Pecha można mieć do jednej, dwóch osób czy relacji.
        Pozostałe to jednak casusy osła i siodła wink

• daniela34 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:18
          smile
        • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:44
          Ja też znam. Wybitna nauczycielka i pedagog, tylko ma pecha, bo ciągle trafia na zaburzonych, tępych uczniów i jeszcze gorszych rodziców wywodzących się z chłopstwa, prymitywów i prostaków. A Ona, taka współczesna siłaczka, taki John Keating w spódnicy, Ona dalej przemierza szkolne korytarze niosąc kaganiec oświaty. Ma pecha do wszystkich.
          • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:46
            🤭
          • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:55
            magdallenac napisała:

> Ja też znam. Wybitna nauczycielka i pedagog, tylko ma pecha, bo ciągle trafia n
            > a zaburzonych, tępych uczniów i jeszcze gorszych rodziców wywodzących się z chł
            > opstwa, prymitywów i prostaków. A Ona, taka współczesna siłaczka, taki John Kea
            > ting w spódnicy, Ona dalej przemierza szkolne korytarze niosąc kaganiec oświaty
            > . Ma pecha do wszystkich.

Też byś była wredna, musząc uczyć języka, którego pisowni nie jesteś w stanie opanować, trochę zrozumienia!!!!
            Poza tym ona ma świetny kontakt z uczniami, pod warunkiem udowodnionego arystokratycznego pochodzenia. Bo tymi z chłopów pańszczyźnianych pogardza ze swych intelektualnych wyżyn.
            A i tak dzwonią do niej w nocy, opowiedzieć o swoich problemach big_grin

Muszę przyznać, że ta forumowa kreacja jest na miarę Damy w Kapeluszu, tylko bardziej nadęta. I bez kapelusza.
            • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 18:02
              Nie nie jest na miarę DwK, bo dama swoim pyerdoleniem nikomu krzywdy nie robi. W omawianym przypadku mamy do czynienia z przewrotnym trollowaniem kogoś, kto podszywa się pod nauczyciela i szkodzi całej ciężko pracującej grupie zawodowej, która i tak zmaga się z ostracyzmem społecznym.
              • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 18:47
                magdallenac napisała:

> Nie nie jest na miarę DwK, bo dama swoim pyerdoleniem nikomu krzywdy nie robi.
                > W omawianym przypadku mamy do czynienia z przewrotnym trollowaniem kogoś, kto p
                > odszywa się pod nauczyciela i szkodzi całej ciężko pracującej grupie zawodowej,
                > która i tak zmaga się z ostracyzmem społecznym.

W tym nadzieja, że się podszywa. A że gada głupio - nie będziemy jej brać poważnie, nie?
                Ale co sie pobawimy, to nasze wink
            • arwena_11 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:40
              Nie zgodzę się tongue_out. Arystokratyczne pochodzenie nie ułatwia z nią kontaktu. No chyba, że ona tylko na forum jest taka. Mogę się pochwalić arystokratycznym pochodzeniem udokumentowanym kilka wieków wstecz ( dalej nie miałam czasu szukać ) - a nią jakoś nie mogę się dogadać tongue_out.
              Może problemem jest jej brak arystokratycznego pochodzenia wink
          • hanusinamama Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:24
            Bosze grzmiący!! Znamy tę samą osobę smile A dzieli nas ocean. Paczaj Magda jaki ten świat mały
            • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:32
              Toż to niebywałe!
            • piekna_remedios4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:37
              My Magda is over the ocean, my Magda is over the seaaaaaaaa
      • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:16
        daniela34 napisała:

> O Dodzie natomiast się nie wypowiem, nie znam, nie chcę znać, nie zmierzam ana
        > lizować.

No co Ty, nie lubisz knajackiego akcenciku połączonego krótkim lontem z prawicowymi odpałami? wink
        • daniela34 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:21
          Przepadam wprost!
          • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 18:47
            daniela34 napisała:

> Przepadam wprost!

Tak żem czuła!
            • daniela34 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:45
              Zawsze chciałam byc jak Doda. Jesteśmy praktycznie rówieśnicami (2 tyg.różnicy). Pokrewne dusze, normalnie
              • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:48
                daniela34 napisała:

> Zawsze chciałam byc jak Doda. Jesteśmy praktycznie rówieśnicami (2 tyg.różnicy)
                > . Pokrewne dusze, normalnie

Ach, więc to było zapisane w gwiazdach!
                (Ty chcesz, żebym się udusiła, co?)
                • daniela34 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:55
                  😃😃😃

• iuscogens Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 22:27
                Nie śmiej się, ale ja mam słabość do Dody mimo, że to zupełnie nie moja stylistyka, muzyka, ekspresja i w ogóle wszystko całkowicie nie w moim stylu wink tylko dlatego, że też jest praktycznie moją rówieśnica (tydzień różnicy). Luty 84 wink
        • homohominilupus Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:44
          annaboleyn napisała:

> daniela34 napisała:
          >
          >
          > > O Dodzie natomiast się nie wypowiem, nie znam, nie chcę znać, nie zmierz
          > am ana
          > > lizować.
          >
          >
          > No co Ty, nie lubisz knajackiego akcenciku

Knajacki akcencik! Kocham 😍

Moja była sąsiadka miała taki sam sposób mówienia.
    • heca7 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 16:45
      Nie ma pecha tylko w takim towarzystwie się obraca. Ostatni wyglądał jak przepity gangster. Byli siebie warci.
      • bergamotka77 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 16:53
        Dziwne typki wybiera to prawda. Coraz gorsze, jakichś przekrętów. Jak ją ostatnio zobaczyłam to ledwo poznałam. Zniszczyli ją. Trudno uwierzyć, że wkręca się w takie toksyczne relacje. Weszłaby na ematke to od razu byśmy jej go z głowy wybili wink
        • 18lipcowa3 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:06
          Wydaje mi się że właśnie fajnie ostatnio wygląda.
        • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:14
          bergamotka77 napisała:

>Weszłaby na ematke to od razu byśmy jej go z głowy
          > wybili wink

Pomysł wyborny, niestety, niektórym równie trudno wybić coś z głowy, jak do niej wbić.
          >
        • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:32
          Tak Doda, Monika Richardson i kto jeszcze? 😅😉
          • heca7 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:40
            Górniak? Też co jeden to lepszy...
            • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:49
              heca7 napisała:

> Górniak? Też co jeden to lepszy...
              >

Obawiam się że jej to nawet ematka by nie pomogła, 😒
              • heca7 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:50
                borsuczyca.klusek napisała:

> heca7 napisała:
                >
                > > Górniak? Też co jeden to lepszy...
                > >
                >
                > Obawiam się że jej to nawet ematka by nie pomogła, 😒
                >
                >

A to fakt, jej już nic nie pomoże. I jeszcze bym dodała Weronikę Rosati. Ta też co facet to nowa drama.
                • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 23:52
                  O dla Werki jeszcze pewnie jest nadzieja.
                  • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:06
                    Nie sądzę. Jest bardzo konsekwentna w swoich wyborach, a to już dawno nie małolata, żeby złożyć to na karb niedoświadczenia.
          • arwena_11 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:43
            Ale że zaczynamy prowadzić zbiorową terapię? Nie wiem czy nawet ematka to uniesie big_grin
    • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 16:53
      Przecież ta osoba oparła swoją medialną kreację na obrażaniu, wyszydzaniu i niespotykanym do tej pory chamstwie.
      Tu idealnie pasuje mądrość ludowa, że zbierasz co zasiałeś.

I nie zdam takich osób w realu, jakbym miała nieszczęście poznać omijałabym szerokim łukiem.

A tak by the way to takiego pięknego obrzucania się błotkiem dawno na rodzimych salonach nie było 😂

www.plotek.pl/plotek/7,154063,27656320,doda-pokazala-wiadomosci-od-i-do-emila-stepnia-w-czerwcu-nie.html
    • 18lipcowa3 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:05
      Ona ma jakieś zaburzenia osobowości. Nie wiem czy to borderline czy chad czy coś jeszcze innego
      • znowu.to.samo Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:12
        Ja obstawiam narcyzm. Twierdzę też że chwilowo udaje zkrzywdzoną a i tak.spadnie na cztery łapy
      • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:57
        Myślę, że tak jest w rzeczywistości, ona musi być bardzo nieszczęśliwa, takie mam wrażenie. Plus pieniactwo, megalomania i przesada z medycyną estetyczną, która zmierza już w złym kierunku.
        • waleria_s Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:07
          Mnie Doda wygląda na osobę rozpuszczoną już w domu rodzinnym, wychowywanym na gwiazdkę. Rodzice ślepo w nią zapatrzeni i warunki do wzrostu narcyza stworzyli idealne.
          Nigdy też nie dostała porządnie po doopie. Sprawa z Szulim jakoś rozeszła się po kościach, ze wszystkimi byłymi też. Może ten Emil to jest przypadek, gdzie trafiła kosa na kamień. Trudno powiedzieć.
          • pani_tau Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 18:22
            Bo ja wiem czy tak po kościach - milion spraw sądowych, ban w TVNie, zapewne też nadszarpnięte zdrowie.
    • lauren6 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:19
      Kojarzę ją jeszcze z czasów Baru. Paskudna osoba obrzydliwy charakter.
      • znowu.to.samo Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:09
        Ja zapamiętałam jak przyczepiła się do cichej i spokojnej Dobrusi, i jeździła po tej dziewczynie jak po łysym koniu. To podła baba i jej wybrańcy są siebie warci
        • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:24
          znowu.to.samo napisała:

> Ja zapamiętałam jak przyczepiła się do cichej i spokojnej Dobrusi, i jeździła p
          > o tej dziewczynie jak po łysym koniu.

W sieci były dostępne wypowiedzi ex-męża Dobrusi na jej temat , najogólniej mówiąc nigdy nie była ani cicha , ani spokojna. Po rozwodzie związała z Pogorzalką z Oddziału Zamkniętego i została menadżerką zespolu. Według pierdyliarda relacji skłóciła muzyków ze sobą i wprowadziła mega toksyczną atmosferę. Z Pogo mało kto chce dziś współpracować , w przeciwieństwie do Jaryczewskiego który po latach się odbudował i intensywnie działa .
          • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:03
            Samo imię Dobrusia mocno podejrzane 🙄
            • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:08
              Dobrawa. Imię jak imię. Bogusława czy Ludmiła z podobnej bajki.
              • 18lipcowa3 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:17
                To imię pasuje do wielodzietnej matki która funduje dzieciom głęboka wiarę i edukację domowa
                • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 09.10.21, 17:56
                  Ale to jakby nie jej wybór, jakim imieniem obdarzyli ją rodzice.
                  Gdybym miała na imię Dobrawa (trudno, zdarza się) przegryzłabym tętnicę każdemu, komu przyszłoby do głowy użyć zdrobnienia "Dobrusia".
                  • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 09.10.21, 19:31
                    m_incubo napisała:

> Gdybym miała na imię Dobrawa (trudno, zdarza się) przegryzłabym tętnicę każdemu
                    > , komu przyszłoby do głowy użyć zdrobnienia "Dobrusia".

Ona się nazywa Dobrosława, a nie Dobrawa.
          • piekna_remedios4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:40
            ten jak zwykle maksymalnie obeznany w temacie big_grin
            • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:18
              Interesuje się Oddziałem, bo to moje młode lata.
        • ginger.ale Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:24
          znowu.to.samo napisała:

> Ja zapamiętałam jak przyczepiła się do cichej i spokojnej Dobrusi, i jeździła p
          > o tej dziewczynie jak po łysym koniu. To podła baba i jej wybrańcy są siebie wa
          > rci
          >

Dobrusia i Doda...trafiła kosa na kamień, jedna drugiej warta.
          W przypadku Dobrusi wystąpiła wyjątkowa niezgodność imienia z charakterem.
          Poszła w tango, nie tylko od męża, ale i na dzieci się wypięła. Dla mnie odpad atomowy niezależnie czy robi to facet czy babka, ale jednak mało która matka wybiera życie podstarzalej gruppie i odchodzi za jednym zamachem od męża i dzieci.
      • jasnoklarowna Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:29
        No właśnie, do tej pory pamiętam jak gnoiła jakąś tam Dobrusię, ale tak gnoiła bez powodu.
        Wtedy ją pierwszy raz zobaczyłam i od razu znielubiłam. Potem tylko utwierdzałam się w swojej opinii.
        Nie lubię przemocowców, nawet tych "tylko" słownych.
        • waleria_s Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:10
          Doda od początku kariery jedzie na chamstwie. Zakrawającym o prostactwo, taka prawda. Dlatego dla mnie ona mimo urody, pięknej figury, zadbania i wymuskania dzięki zabiegom i tak zachowuje w sobie taki prostacki rys. Przykład osoby, u której charakter zaznacza się i maluje na twarzy, co by z sobą nie zrobiła.
          • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:20
            Z urodą to nie przesadzajmy, mega plebejski typ urody (kiedyś, bo teraz to już sam plastik).
            • manon.lescaut4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:57
              Teraz? Kiedyś to dopiero był plastik, przypomnij sobie wyglad Dody w czasie Baru czy teledysku z Majdanem w kąpieli smile
    • ludzikmichelin4245 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:29
      poczkodovana napisała:

> Nie znam jej, czy to mozliwe, by ta kobieta miala jakiegos niesamowitego pecha
      > do ludzi?
      > Znacie takie osoby, ktore predzej czy pozniej maja konflikt ze wszystkimi?

Ja znam. Mam koleżankę, którą zdradził trzeci z kolei partner. Nie miałyśmy kontaktu przez ostatnie parę miesięcy, więc nie wiem jak teraz, ale wtedy zapowiadała, że temat mężczyzn zamknęła na amenT.
      • apallosa Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 17:49
        Są takie typy,jak najbardziej.
        Od przedszkola znałam taka typiare: z tzw. dobrej rodziny,córka lekarzy, jedynaczka,ładna, utalentowana muzycznie...Jako nastolatka zaś wypisz wymaluj Doda : chamska, bezczelna, doszły do tego papierosy,prochy,mocno lumpiarskie towarzystwo, no ..mocno źle.
        Miarka przelała się,kiedy wyszydzila i wyzwala b.dobra uczennice ,ale biednie,źle wyglądająca,zaniedbana przez rodziców, w grubych okularach .Wyzwala ja od kujonek,okularnicy, biedaczek...Dziewczyna nie zdzierżyła i też posłała jej m.inn.serdeczne życzenia śmierci na raka .
        Po kilku latach od matury typiara...zachorowała na raka.Przezyla, ale jest chorobliwie otyła, życia sobie nie ułożyła,jest sama jak palec. Głupia i wredna zaś jak była,tak i jest.
    • hrabina_niczyja Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 18:03
      Doda generalnie była zawsze wulgarna i chamska. Natomiast raz jeden było mi jej szkoda w sytuacji z Nergalem. Tak po ludzku, bo ona zaangażowała się w akcje pomocy dla niego, naprawdę widać było, że jej na nim zależy i bardzo to przeżywa. A potem kopnął ją w dupe.
      • szmytka1 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:17
        jego wersja była inna, prawda jest zapewne po środku
      • fornita111 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:28
        Tez mi jej wtedy bylo zal, jedyny raz. A Nergal jest oblesnym gnojkiem, wyjatkowo nie trawie typa.
      • lauren6 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:45
        Nie wiadomo na ile to zaangażowanie wynikało z miłości, na ile z potrzeby ocieplenia wizerunku.
        • fornita111 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 15:58
          A po coz by jej bylo ocieplanie wizerunku, skoro najlepiej sie sprzedawala w wersji "hard buc"? Juz moze bez przesady, ze kazdy jej postepek byl z gruntu podszyty ZUEm tongue_out
          • lauren6 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 17:44
            Widzę, że trochę cię ominęło, np:
            www.fakt.pl/kobieta/plotki/doda-odwiedzila-chore-dzieci-na-oddziale-onkologii/k5yw5gc

Tak wiem, z pewnością z potrzeby pikającego serduszka.
            • fornita111 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 17:53
              Nic mnie mnie nie ominelo, Doda sie calkiem czesto w roznych charytatywnych akcjach udzielala. A ze nie "z potrzeby serduszka tylko dla wizerunku" - to mozna powiedziec o doslownie kazdej celebrytce, piosenkarce, aktorce. I pomimo tych charytatywnych udzielan sie , ona dalej sprzedaje wizerunek wulgarnej i agresywnej baby, wiec gadanie o ocieplaniu wg mnie kula w plot.
              • lauren6 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 18:00
                Masz prawo wierzyć w co chcesz.
              • fornita111 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 18:01
                A kiedy nergal zachorowal- mogla tylko chodzic i plakac w wywiadach, fejm by sie zgadzal. Ona sie jednak zachowala inaczej, co wskazuje na to, ze zalezalo jej na czyms wiecej, niz tylko na sobie w tym przypadku.
                • hrabina_niczyja Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 18:43
                  Mi się nawet wydaje, że jej na Majdanie i Nergalu zależało tak naprawdę i ich kochała. A potem to już była równia pochyła i każdy kolejny chłop miał mieć wartość jedynie użytkowa czy tam rozrywkowa.
                  • vre-sna Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 18:50
                    Majdan chyba do tej pory się wydaje być dla niej ważny
                    Nergal - była zaangażowana, on w swojej przeintelektualuzowanej autobiografii opisał ja dość deprecjonujące
                    Choć patrząc na nią obecnie
                    Ona jest jakaś trudna w odbiorze.
                    • waleria_s Re: Doda-znacie ten typ? 09.10.21, 19:38
                      Właśnie, trudna w odbiorze jest dobrym słowem.
    • znowu.to.samo Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 18:05
      Nie szkoda mi jej wcale a wcale, to podła baba i ma za swoje
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 18:09
      Takich sobie wybiera.
      Nie lubię jej ale prawdą jest że w Polszy wypromowała Nergala.
      Ponieważ sluchalam kiedyś namiętnie ciężkiej muzy to parę razy mi się przewinął przed oczentami i nawet nie wiedzialam, ze to polski zespół ;P
      Także możecie mówic co chcecie ale bycie facetem Dody otwoera bramy szołbiznesu polskiego.
      • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:17
        kryzys_wieku_sredniego napisał(a):

> Także możecie mówic co chcecie ale bycie facetem Dody otwoera bramy szołbiznesu
        > polskiego.

Czyżby? Błażej "patrzy na mikrofon jak dziwka na qtasa" Szychowski ,związkiem z Dodą raczej zamknął sobie drzwi do szołbiznesu.
      • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:35

> Nie lubię jej ale prawdą jest że w Polszy wypromowała Nergala.

CO
        • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:50

> kryzys_wieku_sredniego napisał(a):
          >
          > > Nie lubię jej ale prawdą jest że w Polszy wypromowała Nergala.

Huuu. Mocne słowa o liderze pierwszego polskiego zespołu, który wylądował na liście Billboard. Srogo przed Dodzią.

>
          >
          • hanusinamama Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:32
            Tam tak ale tu mało kto o nim słyszał. Prawda jest taka, ze gdyby nie zwiazek z nią nie wystawałby na sciankach ani nie uczestniczył w programach w TV...Nie jestem i nigdy nie byłam jej fanką ale on na jej plceach wyszedł w światła reflektorów w PL a potem bardzo brzydko kopnął w dupę.
            • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:38
              Ja bym powiedziała, że Nergal wręcz stracił wizerunkowo przez ten związek. Ci którzy poznali Nergala, kiedy zaczął się lansować z Doda, nie zaczęli nagle słuchać Behemotha.
          • jasnoklarowna Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:38
            Faktem jest że jak zaczynał związek z Dodą to był bardzo znany i ceniony poza granicami, w Polsce jednak mniej, mam wrażenie że nawet niedoceniany był tu.

Czy do jego rozpoznawalności w Polsce związek z Dodą się przyczynił? może i tak.
            Pamiętam jak tu na tym forum któraś z mam prywatnie znająca Nergala pisała coś w stylu że: ale jaja, na pudelku napisali że mój znajomy z Dodą kręci...i podała link
      • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:01

> Ponieważ sluchalam kiedyś namiętnie ciężkiej muzy to parę razy mi się przewinął

😂
        Chyba sobie jaja robisz
        Ta "ciężka muza" której słuchałaś to chyba Metallica tongue_out
        • kryzys_wieku_sredniego Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:08
          No powiedz kto 15 lat temu wiedzial kto to Nergal.
          • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:10

> No powiedz kto 15 lat temu wiedzial kto to Nergal.

How about: każdy, kto miał uszy. Billboard to był akuracik 2007.
          • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:12

słuchający Behemotha \m/ \m/
            • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:25
              siwa-faryzeuszka napisał(a):

> kryzys_wieku_sredniego napisał(a):
              >
              > > No powiedz kto 15 lat temu wiedzial kto to Nergal.
              >
              > słuchający Behemotha \m/ \m/

Ja nie sluchalam!
              >
              >
              • vre-sna Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 18:40
                Ale Behemoth ma naprawdę sprawnego bebniarza
          • conena Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:48

KAŻDY? Behemoth w zasadzie do tej pory to jedyny polski zespół, o którym można powiedzieć, że zrobił międzynarodową karierę.
            Absolutnie nie słucham tego typu muzyki (i Dody o to noe posądzam) ale Behemoth był i jest na maksa znany.
            • error.404 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 09:35
              Nie chcecie chyba powiedzieć, że przed Dodą Nergala znały gospodynie domowe i czytelniczki pudelka 😂😂😂
          • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:11
            Wszyscy, dosłownie wszyscy słuchający eee... ciężkiej muzy.
            Ale przyznaję, że przeciętny Kowalski niezainteresowany gatunkiem czy przeciętny pudelkowicz dowiedział się kto zacz głównie dzięki Dodzie właśnie.
            • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:21
              m_incubo napisała:

> Wszyscy, dosłownie wszyscy słuchający eee... ciężkiej muzy.
              > Ale przyznaję, że przeciętny Kowalski niezainteresowany gatunkiem czy przeciętn
              > y pudelkowicz dowiedział się kto zacz głównie dzięki Dodzie właśnie.
              >

dopowiem - rozpoznawalność z powodu bycia z Dodą nie ma żadnego związku z muzycznymi projektami. epizod z fleszami i reflektorami miał każdy z jej facetów, ale artystycznie w żaden sposób mu nie pomogła. usłyszano o nim? hehe, parę lat temu usłyszano też o parówkach Besos Magdy Gessler wink i nic z tego na dłuższą metę nie wyszło.
          • bywalczyni.hosteli Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 16:14
            każdy kto interesował się muzyka
            Twoja ciężka muza to byla O.N.A czy Happysad 😁
            • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 17:15
              bywalczyni.hosteli napisała:

> każdy kto interesował się muzyka
              > Twoja ciężka muza to byla O.N.A czy Happysad 😁

teraz, teraz, teraz, TERAAAAAZ! wink
              • bywalczyni.hosteli Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 17:51
                nie teraz
                a kiedy powiem sobie dość wink
        • tenjedennick Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:11
          Przecież Metallica to ciężka muzyka.
          • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:15
            tenjedennick napisała:

> Przecież Metallica to ciężka muzyka.

Bathory, Emperor i Satyricon lubią to smile
            • tenjedennick Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:22
              Nie znam niszowych zespołów z kręgu deaththrashdoom i innych metali. Metallica gra ciężką muzykę, a teksty są rozpoznawalne w przeciwieństwie do charkotów i bulgotów big_grin

> tenjedennick napisała:
              >
              > > Przecież Metallica to ciężka muzyka.
              >
              > Bathory, Emperor i Satyricon lubią to smile
              >
              • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:43
                tenjedennick napisała:

> Nie znam niszowych zespołów z kręgu deaththrashdoom i innych metali. Metallica
                > gra ciężką muzykę, a teksty są rozpoznawalne w przeciwieństwie do charkotów i b
                > ulgotów big_grin

to nie są niszowe zespoły, to są zespoły bardzo rozpoznawalne wśród słuchaczy gatunku blackmetal smile i nie jest to gatunek niszowy, co najwyżej ciężki do zniesienia, ale na pewno nie niszowy.
                • vre-sna Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:05
                  Niszowy
              • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:52
                swoją drogą, ktoś kiedyś to gulgotanie rozpracował big_grin
                w okolicach studiów wiele haseł z tego mishearda weszło nam do powszechnego użytku smile))

• annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:42

> swoją drogą, ktoś kiedyś to gulgotanie rozpracował big_grin
                  > w okolicach studiów wiele haseł z tego mishearda weszło nam do powszechnego uży
                  > tku smile))
                  >

Oczywiście, "nie śmiejmy sie już lol" do dziś używane przez moje kręgi big_grin
                  >
                  >
                  • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:58
                    annaboleyn napisała:

> siwa-faryzeuszka napisał(a):
                    >
                    > > swoją drogą, ktoś kiedyś to gulgotanie rozpracował big_grin
                    > > w okolicach studiów wiele haseł z tego mishearda weszło nam do powszechne
                    > go uży
                    > > tku smile))
                    > >
                    >
                    > Oczywiście, "nie śmiejmy sie już lol" do dziś używane przez moje kręgi big_grin

no to akurat często przychodzi mi do głowy kiedy widzę na forumie wiadome popisy big_grin

dzisiaj to już niepoprawne, ale czasem tytułuję kogoś w myślach "pedał bez rąk"
                    • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 22:19

>
                      > no to akurat często przychodzi mi do głowy kiedy widzę na forumie wiadome popis
                      > y big_grin
                      >
                      >
                      Zupełnie nie mam pomysłu o kim, o czym wink

> dzisiaj to już niepoprawne, ale czasem tytułuję kogoś w myślach "pedał bez rąk"

Ukochałam również KOTEK ODKOPAŁ PREZENT
                      >
                      >
                      >
                      • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 22:27
                        annaboleyn napisała:

> siwa-faryzeuszka napisał(a):
                        >
                        >
                        > >
                        > > no to akurat często przychodzi mi do głowy kiedy widzę na forumie wiadome
                        > popis
                        > > y big_grin
                        > >
                        > >
                        > Zupełnie nie mam pomysłu o kim, o czym wink
                        >
                        >
                        > > dzisiaj to już niepoprawne, ale czasem tytułuję kogoś w myślach "pedał be
                        > z rąk"
                        >
                        > Ukochałam również KOTEK ODKOPAŁ PREZENT

ale to w parze z ŁYŻWIARZ WIE ŻE

dobrze sprawdza się idzie kto szybciej w charakterze pogonienia opieszalca smile))
                • piekna_remedios4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:45
                  ja prdle co to jest O_O że go gardło nie boli po tych latach darcia się
                  • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:25
                    piekna_remedios4 napisała:

> ja prdle co to jest O_O że go gardło nie boli po tych latach darcia się

może na blackmetalowym czarnym rynku kupuje jakieś boostery z witaminą a na gardło, a po koncertach mało mówi smile
                • beata.1968 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:06
                  O matko ! płaczę ze śmiechu ! żegnaj mój makijażu big_grin
          • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:15
            No tak, dla tych, którzy słuchali New Kids on the Block, Metallica była heavy metalem😀
            • tenjedennick Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:25
              Kiedy byłaś małą dziewczynką heavy metalem byli też Motorhead, Saxon i TSA. Im większy jazgot, nie oznacza, że lepszy.

Wszystkie późniejsze charkoty mogą Lemmy'emu i jego butelce Danielsa buty czyścić smile
              • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:44
                To wszystko to hard rock podany w otoczce HM.
                • error.404 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 15:30
                  magdallenac napisała:

> To wszystko to hard rock podany w otoczce HM.

Do tej pory Metallica była prekursorem gatunku zwanego thrash metalem.
                  Tak się jakoś cały świat umówił i tak działało przez ponad 30 lat.
                  Ale oczywiście ematka musi zaznaczyć, że to cieniasy w porównaniu z marionetkowymi satanistami rzygającymi do mikrofonu 😂😂
                  • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 15:41
                    Ale ja bardzo lubię Metallice, a kiedyś to ją wręcz kochałam, nigdy nie uznałabym ich za cieniasow😀
                  • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 16:49
                    error.404 napisał(a):

> Ale oczywiście ematka musi zaznaczyć, że to cieniasy w porównaniu z marionetkow
                    > ymi satanistami rzygającymi do mikrofonu 😂😂

dobrze się czujesz? jak na razie to wartościowanie kto jest cienias a kto nie cienias idzie z drugiej strony.
                    ktoś może czyścić buty Lemmy'emu, haha
                    ktoś tworzy w nurcie marginalnym, haha
                    ktoś gulgocze a nie śpiewa, haha
                  • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 09.10.21, 18:08
                    Która ematka powiedziała, że to cieniasy?
                    A ogólnie to potrafisz zauważyć jakieś roznice pomiędzy Metalliką (lubię) a Behemothem czy Immortal, Vaderem, Hate? Czy wszystko to dla ciebie jedna wielka, khem... "ciężka muza"?
            • marusiatoja47 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:52
              magdallenac napisała:

> No tak, dla tych, którzy słuchali New Kids on the Block, Metallica była heavy m
              > etalem😀

To jaką muzykę gra Metallica?
              • magdallenac Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 22:06
                Napisałam wyżej
      • premeda Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:37
        Akurat Nergal to w Polsce zrobił się ogólnie znany od incydentu z podarciem Biblii. Związkiem z Dodą to co najwyżej stracił w oczach fanów i nie fanów też.
        • bergamotka77 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 22:47
          premeda napisała:

> Akurat Nergal to w Polsce zrobił się ogólnie znany od incydentu z podarciem Bib
          > lii. Związkiem z Dodą to co najwyżej stracił w oczach fanów i nie fanów też.

Dokładnie.
      • potworia116 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 22:08

>

🤦🤦
        Wśród czytelników ŻnG, być może.
      • lauren6 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:44

🤦‍♀️

Nergal sam doskonale dba o autopromocję. Tutaj Voice of Poland, tam impreza z Piaskiem, w międzyczasie wklei na IG swoje nagle zdjęcia z zasłoniętym ptakiem.

Nie lubię gościa, ale uważam, że Dodzie absolutnie nic nie zawdzięcza.
        • arwena_11 Re: Doda-znacie ten typ? 08.10.21, 08:33
          Voice of Poland to czasy po Dodzie. Myślisz, że gdyby nie ona, to dostałby angaż? Osoby oglądające ten program w większości nie mieli pojęcia o Behemocie ale Dodę i jej związek z Nergalem znali.
          • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 08.10.21, 08:56
            arwena_11 napisała:

> Voice of Poland to czasy po Dodzie. Myślisz, że gdyby nie ona, to dostałby anga
            > ż?

A Piekarczykowi też pomogła? wink
    • segregatorwpaski Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 18:54
      Jaka jest - nie wiem, nie znam osobiście, nie wypowiem się zatem na temat jej charakteru, osobowości ale tak po ludzku współczuję większości exów, no jakoś szczęścia nie miała do tej pory i jest mi jej żal sad
      • gaga-sie Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:41
        A tam szczęścia nie miała. Po jednych pieniądzach byli, swój do swego ciągnie. Arogancka dziewczyna, nie budzi mojej sympatii.
    • szmytka1 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:15
      Znam, sympatyczną i słodką kuzyneczkę, która prędzej czy później jest skłócona z kazdą szefową, z koleżankami z pracy, z sąsiadami itd. Oczywiście ze mną też była sklócona, bo powiedziałam, że proszę, by nie odwiedzała mnie z chorymi dziećmi.
      • rosapulchra-0 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:28
        Moja teściowa taka była. Na początku słodka, aż za miala, a potem każdy w jednej sekundzie stawał się najgorszym wrogiem.
        • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:33
          rosapulchra-0 napisała:

> Moja teściowa taka była. Na początku słodka, aż za miala, a potem każdy w jedn
          > ej sekundzie stawał się najgorszym wrogiem.
          >

twoja teściowa to musiał być potwór, tyle lat już się w piekle obraca, a wspomnienie wciąż żywe i ty ciągle zaprogramowana na mówienie o niej
          • 18lipcowa3 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:18
            E tam. Idealnie pasowała do Rosy. Trafił swój na swego.
          • rosapulchra-0 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:48
            Ciągle powiadasz?
            Biedna ty.
            • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:01
              rosapulchra-0 napisała:

> Ciągle powiadasz?
              > Biedna ty.

Ja? smile
              Zapierała się żaba błota. Drobny wycinek twojej działalności pozyskany w minutę.
              • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:15

> rosapulchra-0 napisała:
                >
                > > Ciągle powiadasz?
                > > Biedna ty.
                >
                > Ja? smile
                > Zapierała się żaba błota. Drobny wycinek twojej działalności pozyskany w minutę
                > .

Oj. Grubo.
                • rosapulchra-0 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 19:51
                  Nie widzę w tym nic grubego. Moja teściowa była złym człowiekiem, złą kobietą, złą matką i jeszcze gorszą babcią. A że bardzo, bardzo napsuła nam krwi, to nikt z najbliższej rodziny nie wspomina jej dobrze. A jeśli wam przeszkadza czytanie moich wpisów, to mnie po prostu wygaście. Wolniej się zestarzejecie. A może kiedyś w życiu traficie na podobny egzemplarz i zrozumiecie mnie i inne osoby, które z takim wampirem, jakim była moja tfutesciowa miały do czynienia.

I tak nie uważam, żebym ciągle tylko o niej pisała. Za to wy dwie zaczynacie osiągać szczyty w dopier&^*dalaniu się do innych bez powodu.
                  • princesswhitewolf Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 20:05
                    >. Nie widzę w tym nic grubego. Moja teściowa była złym człowiekiem, złą kobietą, złą matką i jeszcze gorszą babcią

Rosa, co ty tam wiesz. Forumki czleka na oczy nie widzialy ale wiedza lepiej haha
                  • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 20:21
                    rosapulchra-0 napisała:

> I tak nie uważam, żebym ciągle tylko o niej pisała. Za to wy dwie zaczynacie os
                    > iągać szczyty w dopier&^*dalaniu się do innych bez powodu.

ehe, tak, pozdrowienia ze świata dopierdalających do świata nawróconych aniołów sprawiedliwości i miłosierdzia.
                  • 18lipcowa3 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 20:23
                    Idealnie do ciebie pasowala
              • princesswhitewolf Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 20:03
                jakiego gatunku czlowiek idzie na wysilek robienia screenow stare watkow tylko po to by dokopac.

Tesciowa byla trudna, rosa latwo sie nakrecala. Koniec kropka. Ale wywlekac watki? brrrr..... Jestes Doda?
                • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 20:20
                  princesswhitewolf napisała:

> jakiego gatunku czlowiek idzie na wysilek robienia screenow stare watkow tylko
                  > po to by dokopac.

w jakiej rzeczywistości ty żyjesz, żeby odpalenie wyszukiwarki, wpisanie nicka i frazy oraz wykonanie trzech screenów nazywasz wysiłkiem?

> Tesciowa byla trudna, rosa latwo sie nakrecala. Koniec kropka. Ale wywlekac wat
                  > ki? brrrr..... Jestes Doda?

patrz wyżej
                  • princesswhitewolf Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 20:24
                    >wpisanie nicka i frazy oraz wykonanie trzech screenów nazywasz wysiłkiem?

Tak wysilkiem, mistrzowstwem wbijania szpili Rosie.
                    • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 20:41

> >wpisanie nicka i frazy oraz wykonanie trzech screenów nazywasz wysiłkiem?
                      >
                      > Tak wysilkiem, mistrzowstwem wbijania szpili Rosie.

czy możesz oddalić się gwałtownie w stronę innych forumowiczek/ów, którzy chociaż trochę rokują w kwestii chęci poprawy swojego jestestwa? ja otóż nie rokuję.
                      • princesswhitewolf Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 21:17
                        >ja otóż nie rokuję.

Every saint has a past, every sinner has a future.

Skrytykowac cos mozna w jednym watku ale wywlekac po latach i linczowac, nie
                        • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 21:30

> Skrytykowac cos mozna w jednym watku ale wywlekac po latach i linczowac, nie

naucz mnie krynico, jak mówić by brzmiało nie jak lincz, tylko jak źródło prawd objawionych.
                          ...żartowałam, nie ucz mnie niczego.
    • asfiksja Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:17
      Akurat jeśli chodzi o Dodę to bardzo ostrożnie bym do tej osoby podchodziła, nie jest typem wzbudzającym moje zaufanie (może się mylę).
      Natomiast są ludzie, którzy łatwo wchodzą w konflikty, ale nie są wcale złymi ludźmi tylko zranionymi (i ciągle tak jakoś głupio szukają bezwarunkowej akceptacji).
      • eliksir_czarodziejski Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:55
        asfiksja napisał:

> Akurat jeśli chodzi o Dodę to bardzo ostrożnie bym do tej osoby podchodziła, ni
        > e jest typem wzbudzającym moje zaufanie (może się mylę).
        > Natomiast są ludzie, którzy łatwo wchodzą w konflikty, ale nie są wcale złymi l
        > udźmi tylko zranionymi (i ciągle tak jakoś głupio szukają bezwarunkowej akcepta
        > cji).

Generalnie wszyscy toksyczni ludzie byli zranieni i źle traktowani w dziecinstwie. Im bardziej ktoś jest mówiąc kolokwialnie porąbany tym gorsze miał dzieciństwo.
    • kocynder Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:33
      Nie znam Dody i znać nie chcę. Ale nie wierzę, że ma takiego pecha do ludzi, że co i rusz to ktoś z nią się konfliktuje a ona niewinna lilija. Nie i już. Tak, znam taką osobę. Mistrzyni manipulacji, zawsze przedstawiajaca się jako ta pokrzywdzona, zaszczuwana, a ona tak z sercem do każdego.Przez kilka lat dawałam się na to nabierać (tak, jestem naiwna!), ale z czasem zaczęłam zauważać "dziwne" zbiegi okoliczności. Własna siostra z nią nie rozmawia od lat, ojciec jej dziecka od lat żyje obok, mając stałą kochankę, córka, obecnie już dorosła, wyszła z domu i z matką kontakty ma chłodne i "zwyczajowe", tyle co wypada. Grono "przyjaciół" jest co kilka lat wymieniane, w momencie, kiedy starzy przyjaciele zaczynają dostrzegać, że z tą dobrocią i serduszkiem to jakoby nie do końca. Osoba jest de facto kompletnie sama - z jednej strony mi jej po prostu żal, bo nikt, włącznie z najbliższymi nie chce z nią nawet rozmawiać. Z drugiej - ma to na własne życzenie, kto sieje wiatr - ten zbiera burzę. I serio - chciałam naszą relację utrzymać, choćby na etapie znajomości, skoro nie bliskiego koleżeństwa, ale kłamstwa tej osoby, jej fałszywość, publiczne pomawianie mnie o rzeczy, których nie zrobiłam to po prostu uniemożliwiły. Od razu uprzedzę - pomówienia nie były z gatunku kwalifikujących do wytoczenia sprawy o zniesławienie, a na moją publiczną odpowiedź i próbę obrony - wspomniana pierw zalała mnie (nie publicznie, oczywiście, a w cztery oczy) stekiem obelg, a publicznie (w mediach społecznościowych) zaczęła jojczyć, jaka to ja jestem podła, jak ją obrażam, oczerniam, jak kłamię na jej temat... Część wspólnych znajomych zdążyła poznać "panią dobre serduszko" i nie uwierzyła, ale inni, każdą moją próbę odpowiedzi traktowali na zasadzie "O, no tak, Dobre Serduszko mówiła, ze ta Kocynder to fałszywa sucz i będzie łgała na jej temat!"...
    • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:37
      osobiście nie znam. to musi być cholernie męczące, byc takim wulgarnym, zażartym bulterierem.
    • aqua48 Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 19:42
      poczkodovana napisała:

> Znacie takie osoby, ktore predzej czy pozniej maja konflikt ze wszystkimi?

Oczywiście, że znam.
      • huang_he Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 08:57
        Znam taką osobę. Ma już ponad 90 lat, ma dzieci, wnuki. Jest osobą już prawie niechodzącą, ale w pełni świadomą i sprawną umysłowo. Zgnije sama w swoim mieszkaniu.

Od takich osób należy trzymać się z bardzo daleka. Jako, że miałam wieloletni osobisty kontakt z kimś takim, to jestem wyjątkowo wyczulona na takich ludzi i poznaję je bardzo szybko.
        Kontakt z kimś takim, to zakochanie, wręcz zaślepienie, bo ktoś taki potrafi być NIESAMOWITY w łóżku (żeby zaspokoić drugą osobę, niekoniecznie siebie), kupuje prezenty, obdarza ogromnym zainteresowaniem, bardzo dba o siebie (nie ma tu zapewne starych gaci czy nieogolonych nóg - ta osoba to piękno, ideał). W przyjaźni tak samo - prezenciki, zainteresowanie, zacieśnienie więzi. Leci się do takiej osoby jak owady do światła. A potem następuje uchybienie, czyli wystarczy jedno potknięcie, jedno nieuważne słowo, zdanie, żeby ta świetlna osoba obróciła wszystko o 180 stopni i zrobiła nie awanturę, ale piekło. I ok, piekło raz, człowiek zaczyna się pilnować, ale już to zaślepienie trochę mija. Nadal jest zainteresowanie, zakochanie, ale widać, ze człowiek światło jednak nie jest taki idealny, że daje z siebie wszystko, ale żąda jeszcze więcej - bezgranicznego oddania, najlepiej porzucania wszystkiego innego. Wyjście samotne bez tej osoby gdzieś? Zapomnij. Pójdzie z tobą, będzie siedzieć i się nudzić, będzie strzelać focha, ale nie musi być obok. Czytasz książkę? Ykhm, zapomnij. Książka to samotne spędzanie czasu, a ta osoba akurat się nudzi, trzeba ją zabawić. I jak powiesz - chcę poczytać książkę w spokoju i najlepiej w innym pokoju, to się przygotuj na piekło, rzucanie talerzami, cięcie ubrań. I już kończy się zakochanie, człowiek czuje się osaczony, maska spada.
        Nie ma nigdy pokojowego rozstania. Nie ma nawet powiedzenia na ulicy "cześć" po tym rozstaniu. Jest tylko pranie brudów.
        • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:41
          ja tylko z pytaniem, bo ten opis jest bardzo krwisty i wyjątkowo żywotny, ale to nie ta 90latka jest niesamowita w łóżku?...
          (mspanc)
          • manon.lescaut4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:32
            😂 tez się zastanawiam właśnie hm
            • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:40
              manon.lescaut4 napisał(a):

> 😂 tez się zastanawiam właśnie hm

Zboczuchy 🙄
              • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:47

> manon.lescaut4 napisał(a):
                > > 😂 tez się zastanawiam właśnie hm
                > Zboczuchy 🙄

no właśnie nie, i dlatego się upewniam!
                • manon.lescaut4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:56
                  Zadałam sobie trud przeczytania tego wpisu po raz drugi (no dobra, tylko początek o 90-letniej osobie) i właśnie - to jest osoba smile Nie ma nic o tym, ze to staruszka 90-letnia, może być 90-latek wiec wszystko by się zgadzało. Jakiś nieumarły, kilka lat starszy alter ego Zulawskiego?
                  • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:57
                    manon.lescaut4 napisał(a):

> Zadałam sobie trud przeczytania tego wpisu po raz drugi (no dobra, tylko począt
                    > ek o 90-letniej osobie) i właśnie - to jest osoba smile Nie ma nic o tym, ze to st
                    > aruszka 90-letnia

no tak, zasugerowałam się że to osobA i ze zgnije samA
                    • manon.lescaut4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:58
                      Podstępna osobA wink
          • mid.week Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:33
            😂😂😂
          • eliksir_czarodziejski Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:58

> ja tylko z pytaniem, bo ten opis jest bardzo krwisty i wyjątkowo żywotny, ale t
            > o nie ta 90latka jest niesamowita w łóżku?...
            > (mspanc)
            >

😂😂😂😂😂😂
          • huang_he Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 16:01
            Aż odpowiem big_grin
            To oczywiście chodziło o typ osoby, ale... Ale gdyby ta 90 latka tylko mogła, to tak - zrobiłaby to nie raz, żeby tylko kolejną ofiarę złapać. Na bank robiła to jako 70-latka, uwodząc jeszcze starych dziadów (ta moja). Mało tego - teraz, jako 90-latka z jednej strony gada, że nie wpuści samotnego mężczyzny do domu, bo co ludzie pomyślą (np. taksówkarza o 50 lat młodszego), że co ona z nim robi, hohoho, a z drugiej strony obgaduje inne prawie trupie sąsiadki, że one to na pewno z tymi taksówkarzami. I sama porusza takie tematy, krygując się, że no przecież wszyscy wiedzą, że ona za stara, ale z drugiej strony jakby oczekiwała, ze ktoś powie "no coś ty! przecież ty jesteś ta piękna! Nawet dwudziestolatek by na ciebie poleciał!"
            Piękna na zewnątrz, w srodku pierdolec. A na starość, jak piękno minie... Swietnie się słucha, czyta o takich osobach, ale życie z nimi to koszmar. Na starość takie osoby również nie wyglądają na zasuszone babuleńki. Za wszelką cenę starają się nadal być piękne, ale już nie ma podziwiających, jeśli były dzieci i wnuki, to często też się od nich oderwały.

To takie Violetty Villas - swoją drogą, bardzo polecam książkę o niej. Zapewne znajdzie się tam trochę z Dody.
            • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 21:32
              huang_he napisał(a):

> Swiet
              > nie się słucha, czyta o takich osobach, ale życie z nimi to koszmar.

tak trochę nie a propos, ale skojarzyło mi się: niedawno do kin weszła doskonała komedia sensacyjna, "Najmro". oglądało się świetnie. real bliskich zapewne nie taki kolorowy.
    • ginger.ale Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:32
      Ciężko mi uwierzyć, że ktoś ma aż takiego pecha. Każdy kij ma 2 końce.
    • shmu Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 20:56
      Ja obstawiam reklamę i nagłośnienie filmu. Obstawiam też, że będzie to chała jakich mało, ale dużo ludzi pójdzie obejrzeć.
      Może i się rozwodzą, przy okazji. Ale w zasadzie ten ślub był zdaje się tylko po to, żeby się kryc. Teraz mają dwie pieczenie na jednym ogniu.
      • vre-sna Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:07
        Ona jest dziwna.
    • conena Re: Doda-znacie ten typ? 06.10.21, 21:51
      Z Sablewską, która ją wyprowadziła z bazarowej estetyki, też rozstała się w atmosferze konfliktu.

Nie znam takich osób, ale kompletnie mnie nie dziwi, że relacje Dody tak się kończą.
    • savignonblanc Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 06:45
      Znamy smile
    • lot_w_kosmos Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 07:28
      Nie znam Dody.
      Ale wydaje mi się że ona nie ma nawet zwykłych koleżanek.
      Wystarczy spojrzeć na Insta : znakomita większość celebrytek ma wokół siebie grono kobiet z którymi gdzieś jeździ, fitogrsfuje się, urządza babskie wieczory, bawi się na weselach
      Doda - zero takich relacji.
      • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 09:53
        No jak? Ma wokół siebie niejakiego pana Dżagę vel Ząbka z rodzinnego Ciechanowa, który robi za jej sobowtóra/drag queen oraz jakąś niezbyt wyjściową panią chyba także z tych okolic, wpatrzoną w Dodzię jak w obrazek .
        • 18lipcowa3 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:32
          Anetke zdaje się
        • huang_he Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:37
          Do czasu. A może i nie. To zależy, czy pan Dżaga czy niezbyt wyjściowa pani nie postanowi w pewnym momencie się usamodzielnić, zrobić coś nie po myśli.
          • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:32
            No w sumie tak.
      • rosapulchra-0 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 21:24
        Ej no. Jakoś na początku roku była ze swoimi przyjaciółkami w Meksyku kilka tygodni. Po powrocie ogłosiła, że się rozwodzi.
    • jonathanfranzen48 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 09:44
      Niedawno w Dużym Formacie czytalam o dzielności Dody i jej męża w branży filmowej. Zwykli oszuści. Jak były z tego pieniądze Doda wygodnie żyła i mąż był ok..teraz próbują im się dorwał do dupy i jest krzyk. Inwestorami filmów byli drobni przesiebiorcy , emeryci ciułacze i dziadek który wygrał w Lotto. Pan Emil z Panią Dorotka wydolili go aż miło. To chory czlowiek, od lat nie funkcjonujący w branży muzycznej. Kiedy ona coś nagrała
    • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:37
      Pół roku temu wjechali jej na chatę i zabrali 1 mln zł w gotówce. Jest udziałowcem w spółce na Malcie , dokąd wytransferowano kapital z polskiej spółki Ent One do której stała już kolejka wierzycieli. Do tego wszystkiego jej podpisy figurują na dokumentach poświadczających nieprawdę np. tym który mówi, że rozpoczęto zdjęcia do filmu Grom - dokumenty te fabrykowano, aby wyciągnąć kasę od inwestorów. Jest masa świadków z rozmów biznesowych , na których Rabczewska usilnie namawiała do inwestowania w filmy Stępnia i przedstawiała wyliczenia przyszłych zysków. I jeszcze.... pieniądze z "Dziewczyn z Dubaju" zostaną zajęte prawdopodobnie już u dystrybutora. Zobowiązania Stępnia i Dody wobec wierzycieli szacuje się na 50 mln zł.

A na co poszła wyludzona kasa? Kolczyki od Cartiera , luksusowe życie ...

IMO artystce Rabczewskiej grozi spory wyrok. I raczej nie w zawiasach.

Ps. Wszystkie informacje z artykułów Wyborczej które właśnie sobie przeczytałem.
      • piekna_remedios4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:49
        ty się zawodowo zajmujesz śledzeniem żyć wszystkich polskich celebrytów? To z deko zakrawa na jakąś chorobę, strasznie to wszystko przeżywasz
        • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:02
          Daj żyć! Celebryckie wątki bez rikiego to nie byłoby to samo 🙄
          • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:27
            Przeczytałem te artykuly teraz, pod wpływem niniejszego wątku.
          • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:14

> Daj żyć! Celebryckie wątki bez rikiego to nie byłoby to samo 🙄
            >

Ee tam. Te plotki z "Faktu" sama znajdziesz, a on się zrobił naprawdę dziaderski sad Stylówka na wąsatego wuja na weselu.
            • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:15
              annaboleyn napisała:

> borsuczyca.klusek napisała:
              >
              > > Daj żyć! Celebryckie wątki bez rikiego to nie byłoby to samo 🙄
              > >
              >
              > Ee tam. Te plotki z "Faktu" sama znajdziesz, a on się zrobił naprawdę dziadersk
              > i sad Stylówka na wąsatego wuja na weselu.

Ew. z Wyborczej. Wszystko jest, Cartier i cała reszta wink wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,27498735,prokurator-oglada-dziewczyny-z-dubaju-a-emeryt-kazimierz.html
            • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:21
              Wąsaty wujek też ma prawo do życia 😉
              • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:23

> Wąsaty wujek też ma prawo do życia 😉

Touche. A ja mam prawo się popastwić nad jego oblizanym wąsem wink
                >
                • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:28
                  annaboleyn napisała:

> Touche. A ja mam prawo się popastwić nad jego oblizanym wąsem wink
                  > >

A tego to już nikt Ci nie zabroni 😁
                  • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:44

mam prawo się popastwić nad jego oblizanym wąsem wink
                    > > >
                    >
                    > A tego to już nikt Ci nie zabroni 😁
                    >

Seeeerkl of laaaajf!
                    Dobra, kto jest team "to wszystko to akcja promocyjna"?
                    Dziewczyn z Dubaju, ofc, nie Ryszarda wink

>
                    • borsuczyca.klusek Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:20
                      No ja już dawno pisałam, że ten film mało kogo obchodzi i na sukces frekwencyjny nie ma za bardzo co liczyć.
                      Jeszcze teraz w trakcie pandemii kina niestety świecą pustkami i nawet ostatnie dzieło Vegi przeszło bez większego echa.
                      • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:32

> No ja już dawno pisałam, że ten film mało kogo obchodzi i na sukces frekwencyjn
                        > y nie ma za bardzo co liczyć.
                        > Jeszcze teraz w trakcie pandemii kina niestety świecą pustkami i nawet ostatnie
                        > dzieło Vegi przeszło bez większego echa.

Mnie trailer zabił, śmiałam się jak hiena.
                        To ma wszelkie szanse być słabe, jak cos bardzo słabego.
                        Szkoda, że Sadowska się w tym umoczyła, jej film o Wisłockiej nie był wybitny, ale miał całkiem akceptowalny poziom sad
                        >
        • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:31
          Hobby dobre jak każde inne, przynajmniej w jakimś stopniu emocjonujące (dla Ryszarda).
          Zbierania grzybów pasjami jakoś nikt się nie czepia, podobnie jak szydełkowania.
          Co w tym złego?
          • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:37
            m_incubo napisała:

> Hobby dobre jak każde inne, przynajmniej w jakimś stopniu emocjonujące (dla Rys
            > zarda).
            > Zbierania grzybów pasjami jakoś nikt się nie czepia, podobnie jak szydełkowania
            > Co w tym złego?

wszystko spoko, do czasu kiedy pan ryszard nie ma zapędów przemiany w naczelnego moralistę ludu, wskazującego jak celeby mają obowiązek a jak im nie wolno się zachowywać.
            trzeba umieć wybrać, albo jest się głupią torbą podekscytowaną plotkami, albo drogowskazem moralnym świata big_grin
            • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:47
              Ja moralizuję ? Wskazałem raptem kłamstwo ciążowe jednej pani i to jest moralizatorstwo???
              • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:52
                riki_i napisał:

> Ja moralizuję ? Wskazałem raptem kłamstwo ciążowe jednej pani i to jest moraliz
                > atorstwo???

KŁAMSTWO CIĄŻOWE. Czy to bliska krewna kłamstwa smoleńskiego? big_grin
                (Swoją drogą Opozda nigdy nie powiedziała że NIE JEST W CIĄŻY, odpowiadała wymijająco, do czego ma pełne prawo chyba?)
                • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:14
                  annaboleyn napisała:

> riki_i napisał:
                  >
                  > > Ja moralizuję ? Wskazałem raptem kłamstwo ciążowe jednej pani i to jest m
                  > oraliz
                  > > atorstwo???
                  >
                  > KŁAMSTWO CIĄŻOWE.

kłamstwo ciążowe, morale kobiet, wartościowanie pod kątem materializmu, etc.
                  typ nie pamięta, może po pijaku mu się to uruchamia, nie wiem. w tym przypadku cenzor forumowy działa na korzyść, ryszard trzeźwieje a wiadomość już "[... ] usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu", więc do następnej ocenki czyste konto
                  (...teraz widzę przez ciebie rembiszewskiego oczami wyobraźni, na żółtym tle, jak oczka mu już mętnieją, a ten sadzi posty na emamie...)
                  • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:17

>
                    > kłamstwo ciążowe, morale kobiet, wartościowanie pod kątem materializmu, etc.
                    > typ nie pamięta, może po pijaku mu się to uruchamia, nie wiem. w tym przypadku
                    > cenzor forumowy działa na korzyść, ryszard trzeźwieje a wiadomość już "[... ] u
                    > sunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu", więc do następnej ocenki
                    > czyste konto

Czyszczenie cache? wink

> (...teraz widzę przez ciebie rembiszewskiego oczami wyobraźni, na żółtym tle, j
                    > ak oczka mu już mętnieją, a ten sadzi posty na emamie...)

Mhm. W wiecznie niewypranej marynarce. Takiej wyświeconej.
                    >
                    >
                    • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:30
                      annaboleyn napisała:

> Czyszczenie cache? wink
                      raczej +++ MELON MELON MELON +++ smile

>
                      > > (...teraz widzę przez ciebie rembiszewskiego oczami wyobraźni, na żółtym
                      > tle, j
                      > > ak oczka mu już mętnieją, a ten sadzi posty na emamie...)
                      >
                      > Mhm. W wiecznie niewypranej marynarce. Takiej wyświeconej.

cóż za wspaniały oldprickshaming big_grin
                      dokładam zaimpregnowane życiem mankiety koszuli
                      • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:44
                        Czy garnirunek z łupieżu będzie przesadą?
                        • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:59
                          annaboleyn napisała:

> Czy garnirunek z łupieżu będzie przesadą?
                          🤢 tak, zachowajmy jakie standardy wyobraźni ffs
                • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:14
                  Bzdury piszesz. Ponieważ NIE JESTEM opętańcem celebrozy, co usilujesz mi imputowac , nie będę tracił czasu na szukanie i wklejanie linków. Wystarczy powiedzieć, że nie tylko zaprzeczała, ale jeszcze fabrykowała rzekome dowody braku ciąży (stare zdjęcia w kostiumie kąpielowym).
                  • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:24
                    > Ponieważ NIE JESTEM opętańcem celebrozy

ok, następnym razem pofatyguję się wykonać jakiś screen, jeśli trafię na twoje wykwity wcześniej niż moderatorskie nożyczki
                    • sumire Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:35
                      Poczekajcie, niech tylko jego ukochana Agnieszka Woźniak-Starak coś zrobi lub powie, to zaraz będzie sadził nowy wąteczek. No chyba że stalkowanie jej porzucił już na dobre na rzecz Opozdy.
                  • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:31
                    riki_i napisał:

> Bzdury piszesz. Ponieważ NIE JESTEM opętańcem celebrozy, co usilujesz mi imputo
                    > wac , nie będę tracił czasu na szukanie i wklejanie linków. Wystarczy powiedzie
                    > ć, że nie tylko zaprzeczała, ale jeszcze fabrykowała rzekome dowody braku ciąż
                    > y (stare zdjęcia w kostiumie kąpielowym).

Tłumaczę dla prasy: nagadałem głupot i nie mam żadnych dowodów, że tak nie było, więc będę krzyczał i tupał. Nie, wrzucenie zdjęcia w kostiumie kąpielowym nie jest "dowodem braku ciąży", ani rzekomym, ani faktycznym. Masz obsesję, dość niezdrową.
              • siwa-faryzeuszka Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:09
                riki_i napisał:

> Ja moralizuję?

nie kurwa, ja big_grin
            • annaboleyn Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:53

>
              > wszystko spoko, do czasu kiedy pan ryszard nie ma zapędów przemiany w naczelneg
              > o moralistę ludu, wskazującego jak celeby mają obowiązek a jak im nie wolno się
              > zachowywać.
              > trzeba umieć wybrać, albo jest się głupią torbą podekscytowaną plotkami, albo d
              > rogowskazem moralnym świata big_grin
              >

Cały czas zastanawiałam się z kim kojarzy mi się naczelna plotkara emamy i dopiero jak napisałaś PAN RYSZARD - olśniło mnie.
              Rembiszewski!
              >
              >
        • mallard Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 12:24
          piekna_remedios4 napisała:

> śledzeniem żyć

To się pisze "rzyć", - zapytaj Ślązaków
          • piekna_remedios4 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:42
            to by było "rzyci"
    • lilia.z.doliny Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 10:45
      Nie znam jej, czy to mozliwe, by ta kobieta miala jakiegos niesamowitego pecha do ludzi?
      No nie wiem... jeśli piaty wazon wypadnie mi z rak, to co to znaczy? Ze ważony sa do kitu czy ze ja mam dziurawe łapy?
      • riki_i Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:25
        lilia.z.doliny napisała:

> Nie znam jej, czy to mozliwe, by ta kobieta miala jakiegos niesamowitego pecha
        > do ludzi?

Fragment artykułu

Szkoda mi Emila i przykro mi, bo nie znam bardziej uczciwej i oddanej pracy osoby” – czytałem teraz słowa Dody we „Wprost”. Tłumaczyła, że za aferę odpowiedzialna jest grupa kilku byłych inwestorów, która rzuca kalumnie i oskarżenia.

Po pierwszym reportażu jej spółka zapowiadała pozew przeciwko „Gazecie Wyborczej”. Osobom zainteresowanym inwestycją w kolejne filmy EOI Emil Stępień mówił nawet, że takie pozwy już poszły. Może i poszły – do tej pory jednak nie dotarły.

W odpowiedzi na zarzuty Doda i Stępień zaczęli za to snuć fantastyczne historie z iście hollywoodzkim rozmachem.

Po pierwszym reportażu sugerowali na przykład, że został opłacony, to znaczy powstał na zlecenie niesprecyzowanej grupy tajemniczych i bardzo wpływowych osób, które chcą ich zniszczyć (tajemnicza grupo, tak tajemnicza, że nie mam do was kontaktu – wciąż czekam na przelew). Po drugim reportażu Doda w wywiadzie dla „Wprost” twierdzi, że nękałem ją (wraz z innymi dziennikarzami) „od roku mailami z identycznym zestawem pytań” i szantażowałem, że „jeśli nie odpisze do danego dnia, to będzie miała kłopoty”. „Nie chciałam i nie chcę mieć z nimi żadnego kontaktu” – mówi Doda.

Z ręką na sercu przysięgam, idzie przecież o moje dobre imię, że jest zupełnie odwrotnie /.../

Po drugim reportażu zgłaszają się do mnie kolejne poszkodowane osoby, które chcą opowiedzieć, jak wyglądają ich interesy z Ent One Investments. Zastanawiałem się więc, czy nie napisać trzeciego. Po lekturze wywiadu we „Wprost” podejrzewam jednak, że następnym razem za problemy Dody i Stępnia odpowiedzialny będzie już Mosad, zieloni przybysze z Alfa Centauri albo szpieg z Krainy Deszczowców.

wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,24640754,jak-doda-nie-wytargala-mnie-za-wlosy-czyli-czy-celebrytka.html
        • lilia.z.doliny Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 11:52
          To co cytujesz z mojej wypowiedzi, to byl cytat z kogoś tongue_out
          Ja nie wierze w nieustanne zbiegi złych okolicznosci
    • alexis1121 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 13:06
      Na szczęście nie znam takich osób, ale na fali wątku weszłam na jej Instagram i omg, jakie ona sobie długie zęby zrobiła.. szok. Mowa o jedynkach.
      • eliksir_czarodziejski Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:05
        No właśnie nie wiadomo czy przez te długie zeby czy napompowane usta tak dziwnie sepleni. Nie seplenila przecież wcześniej.
        • alexis1121 Re: Doda-znacie ten typ? 07.10.21, 14:12
          Tego akurat nie wiem, nie dałam jej się nigdy do końca wypowiedzieć. Bije z niej prostota, wulgarność, dałam radę obejrzeć kawałek jej konferencji, same oceńcie..
        • m_incubo Re: Doda-znacie ten typ? 09.10.21, 18:19
          Mam wrażenie, że jednak zawsze trochę seplenila.
      • mallard Re: Doda-znacie ten typ? 08.10.21, 08:01
        alexis1121 napisał(a):

> Na szczęście nie znam takich osób, ale na fali wątku weszłam na jej Instagram i
        > omg, jakie ona sobie długie zęby zrobiła.. szok. Mowa o jedynkach.

A powinna trójki... 🙃
      • black_magic_women Re: Doda-znacie ten typ? 08.10.21, 14:38
        alexis1121 napisał(a):
        , jakie ona sobie długie zęby zrobiła.. szok. Mowa o jedynkach.

Teraz taka moda na wydłużanie zębów. Albo je nadbudowując, albo podcinają dziąsła. I tak się niedawno zastanawiałam, co w przypadku paradontozy? Zdaje się, że Blania sobie podcinała, a gdyby teraz zaczęły jej się chorobowo odsłaniać szyjki? Ktoś umie napisać co wtedy?
        • katiemorag Re: Doda-znacie ten typ? 09.10.21, 20:16
          Weronika Rosatti tez na takie zęby. Aż usta jej do przodu tak dziwnie poszły .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka