homohominilupus 12.10.21, 00:00 co myślą ematki? www.zalando.es/jana-botines-bajos-redsaffron-ja311a0gl-g11.html Jesienią i zimą chodzę wyłącznie w jeansach. Nie pada u mnie zbyt często, zresztą i tak dużo przemieszczam się samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simply_z Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 00:11 fajne ale są na tyle wysokie, że myslę, że ta skóra może trochę obcierać, tak poza tym fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 00:19 Właśnie to nie skóra... Stąd moja uwaga o pogodzie i samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 00:57 nie są złe, choć ja toleruję wyłącznie ze skóry zwierzęcej, nie obdzierałabym weganina ze skóry, by mieć buty, ale jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 02:53 Mnie się nie podobaja w ogóle, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 05:47 Mnie się nie podobają. Ale to Ty masz się w nich dobrze czuć, więc jak serce podpowiada, to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 05:56 Nie są najgorsze ale dupy nie urywają. Fajne kolory ale jest w nich coś,co mi przywodzi na myśl trzewiczki dla dzieci:p Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 06:39 Takie Bartki dla początkujących 😉 Kolor ładny ale jak nie ze skóry to ja bym nie brała. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 08:28 heca7 napisała: > Takie Bartki dla początkujących 😉 > Kolor ładny ale jak nie ze skóry to ja bym nie brała. > Te Bartki dla dzieci mnie trochę zniechęciły. Dzięki dziewczyny 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 08:16 ja nie lubie zoltego, dalabym im te rozowe sznurowki z czarnych i byloby git 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
loginwieczniezajety Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 08:45 Buty przyjemne jak na janę, która w sumie ma trochę babciowe wzornictwo. O adekwatności do pory roku i stylu życia się nie wypowiem, bo nic mi o tym nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 09:05 Super, prawie wszystkie bym brała 😊 Niestety też jestem fanką prawdziwej skóry i bałabym się zaryzykować pod kilkoma względami: jak toto się zachowa na deszczu i czy noga się w tym nie poci? Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 09:16 Buty Jana nie robią mi krzywdy, lubię je. A te są wyglądają fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 09:26 Mi się podobają, fajne lekkie i nijak nie przypominają dziecięcych Bartków 😉 Oryginalne przynajmniej. To jakaś imitacja zamszu? Jak tak to spokojnie można brać, nic się nie będzie działo strasznego, a noga zachowuje się w tym dobrze. To jak tkanina w sumie, a sneakersy nosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 09:39 To tkanina raczej, tez pomyslalam o sneakersach. Alternatywy za bardzo nie ma, zalando pelne botków na traktorowej podeszwie i głównie czerń, a mnie się kolorów zachciało. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 09:47 No bo jeśli nie te dziecięce Bartki to takie coś rozwazam, dawno obcasów nie nosiłam m.zalando.es/tommy-hilfiger-outdoor-lace-up-boot-botines-con-cordones-black-to111n06m-q11.html A ciężkie buciory zawsze lubiłam Pokażcie swoje nabytki na te jesień/ zimę Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 10:02 To są tak inne buty że ciężko tu rozważać w kategoriach albo-albo :p Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 10:08 mashcaron napisała: > To są tak inne buty że ciężko tu rozważać w kategoriach albo-albo :p Wiem. Ale czasem lubię skrajności 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 10:01 Fajne. Ja takich nie mogę nosić, bo takie modele zawsze, ale to zawsze obcierają mi kostki - ale ogólnie mi się podobają, kolor też sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 11:10 Fajne! Ciekawe i wegańskie, ja bym brała. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 14:08 Bardzo mi się podobają. Brałabym granatowe albo szare. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 17:17 Nie. Takie pionierki jak dla mnie. Lepsze te od TH. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Buty wpadły mi w oko 12.10.21, 17:35 bergamotka77 napisała: > Nie. Takie pionierki jak dla mnie. Lepsze te od TH. > Pionierki 😆 Odpowiedz Link Zgłoś