princesswhitewolf 03.01.22, 19:23 Podoba mi sie ale zastosowania tego lancucha z filmu niczym Twarze Greya ....nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzikmichelin4245 Re: Desigual torebka 03.01.22, 19:31 Może chodzi o to, że na szelkach jest w wersji codziennej, a na łańcuchu w wersji wieczorowej. Rozumiem, że wszystkie trzy paski się odpinają? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Desigual torebka 03.01.22, 19:33 Na łańcuszku nosisz tę torebkę jako torebunię pańciową, jak odepniesz łańcuszek a przypniesz któryś pasek to wydanie casualowe albo sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Desigual torebka 03.01.22, 20:07 princesswhitewolf napisała: > Podoba mi sie ale zastosowania tego lancucha z filmu niczym Twarze Greya ....nie rozumiem > Ten łańcuch to zapasowa obroża dla krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Desigual torebka 03.01.22, 20:29 Łańcuchy są teraz modne, oto całe "zastosowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Desigual torebka 05.01.22, 01:44 Ale by być modna ma mi ten lancuch tak dyndac czy tez co bo nie kumam. Kupilam i czekam az przyjdzie. Lancuch chyba zdejme. Jakos nijak mi sie dodaje ten lancuch Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Desigual torebka 05.01.22, 02:48 No ale zamierzasz nosić 3 paski na raz? Bo ja rozumiem to jak któraś z dziewczyn powyżej: to jesen z pasków na wieczorne wyjścia. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Desigual torebka 05.01.22, 07:40 Jak Ci wygodnie. Modnie to pojęcie mocno względne😉 Jakiś czas temu miałam z wieloma łańcuchami i wszystkie mi dyndały. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Desigual torebka 05.01.22, 15:40 W sumie w Polsce torebki na łańcuszku są bardzo popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Desigual torebka 05.01.22, 22:38 Tu to ja nie wiem co jest popularns bo ludzie chyba maja gdzies mode. Kazdy w trampkach czy innych trainers chodzi. Torby tez rozne nosza. Duze i male. Odpowiedz Link Zgłoś