volta2 04.01.22, 23:47 no i po premierze (nie spodziewałam się dostać zaproszenia). pani reżyser nie chciała zostać reżyserką, łepkowska w formie, filmu na forum nie polecam bo tu same miłośniczki felliniego i bergmana, więc wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Kogel mogel 4. 04.01.22, 23:54 To może chociaż obgadajmy stroje 😁 www.pudelek.pl/gwiazdy-kogla-mogla-bryluja-na-premierze-najnowszej-czesci-filmu-katarzyna-skrzynecka-z-mezem-i-corkami-aleksandra-hamkalo-grazyna-blecka-kolska-zdjecia-6722851147520992g/2 Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 00:03 oj, coś mi te linki nie wchodzą, to nie poobgaduję, hamkało kiecę miała wybitną, siedziałam obok to podejrzałam z bliska jak wychodziła na scenę i wracała na miejsce. reszta raczej się nie wyróżniała strojem, ani na plus ani na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 00:10 Może ten z gazety wejdzie: www.gazeta.pl/0,0.html?utm_campaign=amtp_pnHP_gallery&mtpromo=enc02qhrmp2hwrnvt3udraocblesmjkfctyua5icroec2jemzmmdyqgvjmudrqmcblqt4egtznst3ig2ri Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 01:15 o, tu wlazły zdjęcia, dzięki nie wiem, co się stało z kiecą hamkało, na scenie, w światłach wyglądała doskonale, na ściance to jakaś masakra. reszta jak widać, normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 01:45 Kurczę, nie kojarzę nikogo poniżej 45😳. Zakoscielnego w ogóle nie rozpoznałam… Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 06:15 magdallenac napisała: > Kurczę, nie kojarzę nikogo poniżej 45😳. Zakoscielnego w ogóle nie rozpoznałam… Ja podobnie Takie to gwiazdy Zakoscielny wyglada jak żul Mnie się podobają jedynie 2 totalloki Stalinska na biało i roznerski na czarno Reszta albo wydziwiona, albo byle jaka Jeszcze damy 50+ w rozmiarze 40+ w połyskujących sukienkach tubach dla nastolatek Swoją droga ciekawa jestem scenariusza Już pierwsze 3 to była żenada i ballady o głupich babach Ileż można odgrzewać słaby kotlet Błędna bardzo złe wyglada, widać, ze jej życie ńie oszczędzało Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 07:09 Po wypadku z córką bardzo się zmieniła, ale to dla mnie zrozumiałe Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 11:17 i dobrze, ci młodsi muszą się jeszcze wiele nauczyć. hamkało i zakościelnego kochają producenci, więc u nich grają a starzy nie zawiedli, i film pociągnęli, na duże zaskoczenie skrzynka i muszka (skrzynka bardziej), dziwię się, że nic dla roznerskiego nie znaleźli, na premierze był i urodą pozamiatał wszystkich łącznie z paniami, a na ekranie posucha (wiem, wiem, że grać to on nijak nie umie) Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 11:34 Zakościelny w ogóle wygląda, jak by ci najmniej z 60 lat miał 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 08:22 Ojej myślalam, że to Ewa Ziętek, na starość Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 11:06 O matko, jakie straszne makijaże ma większość z nich. Nie widzą się w lustrze czy wierzą, jak im makijażystka mowi: to się wydaje za mocne, ale na zdjęciach będzie dobrze wyglądało? Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 04:35 Czyli nie warto ruszać do kina na 4??🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 09:12 Pochwalenia się, że się było na premierze Ale bez zdjęć takie przechwałki się nie liczą, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 14:38 Riki powinień teraz ustrzelić ją lepszym wspomnieniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 16:53 nie przeżywaj tak, bywało, że siedziałam obok wajdy, na odbiór filmu to jakoś szczególnie nie wpływa. źle się czułam tylko raz, jak glinka siedziała na schodach, bo miejsca w fotelach zabrakło. no ale to nie ja odpowiadam za ilość zaproszeń czy brak rezerwacji dla aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 18:53 A ja bym chciała, żebyś więcej pisała koło kogo siedziałaś i z kim rozmawiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 07:12 Meczyńska Anna - któż to? Legginsy fitness'owe na premierę, to bardzo słaby pomysł no i strój idealnie podkreślił figurę jabłka - czarny kolor nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 07:20 iberka napisała: > Meczyńska Anna - któż to? Legginsy fitness'owe na premierę, to bardzo słaby pom > ysł no i strój idealnie podkreślił figurę jabłka - czarny kolor nie pomógł. Hue, tez sprawdziłam Okazuje się, ze to stylistka, kostiumograf, fachowiec od mody i wizerunku Nie poboję się powiedzieć, ze akurat ona wyglądała tam najsłabiej Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 07:37 Dla mnie to przykład, że czerń nie zawsze się obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 07:38 Identyczne legginsy miała na sobie Doda i wyglądała w nich tragicznie mimo bardzo szczupłej sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 14:31 Bo ten rodzaj legginsów jest po prostu tragiczny i nikt nie wygląda w nich dobrze....nawet fitness'owe dziunie Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 07:51 A ja się jednak wybieram i mam nadzieję, że będzie lepszy niż 3. Jakaś ciekawość mnie pcha mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 11:08 do trójki nie ma co porównywać, tamto to była jakaś pomyłka a ilona wsłuchała się w głos publiczności i rozwinęła wątek, który w trójce się jakoś obronił, czyli skrzynka+zakościelny. no i zaprosiła stalińską, żeby miało co się rozwinąć. no i mucha - pierwszy raz mnie do siebie przekonała, do tej pory to mi ona zawsze zgrzytała, tu w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermenschka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 08:45 No nie jest humor wysokich lotów. Dla mnie te wszystkie filmy to takie "Trudne sprawy" dla mało lotnych kur domowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 08:51 Obejrzałam zwiastuny,humor na moim poziomie więc pöjdę🥰🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 09:32 Tym, który zdezerterował? 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 10:31 mondaymorning1987 napisała: > Tym, który zdezerterował? 😃 > 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermenschka Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 17:20 Jedyny który wykazał się rozumem i godnością. Mniej boję się Sebixów z Bałut niż typów w polskich mundurach. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 09:17 to jest wyrób filmopodobny, którym będą mnie katować w piekle, na zmianę z trzecią częścią. najbardziej podoba mi się pani Joanna Majstrak, klasyczna młodsza referentka z działu rachuby. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 09:41 Młodszych aktorów nie znam, starszych czas ugryzł jak każdego; ale przeraża mnie to zdjęcie: Violetta Arlat, o rany Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 10:36 marzeka11 napisała: > Młodszych aktorów nie znam, starszych czas ugryzł jak każdego; ale przeraża mni > e to zdjęcie: Violetta Arlat, o rany Pomijając nawet tragicznie niedopasowany rozmiar kiecki, któraś emama kiedyś pytała o definicję stylu "dzidzia piernik" i różne wyjaśnienia były jednak zawsze na tyle mało precyzyjne, że budziły różne "ale". No więc to jest doskonała ilustracja poglądowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 13:06 Zgadzam się, a do tego ten makijaż, to czarne wszystko wokół oczu, dziwna farba na włosach, które ujęte w kucyki mają dodać młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 14:37 No nie wyszła z roli żony wójta. A gdzieś kiedyś widziałam ją w wersji - jaka to jest ładna kobieta ! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 10:50 Mnie fascynuje rozstrzał jeśli chodzi o stroje: od Pani Majstrak do Pani Hamkało chociażby. Jedna w stroju codziennym, druga w sukni plus trochę strojów "pomiędzy." Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 10:54 Mnie to bardziej śmieszą te suknie, cekiny jakby na bal szły. A to tylko premiera kiepskiego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 10:58 Wiesz, ja też te suknie do ziemi uważam za przegięcie jeśli chodzi o premierę filmu, która nie odbywa się na wielkim festiwalu filmowym, ale bawi mnie właśnie ten kontrast, jedne tak, drugie tak, trzecie gdzieś w środku (ja bym w ten środek celowała). Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 11:12 Cóż, widziałam trzy poprzednie, to i czwartą obejrzę, tak z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 17:09 Ja tak samo. Choć trojka była strasznie denna. Ale koleżanka już zarezerwowała bilety. To idziemy, a potem na grzańca. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaz1 Re: Kogel mogel 4. 05.01.22, 20:47 SKrzynecka podobno schuudła latem ,a le teraz wróciła chyba do starej figury? Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Kogel mogel 4. 06.01.22, 20:40 Byłam. Rzeczywiście, jak pisała Volta, 3 część nie ma porównania z 4. Jako komedia spełniła moje wymagania, było lekko i zabawnie, bez tylu żenujących momentów, co w 3. Odpowiedz Link Zgłoś