niezwykladziewczyna 23.03.22, 19:50 Była i jest. Tak walczycie z Putinem, a jesteście takie same. Władza Na szczycie, Na szczycie, Na szczycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 19:54 Wiem - jestem ,,sflustowana" Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 19:55 Ale czym? Moze jakos sie da pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:04 niezwykladziewczyna napisała: > Wiem - jestem ,,sflustowana" > tyś jest żech ożarto... Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:13 No to mamy jedną suke z godzin😀 Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:23 niezwykladziewczyna napisała: > No to mamy jedną suke z godzin😀 co Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:21 m_incubo napisała: > Żeś. > Ty żeś jest ożarto. > ps. wybatrzcie, posługuję się godką hobistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 01:38 Lepiej napisz w czym jesteś niezwykła. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 19:58 grupa czymajaca władze to ja Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:05 Trzymaj sobie władzę, a przeczytałaś mój śmieszny kawał? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:20 niezwykladziewczyna napisała: > Trzymaj sobie władzę, > a przeczytałaś mój śmieszny kawał? > Daj linkA do tego kawałA Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:27 forum.gazeta.pl/forum/w,567,173377905,173377905,Co_bylo_modne_za.html?redirect=latest Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:40 I co i co i co. Śmieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:43 Bardzo wspanialy, ale ja go nie rozumiem jakies przypisy bym poprosila. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 18:46 Jeszcze nie wiem. Trawię. 😋🤔🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 15:27 Fuj, ja bym naszej władzy kijem nie tknęła, a Ty trzymasz ch... wie za co... Weź rękę domestosem teraz polej... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 21:51 to było bardzo niegrzeczne... phi... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:15 Chodzi o forumowe komunistki? Lewaki som dobre, prawaki som zle? Kto nie lewak ten faszysta? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:17 Oho, juz sie zlatuja przyglupy z obsesjami. A taki ladny watek mogl byc Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:24 Jeszcze będzie przepięknie Jeszcze będzie normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 20:59 fornita111 napisała: > Oho, juz sie zlatuja przyglupy z obsesjami. zamierzasz bronić forumowej moderacji? Ostatni, chyba miesięczny ban, ci nie wystarczył do nabrania rozumu, fornittka? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:02 Nastepna glupia. Tu w ogole nie o moderacji mowa, tylko lewaki bijO! Albo BIO wrecz i lgbt i inne literki brzydkie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:14 Chodzi o wszelkich ekstremistow z lewej strony, czyli komunistow, ktorzy rzekomo nie sa sponsorowani przez Kreml, za to rozwalaja Europe tak samo, jak prawaki. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:17 Idz lepiej poczytaj dowcip watkodajki, czy tam zrob przysiady, zamiast wiecznie tych samych pajacykow na forum. Toz ocipiec z nudow mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:21 "Idz lepiej poczytaj dowcip watkodajki" A kto to w ogole jest, kolejna ematka z rzutem schizofrenii? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:35 Ja mam ten sam i jedyny nick od poczatku na forum, czyli od jakichs 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:37 To nie jest odp na moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:33 fornita111 napisała: > Nastepna glupia. Tu w ogole nie o moderacji mowa, tylko lewaki bijO! że niby tu "lewaki" kasują posty po swoim uważaniu a nie tzw. "moderacja"? Czego się dziś naćpałaś, fornita? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:35 Chyba ty. Idz do jakiegos watku covidowego jak sie nudzisz, sieroto Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:53 Alicja a ty nie masz wygaszonego tego faceta- matekpolek? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:15 Co to znaczy TWA? Odpowiedz Link Zgłoś
bajaderka3040 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:23 Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Tylko kto do niego należy? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 21:25 a to zapewne są różne ale skoro mówi się o GTW to TWA należy również wspomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 23:07 Ludzie nie piszcie skrótami, nic nie rozumiem..NWCSWD z pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:02 A to nie jest tak, ze Wladza (nie mylic z Wladzia) zawsze lezy na ulicy i tylko nie ma chetnych zeby ja podniesc? People are lazy - kto by sie tam schylal po jakas Wladze? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:08 Władza leży🙂to sobie ją podniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:06 Ale tu rządzą trolle, nie zauważyłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:12 Kto to jest trol? Bardzo proszę o wytłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalzgrudziadza Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:12 niezwykladziewczyna napisała: > Kto to jest trol? Bardzo proszę o wytłumaczenie. Ja walczę z trollami. > Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:16 To ktos, kto moze byc chory psychicznie ale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalzgrudziadza Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:20 Tu są osoby chore psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:24 Ja tez ci dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:26 Tak I na przykład podają się za prawników Odpowiedz Link Zgłoś
hannibal_lectourer Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 23:29 A nawet jak się nie podają za prawników to pozbawiają swoje polskie dzieci możliwości zaznajomienia się z tradycją i kulturą swojego kraju bezczelnie je idnoktrynując, że wszyscy bogowie są ludzkim wymysłem. I już w momencie jak główka dziecka na porodówce zaczyna być widoczna w rozszerzonej pochwie matki dziecka, to dokładnie w tym momencie krzyczą, ze wszystkich sił jakie mają, że nigdy nie trafi na żadną lekcję religii w polskiej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 00:46 Czyli na religię chodzą tylko dzieci z cesarki? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 07:29 Nie Niedouczone trolle - prawnicy są szkoldliwe dla osób piszących na forum bo ktoś może pokierować się tymi nieprawdziwymi informacjami które rozprzestrzeniają Trolle- indoktrynujące swoje dzieci są śmieszne i nieszkodliwe (choć swoje dzieci krzywdzą okrutnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
rafalzgrudziadza Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 23:39 krolewska.asma napisała: > Tak > I na przykład podają się za prawników Która się podaje, a nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 07:23 Oceniasz przecież po tym co pisze, jak jakieś bzdury dotyczące prawa to przecież nie może być to osoba po aplikacji czy dziennych studiach na top uniwersytecie Proste Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:24 Wklejam łopatologiczne wytłumaczenie : Oparte na autentycznym zdarzeniu na forum emama, wersja uproszczona: Troll: "Poszlam na szkolenie i tam powiedzieli, ze jezykiem urzedowym na Ukrainie jest niemiecki." Krolewska.asma: "Jak to niemiecki,jak moze byc niemiecki ich jezykiem????" Troll: Wpada w szal i zglasza do moderacji, ze zostal napadniety i kaze usuwac post Asmy jako szkodliwy dla Ukraincow. Moderacja usuwa i zostaje info, ze niemiecki jest jezykiem urzedowym na Ukrainie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafalzgrudziadza [...] 23.03.22, 22:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 15:56 Tak to sobie można wszystko napisać. Podaj link do wątku z tym "autentycznym zdarzeniem". Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 18:39 Hahaha Co za naiwność Wątek był dłuższy i został pięknie pocięty Po pocięciu wyszło ze ja zgadzam się z trollem )))) Tak moderować to trzeba mieć talent Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 21:30 Naiwność? Chyba z twojej strony, że ktoś ci uwierzy. Skoro jest/było jak piszesz, to wklej link do wątku. Jaki masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 21:55 To było w którymś wątku o uchodźcach krynico mądrości Skąd mam pamiętać który dokładnie ? Twierdzisz ze moderacja jest super i moderuje sprawiedliwie czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 22:14 krolewska.asma napisała: > To było w którymś wątku o uchodźcach krynico mądrości > Skąd mam pamiętać który dokładnie ? Jest wyszukiwarka, krynico uczciwości. Skoro tak pamiętasz ten akurat wątek, nietrudno będzie ci go znaleźć. Ale nie fatyguj się. Od początku wiedziałam, że zmyślasz. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 22:31 Jesteś przyjaciółką tego trolla i ona cię naslala żeby knuć Rozumiem Dobrze ci idzie Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 23:18 Ale to akurat ty udowodniasz, że jesteś trollem. Jeżeli oskarżasz, to przedstaw dowód. Po prostu wklej link do wątku z "autentycznym zdarzeniem na forum". Chętnie się dowiem, czyją jestem przyjaciółką. Odpowiedz Link Zgłoś
karmali1tk1a Re: Grupa trzymająca forum 25.03.22, 00:38 To teraz taka gra na trolle .Wygrywa ten kto najwięcej ich wskaże.To takie modne i na czasie. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grupa trzymająca forum 23.03.22, 22:38 Będę się mianować na królową. Już czas Chodzi o forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 10:18 niezwykladziewczyna napisała: > Była i jest. Tak walczycie z Putinem, a jesteście takie same. O jak ładnie pocięty wąteczek od wczoraj! Czy osoby tego dokonujące nie zdają sobie sprawy, że to czego dokonują to jest gdzieś miedzy cyrkiem a kabaretem? I że to że usunęły to nie znaczy, że zniknęło?! Anyway, ostatnimi czasy, na Placu Czerwonym w Moskwie jest więcej wolności słowa niż na tym forumie... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 15:20 > Anyway, ostatnimi czasy, na Placu Czerwonym w Moskwie jest więcej wolności słowa niż na tym forumie... skoro nie widzisz całkowitej absurdalności tego stwierdzenia i naprawdę w to wierzysz, to nie pozostaje nic innego, jak porzucić to forum i udać się do Moskwy celebrować tę wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 15:24 Tłok zaczyna się tam robić. A i towarzystwo doborowe Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 17:15 livia.kalina napisała: > > Anyway, ostatnimi czasy, na Placu Czerwonym w Moskwie jest więcej wolnośc > i słowa niż na tym forumie... > > skoro nie widzisz całkowitej absurdalności tego stwierdzenia i naprawdę w to wi > erzysz, i tam, i tu można głosić tylko to co jest zgodne z oficjalnym nurtem, tu znikają posty bez śladu, tam ludzie - ot zwykły brak możliwości, gdyby dać je tzw. moderacji - ludzie też by znikali... > to nie pozostaje nic innego, jak porzucić to forum i udać się do Moskwy > celebrować tę wolność. Ostatnio ktoś nawet zasunął Mołotowem w mur Kremla... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 17:28 "Ostatnio ktoś nawet zasunął Mołotowem w mur Kremla..." Grozisz moderacji? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 16:24 dyzurny_troll_forum napisała: > Anyway, ostatnimi czasy, na Placu Czerwonym w Moskwie jest więcej wolności słow > a niż na tym forumie... Witamy oficjalny fan club Beaty Szydło. "Najlepszym dowodem, że demokracja w Polsce ma się dobrze są protesty" 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 17:36 Czy osoby tego dokonujące nie zdają sobie sprawy, że to czego dokonują to jest gdzieś miedzy cyrkiem a kabaretem Nie sadze Ich stan to cos pomiedzy obledem a fanatyzmem religinym Slabym jednostkom mozesz wcisnac kazda ciemnote i bedzie brnac jak kazdy neofita w te bzdety niszczac , tak jak potrafi i jakie ma srodki, kazdego kto ma inne zdsnie , a wszystko w imie lepszego swiata dla wszystkich oczywiscie wykluczajac tych ktorzy na ten obled nie maja ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Grupa trzymająca forum 24.03.22, 19:51 O kurka wodna, już nie tylko premier pisze wiersze w excelu. Odpowiedz Link Zgłoś