Dodaj do ulubionych

Muszę coś wyznać

09.04.22, 09:47
Otóż jestem blondynką. Ciemną blondynką. Bardzo ciemną blondynką. Fryzjerka wczoraj się dopatrzyła przy farbowaniu. Na końcu mojej kitki wypatrzyła złote refleksy i teraz mam na głowie coś niby ze złotym, ale jak dla mnie, to wygląda to na prześwity rudości. Chyba wolałam swój ciemny brąz przetykany srebrnymi pasmami na skroniach. I niestety wiem, że bez foty się nie liczy, ale właśnie się wybieram w podróż, więc foty nie będzie.
Obserwuj wątek
    • lalkaika [...] 09.04.22, 09:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wbka1 Re: Muszę coś wyznać 09.04.22, 10:02
        Nie podoba mi się taki rodzaj dowcipu, miało być śmiesznie, a wyszło słabo.
        • black_magic_women Re: Muszę coś wyznać 09.04.22, 10:13
          Nie słabo, a chamsko. Nie pierwszy raz u lalkaiki. Kosz
          • rosapulchra-0 Re: Muszę coś wyznać 09.04.22, 12:20
            A czytałaś, co alpepe pisała o lalce?
            • black_magic_women Re: Muszę coś wyznać 09.04.22, 14:03
              Nie, ale w innym wątku lalka pisze podobnie do innej forumki. Zgłaszasz moderacji, wciskasz kosz, a nie piszesz takich rzeczy.
            • alpepe Re: Muszę coś wyznać 10.04.22, 16:19
              A ty czytałaś, co lalka pisała o sobie? Ona się nie wypiera i się nie wstydzi, czyżbyś się wstydziła za nią i próbowała wypierać?
    • pani_tau Re: Muszę coś wyznać 09.04.22, 11:11
      To może takie jak u mnie. Jestem urody bliskowschodniej, włosy mam ciemnobrązowe ze złotymi refleksami widocznymi tylko w pełnym słońcu.
      Raz się omyłkowo ufarbowalam się na czarno i wyglądałam jak potępiona, więc natura wstrzeliła się idealnie.
    • krwawy.lolo Re: Muszę coś wyznać 09.04.22, 14:06
      Myślałem, że jesteś facetem.
    • barattolina Re: Muszę coś wyznać 09.04.22, 17:44
      Hmmm...spodziewałam się raczej brunetki👀
      Szczęśliwej drogi !
      • alpepe Re: Muszę coś wyznać 10.04.22, 16:20
        No właśnie. Blondynką to byłam za dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka