extereso 12.06.22, 15:10 Gdzie kupujecie? Chcę kupić niemało, ceramicznych raczej. Macie ulubione sklepy ( sieciowe, bo z lokalnych to niewiele mi przyjdzie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geez_louise Re: Doniczki ceramiczne 12.06.22, 16:33 Kocham ceramikę, jak widzę ciekawe szkliwienie, najlepiej w odcieniach zieleni, to dostaję amoku. Powodem mojej ruiny finansowej jest tkmaxx, czasem trzeba chodzić cierpliwie bo można trafić na cały regał cudeniek. W ostatnim tygodniu byłam w 2 tikejach i były świetnie zaopatrzone w doniczki, od tarasowych olbrzymów po tyci tyci na sukulencik. Maja tez fajne sztuczydła dobrze udające naturalne materiały. Oprócz tego obi, kwiaciarnie, h&m home, ikea, makro… trzeba polować. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Doniczki ceramiczne 12.06.22, 16:40 Jaka wielkość? Gdzie planujesz je trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Doniczki ceramiczne 12.06.22, 18:32 Postawić na tarasie, małe i duże, mam szary taras i jakoś chcę go w tym roku umaić. Odpowiedz Link Zgłoś