Dodaj do ulubionych

Teneryfa w styczniu

21.06.22, 19:42
Chcemy polecieć sobie na Teneryfę w styczniu.
W jakich miejscach szukać hotelu/apartamentu?
Tak żeby była miejscowość z knajpami, możliwość wypożyczenia samochodu oraz fajna plaża w zasięgu spaceru.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo [...] 21.06.22, 19:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • krwawy.lolo Re: Teneryfa w styczniu 21.06.22, 19:51
      Nie jestem specjalnie przywiązany do moich enuncjacji, niemniej skasowanie wpisu mówiącego, że najlepiej na Teneryfie jest poszukać sobie miejsca na Teneryfie jest cokolwiek absurdalne. smile
    • taje Re: Teneryfa w styczniu 21.06.22, 19:52
      Szukaj na południu. Mimo, że to tylko niezbyt wielka wyspa, klimat potrafi się różnić i północ bywa zdecydowanie bardziej chłodna i deszczowa.
    • podaje_haslo_okon Re: Teneryfa w styczniu 21.06.22, 21:20
      Dla mnie północ jest dużo ciekawsza krajobrazowo, ale jak chcesz długą,piaszczysta plażę, to raczej południe. Z tym klimatem, to roznie bywa. Byłam w styczniu i na północy było cieplej niż na południu. Ale wszędzie czerwona flaga i kategoryczny zakaz wchodzenia do oceanu.
    • agniesia331 Re: Teneryfa w styczniu 21.06.22, 22:25
      Las Anericas. Pewentyalnie Costa Adeje. Los Christianos. Te 3 miejscowości są cudne,położone koło siebie.
      • agniesia331 Re: Teneryfa w styczniu 21.06.22, 22:27
        W pobliżu obu 10 minut busem do Siam Park.
        3 miejscowości to kilka km plaży. Polecam bardzo .
    • una_mujer Re: Teneryfa w styczniu 22.06.22, 00:58
      Costa Adeje lub Playa de Las Americas. Los Christianos ma taką sobie plażę.
      Sprawdzaj sobie położenie apartamentów na Google Maps - równolegle do wybrzeża biegnie autostrada - centrum turystyczne jest między autostradą a morzem , chociaż powyżej oczywiście jest dużo apartamentów w dobrych cenach.
    • alfa36 Re: Teneryfa w styczniu 18.07.22, 06:54
      Co wybrałaś?
      • profes79 Re: Teneryfa w styczniu 18.07.22, 07:19
        Sądząc po ciszy na forum to kolejnego bana
        • karme-lowa Re: Teneryfa w styczniu 18.07.22, 07:56
          Costa Adeje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka