koronka2012 Re: Pokażcie co macie 06.08.22, 22:30 Mam obrazy, kilkorga malarzy, których prace mi podeszły. Jest cała masa bardzo fajnych plakatów jeśli szukasz tańszych inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Pokażcie co macie 06.08.22, 22:32 O, plakaty to jest świetny pomysł! Polska szkoła plakatu jest rewelacyjna i można relatywnie niewielkim kosztem (ale trzeba pamiętać o koszcie oprawy) mieć świetną galerię. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Pokażcie co macie 06.08.22, 22:35 Ja córce kupiłam plakat operowy nieodżałowanego Ryśka Kaji. Za jakieś 20 zł… 😉 często sklepy przy operach i teatrach mają dość tanie Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Pokażcie co macie 06.08.22, 22:35 Nic, miejsce czeka na pomysł, na razie stoi wysoka lampa trochę wciśnięta za kanapę, bo tak lepiej oświetla jak czytam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 01:05 mrs.solis napisała: > Mam gole sciany rozmarzyłem się Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 01:12 O, cześć Niennte. Super wygląda - to jakiś nowy nabytek? Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 01:15 To kolejna Orzeszyna. W rodzinie od kilku lat, a teraz wymieniłam się z córką. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 01:23 A moja Orzeszyna od 4 lat siedzi nierozpakowana, nie mam już wolnych ścian Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 15:09 Nie widziałaś, jak teraz wyglądają moje ściany 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 20:09 Mam nadzieję że kuchnia i sypialnia już znośna Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 20:58 Już jakiś czas temu widziałam, że galeria się imponująco rozrosła. Jak ja żałuję, że WM zamknęli, z chęcią bym pooglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 14:11 Mnie się evee Twój obraz podoba. Czyj on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Pokażcie co macie 08.08.22, 12:36 To jest obraz pewnego australijskiego artysty. Mam jeszcze inny jego obraz, ale nie aż tak ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 16:02 No i pomogłyście. Czytając wasze odpowiedzi, przypomniałam sobie o... okiennicach. I że zawsze chciałam mieć na ścianie zdjęcie takich okiennic jak w "Krainie otwartych okiennic". Będę to miała jako obraz wydrukowany na płótnie. Widzialam to na ich stronie i bardzo fajnie to wygląda. No i mają bazę zdjęć przebogatą. Dzięki kobiełki Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 16:32 A nie Panjezusa w różach i błękitach, ze jeląkami i saręką i pomnikiem Pana Prezydęta w objęciach Ojca Świętego? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 16:18 Kanapa stoi jakiś metr od ściany. Za nią są dwa regały z książkami przedzielone witryną ze szklanymi naczyniami. Na samej górze regałów i witryny stoją kwiaty w doniczkach. Wcześniej zawsze mieliśmy kanapę przy ścianie i problem, co zrobić ze ścianą powyżej. Efekt, który uzyskałam teraz, bardzo mi się podoba. Kanapa jest narożna i stoi w rogu pokoju. Na drugiej ścianie odchodzącej od tego rogu planuję powiesić zegar i dookoła niego ramki z naszymi zdjęciami z wakacji. Tylko od roku nie mogę znaleźć odpowiedniego zegara 🙃. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 18:35 Mam grafiki przedstawiając dzieci i mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 18:44 W gościnnym mam borzoje nad kanapa (ale Ty pewnie byś nie chciała 😂), w dziennym mam otwór w ścianie, więc zero dylematu co wieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 18:59 Hm.... suma summarum, Ty masz psy na ścianie, a ja koty 🤣🤣- forma naścienna mniej istotna 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 19:10 Nad sofą mam klingę ukochanej szabli, nad nią sztych z panoramą siedemnastowiecznego Krakowa, a nad Krakowem wisi stareńki zegar po prababce. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 19:30 Przepraszam, przypomniał mi się inżynier Karwowski ze swoim portretem przodka 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 19:36 Przypomniałam sobie -mam szablę! Schowaną w komodzie! Też miała gdzieś zawisnąć (?) ....ale zapomniał🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczka.chili Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 22:22 Mam dwie sofy w salonie, nad jedną okno a nad drugą 3 plakaty w metalowej czarnej ramce. Takie duże na 100 cm wysokości. Przedstawiają widok gór, w kolorystyce szary/rudy/biały. Zamawiałam przez internet, chyba na poster store. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Pokażcie co macie 07.08.22, 22:27 Takie miałam w poprzedniej chacie, trzy wielkie, czarnobiałe plakat: Elvis, Charlie Chaplin i Muhammad Ali (ed?) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Pokażcie co macie 08.08.22, 19:41 Nad sofą wisi duży (110x90) współczesny obraz. Szukałam fajnego obrazu chyba z rok i mimo wielu galerii i akucji młodej szutki etc łatwo nie było. Odpowiedz Link Zgłoś