malia 26.08.22, 11:10 Bo chyba nie tylko przyjemnością? Zdajecie sobie sprawę, że gdy seks uprawiany jest tylko dla przyjemności mamy do czynienia z upadkiem wartości? Nie, to nie moja złota myśl. No to obstawiajcie, kto to powiedział, ale bez wyszukiwarki proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motyllica Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:13 złotousty Czarnek sam ma chyba tylko dwoje dzieci, mało tego seksu się nauprawiał Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:17 No owszem, ale może robi to z obowiązku. Chodzą także słuchy, że ten kościelny pajac może być kandydatem na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:20 Aaaa, to mój ukochany minister! Well, z nim nie miałabym przyjemności, rzecz jest pewna Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:15 Owszem, przyjemnością, a co? Gdzie tu się czai drugie dno, haczyk i pułapka? Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:19 Primula, na bogów, twój zwierzchnik twierdzi, że to upadek obyczajów i wartości, a ty się dopatrujesz haczyka Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:23 Czarnek: Bo faktycznie, jeżeli seks traktuje się wyłącznie jako przyjemność i mówi się o jakimś prawie do posiadania dzieci, również przez grupy, które nie są związkami małżeńskimi, nie stanowią rodziny nawet nieformalnej, to już mamy do czynienia z upadkiem wartości, na podstawie których funkcjonowaliśmy przez wieki. Czytaj więcej na wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-rok-szkolny-2022-2023/aktualnosci/news-przemyslaw-czarnek-mamy-wojne-kulturowa-hejt-na-podrecznik-o,nId,6245146#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:29 Przeczytałam ten wywiad. Po co mi to było. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:24 Żona go pewnie odstawiła od łoża, to sobie jakoś brak seksów uświęcił Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 12:59 Jak chłop nie pobzyka to mu w mózgu coś nie styka Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 13:14 Riki cały czas to powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:57 Wartościom reprezentowanym przez Czarnka i jego kumpli, gorąco życzymy jak najszybszego upadku! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:15 Jakiś sukienkowy jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:16 Ojej, znaczy jestem kobietą upadłą, bo dla mnie seks jest przyjemnością. Li I jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:18 Człowiek, który tę złotą myśl wypowiedział najprawdopodobniej ma z seksem problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:24 Nasz światły minister pseudoedukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:27 Czyli autor, tylko 2 razy w życiu ? I to tylko celem mienia dziatek ? Tak jak ci wszyscy dobrzy ludzie z frakcji rządowo- rządzącej ? Z tymi uznanymi za nieważne małżeństwami na czele ? Musi żony powiedziały, że cała przyjemność po ich stronie ? Wszetecznice. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:30 Rozrywką, czasem środkiem nasennym po, reduktorem napięcia, wymianą głasków. Zasadniczo bardzo krótko i epizodycznie łączyłam seks z prokreacja, za to przez długie lata mialam ciążowa schizę. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:38 triss_merigold6 napisała: > Rozrywką, czasem środkiem nasennym po, reduktorem napięcia, wymianą głasków. > Podpiszę się, jeszcze elementem więziotwórczym dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:51 Wymiana głasków jest więziotworcza Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 11:45 weeeeź, jak napisałam wyżej, to może być twój prezydent, słuchaj co mówi i nie wchodź w takie zboczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 12:36 Prezydent ? Coś we mnie leci szybko w dół ! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:03 no jak to bez, tak dary Natury marnować??? Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 12:33 Co za czasy nastały Oni sie prześcigaja, kto jest bardziej z j e b a n y? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 12:41 > Oni sie prześcigaja, kto jest bardziej z j e b a n y? Tylko, ze mety nie widac. To tragedia narodowa w aktach wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 13:18 Wiemy, że prawdziwe i cudowne życie jest tylko w Szwecji, bo tam pracując na zmywaku, zarabiasz więcej niż w Polsce a i zasiłek dla bezrobotnych wyższy. A dla podniesienia własnej wartości zawsze możesz wrzucić jakieś zmanipulowane zdjęcie pokazujące z jakiego beznadziejnego kraju wyjechałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:59 To jak Kloi, tylko z obowiązku w celach reprodukcyjnych, czy dla przyjemności też? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:06 A pamiętacie, było coś takiego, że każdy akt odbywa się z Chrystusem, czy jakoś tak. Do dopiero było straszne i obrażające powyższego. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:30 Kloi, o takie zmanipuloeane ci chodzi? Czepiasz się i czepiasz Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 13:09 Idea seksu jest taka, żeby był przyjemny. I temu ma służyć. To znaczy zgodnie z planem Matki natury to ma służyć temu, żebyśmy się rozmnażali, ale kto w ogóle jeszcze o tym pamięta i w tym celu to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:44 trampki_w_kwiatki napisała: > Idea seksu jest taka, żeby był przyjemny. > I temu ma służyć. > To znaczy zgodnie z planem Matki natury to ma służyć temu, żebyśmy się rozmnaża > li, ale kto w ogóle jeszcze o tym pamięta i w tym celu to robi? Gdyby Matce naturze chodziło tylko o rozmnażanie, to kobiety miałyby ochotę tylko w okresach płodnych. S. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 13:12 Żona kogoś, kto wygłasza takie "myśli" pewnie się za Tuska przebiera, żeby czasem nie było im przyjemnie w trakcie... Chociaż wróć, biorąc pod uwagę pisią obsesję na tym tle, to może jednak taka przebieranka sprawia frajdę. Współczuć tej żonie czy nie współczuć? Takie słabe teksty kiepsko świadczą o ich pożyciu, ale może jej to odpowiada, a może ktoś strzela z boku. Różne są relacje w małżeństwie, ordojurki mogą poświadczyć Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 13:59 A jak ktoś uprawia seks np dla pieniędzy, to jest już wszystko ok? Jak ktoś uprawia seks pod przymusem i bez przyjemności, to też jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:22 Można jeszcze ofiarować stosunek w intencji cioci Teresy Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:29 Albo zamknąć oczy i myśleć o Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:00 a o Islandii można myśleć, czy to zboczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:04 Niiii. Islandia to gorące źródła namiętności. To jest be. Można ewentualnie o Inflantach. Tam jest nudno, płasko i ogólnie bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:07 O Islandii to zboczeństwo, bo Islandia jest republiką parlamentarną, a to działa tylko w monarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:12 :~D to ja spróbuję o Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:52 Ematka to czarownica. Gdyby żyła w średniowieczu, to już by nie miał kto na forum pisać bo wszystkie spalonoby na stosach. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:54 Ten Czarnek nie jest wcale taki odosobniony w swoich pogladach, wystarczy poczytac powtarzajace sie cyklicznie wypowiedzi wielu ematek na tym forum - ich podejscie do seksu jest bardzo zblizone do jego. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:05 weź nie pisz o zbliżeniach z Czarnkiem... zboczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 14:59 haha, zgadłam od razu. a najgorsze, że w sumie się zgadzam - seks uprawiany wyłącznie dla przyjemności (bez teściowej w tle i wnuków w perspektywie) nie jest aż tak przyjemny jak seks w długim dobrym związku. skąd wiem? ano od wyzwolonej koleżanki singielki która miała setki kochanków i od znajomego casanovy rodem z Paryża! :~D Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:05 Mówisz, że tesciowa jest do seksu niezbędna...hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:09 Tylko do przyjemności! Więc nawet jeśli myślisz, że uprawiasz ten seks i jest ci przyjemnie, to znaczy, że w sumie nie upadłaś moralnie, bo ta przyjemność taka wybrakowana! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:14 nie wiem, powtarzam bezmyślnie, co mi znajomi powiedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:15 Ale jak? Wychodziłoby, że bardziej moralnie nie mając teściowej, a z teściową u boku wprawdzie miło, ale się staczasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:16 moja teściowa jest akurat bardzo seksowna, miałam w karierze epizod tłumaczenia dość ostrych dzieł figo-fago, synek miał wtedy rok, bawiłam z nim u teściów, i co lepsze sceny konsultowałam z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra33 Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:16 A seks na przykład w konfiguracji dwóch facetów i dwie kobiety, co to jest przyjemność czy zboczenie, czy jeszcze coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:18 to się nazywa kryzys mieszkaniowy... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:19 malia napisała: > Bo chyba nie tylko przyjemnością? Zdajecie sobie sprawę, że gdy seks uprawiany > jest tylko dla przyjemności mamy do czynienia z upadkiem wartości? Jestem upadłą na maksa i po wielokroć. Już jedną nogą w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czym jest dla was seks 26.08.22, 15:20 Obowiązkiem małżeńskim 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś