taniax 22.09.22, 09:02 Dlaczego niektórzy ludzie wyglądają na ciągle niewyspanych i zawsze wymemłanych a inni wręcz przeciwnie. Czy to jest kwestia fizjonomii czy zadbania czy niektórzy już tak mają? A może jest sekret świeżego wyglądu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masakra_31 Re: Świeży wygląd 22.09.22, 09:07 Dobre geny, mam koleżankę z poprzecznymi zmarszczkami czoła i opadniętymi powiekami, byłyśmy w jednej klasie i jak postawić ją koło mnie bez makijażu, to wyglądam 5 lat młodziej i właśnie tak jak piszesz czyli świeżo. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Świeży wygląd 22.09.22, 09:13 Niektórzy tak mają, na przykład ten gość z 365 dni wygląda na niedomytego. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Świeży wygląd 22.09.22, 10:09 Może są niewyspani i zaniedbani? Masa ludzi niedosypia w ciągu tygodnia, a niewyspanie zalewa litrami kawy i odurza papierochami, to jak ma wyglądać? Ale to co ma się na sobie, też gra pewną rolę. Moja jasna skóra w popularnych szarościach, czerni, przydymionych granatach i innych brudnych odcieniach noszonych przez większość ludzi, też wygląda na bladą i chorą. Kolory z "mojej" palety zmieniają mój wygląd diametralnie. Odpowiedz Link Zgłoś