Dodaj do ulubionych

Poproszę o rady

23.01.23, 22:48
Zdaję sobie sprawę, że otrzymam też sporo hejtu, a yo mnie już chyba tylko dobije.
Przez cały rok 2022 mialam bardzo dużo pracy, za dużo, wspomagalam się pracownikiem, który jak się okazało nie robił niczego dobrze. Nie sprawdzałam, mój błąd ale to mnie przerosło. Przez te błędy część klientów straciłam, u części muszę poprawiać oczywiście za darmo no i muszę też dbać o nowych klientów. Pracownika już nie mam. I teraz do rzeczy. Obecnie kiedy powinnam najbardziej się spinać ją nie mam kompletnie na nic siły po tum roku. Owszem robię dużo. Powinnam więcej ale jestem ostatnio tak zmęczona, że mi to nie idzie. Ponadto dobija mnie to IKE jeszcze przede mną. Planuję np. 5 spraw na dzień ( możliwych do ogarnięcia) a robię trzy i to się zmuszam. Jakieś rady, ? Pomóżcie proszę
Obserwuj wątek
    • korag100 Re: Poproszę o rady 23.01.23, 22:50
      Przepraszam za literówki. Dodam jeszcze, że są też kary finansowe, które udźwignę tylko mam żal bo to nie moje błędy
      • niemcyy Re: Poproszę o rady 23.01.23, 22:57
        Pozbądź się żalu, bo jeśli nie pilnowałaś pracownika i nie masz możliwości przerzucenia kar na niego, żal możesz mieć tylko do siebie, a teraz nie pomoże on w ogarnięciu roboty. Twoje błędy niestety, bo pracownik nie pracował na swoje konto.
    • abidja Re: Poproszę o rady 23.01.23, 22:55
      Przykro mi. Jestes przemeczona. Twoje cialo reaguje niemocą.
      Lista spraw do ogarniecia to dobry pomysl.
      Proponuje wyznaczyc sobie termin urlopu,wyjazdu, ferii, wakacji. Cos co sie wydarzy w niezbyt dalekiej przyszlosci,co doda skrzydel teraz.
    • aqua48 Re: Poproszę o rady 24.01.23, 17:18
      Pozwól sobie na choćby weekend bez myślenia o obowiązkach, błędach i powinnościach, spędzony poza domem na samych przyjemnościach i dopieszczaniu się. Inaczej będziesz sama robić błędy.
    • igge Re: Poproszę o rady 24.01.23, 17:25
      Doceń dama siebie, że robisz te aż TRZY sprawy mimo kijowego samopoczucia, które pcha do odpuszczenia wszystkiego.
      Oraz, że w ogóle " owszem robisz DUŻO".
      Podziwiam Ciebie mocno.
      Odpoczniesz, wydobrzejesz, wyleczysz i wygonisz to dobijające samopoczucie z siebie i będzie dobrze.
      Jak teraz trudno przypomnieć sobie, że bywa i było i będzie dobrze - sięgnij po fotki z dobrych chwil kiedy czułaś się lepiej.
      • igge Re: Poproszę o rady 24.01.23, 17:28
        Aha, tulę i pozdrawiam i trzymam kciuki by jak najszybciej było lepiej.
        Lekarz, badania, zdrowszy tryb życia?
        Ulubiona muzyka lub absolutna cisza?
        Zaraz będzie przedwiośnie, więcej światła, ptaki, powietrze inne.
      • igge Re: Poproszę o rady 24.01.23, 17:31
        Sama nie dama wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka