naobiadpulpety 02.03.23, 09:05 Wrocław Smog okropny, już mam dość, śmierdzą mi ubrania, włosy. Po wyjściu na chwilę musiałam znów myć włosy, bo śmierdzą jakbym stała przy ognisku. Tak się chciałam wyżalić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Straszny smród 02.03.23, 09:48 Pomyśl, że mogłabyś mieszkać pod miastem, na osiedlu bez CO i miałabyś taki smród przez cały okres grzewczy. Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Straszny smród 02.03.23, 09:54 straszny smród od wieków kojarzy mi się z tym kawałem: Juhas widzi bacę prowadzącego duże stado owiec. - Dokąd je prowadzicie? - Do domu. Będę je hodował. - Przecie nie macie obory, ani zagrody! Gdzie będziecie je trzymać? - W mojej izbie. - Toż to straszny smród! - Cóż, będą musiały się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Straszny smród 02.03.23, 13:04 Z włosów by zszedł zapach sam z siebie, nie ? Ale faktycznie, w nocy otworzyłam okno i zastanawiałam się co się przypaliło. Straszliwy smog dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś