cojapaczem 27.04.23, 13:40 Kupujecie? W jakim są stanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cojapaczem Re: roślinki box 27.04.23, 15:16 Widziałam na youtubie mistery box z rescue plants. Czyli płacisz i dostajesz pakę w której nie wiesz co jest (ale wiadomo że rośliny) po przejściach do odratowania. Na allegro okazuje się ,że też są Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: roślinki box 27.04.23, 15:20 No ale to rośliny ogrodowe, doniczkowe, małe, duże, liściaste, kwitnące? Przecież każda roślina ma nieco inne wymagania i glebowe i dotyczące nasłonecznienia i miejsca. Dla mnie to jakaś imba. Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: roślinki box 27.04.23, 15:22 Doniczkowe. No na tym polega niespodzianka że niewiadomo jakie Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: roślinki box 27.04.23, 15:25 Jak znam swoje szczęście, to dostałabym same begonie, których nie cierpię . Chyba wolę wiedzieć co kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: roślinki box 27.04.23, 15:39 Ale jak kupisz, to pokaz. Uwielbiam oglądać roslinkowe hauls. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: roślinki box 27.04.23, 15:44 nie kupuję. W każdym markecie budowlano-ogrodowym sa tzw. półki śmierci z przecenionymi roslinami. Tam kupuje gdy mam ochote cos uratowac. Odpowiedz Link Zgłoś