enia17 28.05.23, 12:49 Coś jakby znowu zaboljal po wizycie w Moskwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilia.z.doliny Re: Lukaszenko 28.05.23, 13:35 Może ktoś mu zorganizowal laleczki voodoo Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Lukaszenko 28.05.23, 14:05 lilia.z.doliny napisała: > Może ktoś mu zorganizowal laleczki voodoo > nie byłby to pierwszy raz 😈 swoją drogą dla mnie najlepsza reklama z tak 90tych Commercial Museum (1995) - Even Apeldoorn bellen - Centraal Beheer Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Lukaszenko 28.05.23, 13:58 Powoli zaczynam planować tę podróż do Grodna... Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Lukaszenko 28.05.23, 14:08 Ja bym nie planowała wycieczki do Grodna. Oczekiwanie, ze jak zemrze Łukaszenko, to zastąpi go demokratyczny rzad jest nadmiernie optymistyczne. Boję sie, ze zastąpi go ktoś, kto zgodzi sie na użycie wojsk białoruskich w wojnie z Ukrainą. Czy uzbrojeni poborowi będą strzelać we właściwym kierunku to juz inne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Lukaszenko 28.05.23, 14:16 > Oczekiwanie, ze jak zemrze Łukaszenko, to zastąpi go demokratyczny rzad jest nadmiernie optymistyczne Miałem to oczekiwanie jako 11-latka Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Lukaszenko 28.05.23, 14:21 Ja jako 11 latka zdążyłam odbyć obóz młodzieżowe w lasach pod Mińskiem. Wspomnienia bezcenne. Ale wtedy ani o Łukaszence ani nawet o rozpadzie ZSRR nikt jeszcze nie słyszał.......Teraz nie byłoby szans. A teraz od 2 czy 3 tygodni jakieś niepotwierdzone informacje o ruchach uzbrojenia na Białorusi, także tych cięższego kalibru. Moja obawa taka, że Putin przygotowuje się do przejęcia kontroli nad Białorusią podczas zamieszania po ewentualnej śmierci Aleksandra. Oby nie, wcale nie chcę mieć racji. Odpowiedz Link Zgłoś