Dodaj do ulubionych

Zaginięcie

27.07.23, 23:13
Trafiłam na artykuł o Krzysztofie Romańskim, chłopak zaginął pod koniec maja, zostawił tylko wiadomość na Instagramie, że się żegna, i już go nie było.
Dziś na profilu jego matki, widzę, że zablokowała dodawanie komentarzy, bo zaczęły pojawiać się niewygodne słowa o tym, że chłopak żalił się na rodziców że są wymagający, że zbyt dużo od niego wymagają itd
Jak myślicie, co się stało z tym nastolatkiem? Mam wrażenie że po prostu uciekł od rodziców, i już dawno jest gdzieś poza granicami kraju.
Obserwuj wątek
    • jozefrobotnik Re: Zaginięcie 27.07.23, 23:14
      Dymańskiego*
    • nena20 Re: Zaginięcie 27.07.23, 23:17
      Myślę że on nie żyje
      • banicazarbuzem Re: Zaginięcie 27.07.23, 23:23
        Z racji swojej pracy wiem trochę więcej i tam sytuacja jest bardzo zagmatwana i chłopak być może nie żyje.
        A jego rodzice tak naprawdę zbytnio nie odbiegają od przeciętnych rodziców w dzisiejszych czasach.
        Chyba mało który nastolatek w takim wieku nie narzeka na zbyt wymagajacych rodziców 😁
        Ogólnie nie on jeden zaginął bez śladu.
        Jest taka młoda osoba, też w mediach o niej piszą.
        Ma bardzo skomplikowana sytuację rodzinną, mama ma ograniczone prawa rodzicielskie i były ku temu podstawy.
        Swoje dzieci trafiło do DD.
        Jedno z nich uciekło a drugie zostało.
        I to, które uciekło mimo wszystko woli być z bardzo konserwatywną mamą a nie w DD...
    • mandziola Re: Zaginięcie 27.07.23, 23:21
      Idź precz.
      • jozefrobotnik Re: Zaginięcie 27.07.23, 23:37
        Aha, a dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka