zanetka.x 15.08.23, 07:08 Czy przykrywacie się kocami znajdującymi się w sypialni w hotelu? Czy one są kiedykolwiek prane? Czy przepocone poduszki hotelowe też są czasami prane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandy_cheeks Re: Koce, poduszki w hotelu 15.08.23, 07:16 Zdejmuje toto i używam tylko pościeli, która jest zawsze uprana. Jak obsługa sprząta pokój, to też razu out z tymi narzutami. Imo prane są, ale nie po każdym gościu, a niektórzy ludzie zapewne kładą się na tym w opakowaniu i z buciorami… Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Koce, poduszki w hotelu 15.08.23, 15:31 Nie przykrywaj się tym, ja na tym trzymam brudne stopy jak chodzę w ciagu dnia i mam ochotę się rzucić na chwile na wyrko, na noc odkladam na bok, jak wstaje znowu skladam w waski pasek, żeby stopy sobie na tym trzymać leżąc. Odpowiedz Link Zgłoś
siedemkropek82 Re: Koce, poduszki w hotelu 15.08.23, 15:41 Nie, byliśmy w Krynicy Zdroju kilka dni. Wynajęliśmy nocleg. Pokój w miarę przyjemny ale z kocy wylatywały mole. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Koce, poduszki w hotelu 15.08.23, 15:57 I tak dobrze, ze nie pluskwy . To co przykrywa łóżko nie jest prane pomiędzy klientami. Ja bym tego nie dotykała. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Koce, poduszki w hotelu 15.08.23, 22:06 Mojego brata w tym roku pogryzły pluskwy na wyjeździe w apartamencie. Wyglądał strasznie, cały w wielkich czerwonych bąblach. Odpowiedz Link Zgłoś
jahelena Re: Koce, poduszki w hotelu 15.08.23, 15:58 A pytałeś kassandrę i xawerego? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Koce, poduszki w hotelu 15.08.23, 16:05 Pytania do referendum się rozwijają 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś