black_magic_women 07.09.23, 08:28 Ashwagandha atakuje mnie ze wszystkich stron: z reklam w radiu. W aptece pytały o nią trzy osoby pod rząd. Ostatnio też koleżanka zachwalała, że dawno nic jej tak nie dodawało energii. A ematka zna/poleca/stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Ashwagandha? 07.09.23, 08:36 Kiedyś w jakiejś promo się dałam namówić w aptece. W kapsułkach była. Nie zauważyłam działania. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Ashwagandha? 07.09.23, 08:37 Łeb mnie po niej równo napier... Nie polecam więc. Poza tym to suplement, więc pytanie, ile tam naprawdę jest tego składnika i jakiej to jest jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
headonshouldersbaby Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:44 oj tak i migrena NIE DO WYTRZYMANIA.. to plus koszmary i odstawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Ashwagandha? 07.09.23, 08:41 Działa tak samo jak żen szeń, wiec podrażnia zołądek, jako były wrzodowiec szybko zapłaciłam za stosowanie Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Ashwagandha? 07.09.23, 09:04 brałam przez jakiś czas, bo miała mnie wychillować i pomóc na kłopoty ze snem. Mam jednak wrażenie, że działała odwrotnie, czyli dodatkowo mnie nakręcała Musiałam przerwać bo zaczęłam brać antydepresanty i raczej nie poleca się łączenia. Wrócę do niej jednak jak zamknę temat tabsów, i będę brać z innymi adaptogenami, bo ciekawi mnie ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:01 Ja też brałam chyba rok,żadnych efektów,ani pozytywnych ani negatywnych nie było,więc przestałam kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:16 Piję wieczorem napar, wycisza. Energii to mam aż za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:45 Hmm, czyli jednych wycisza, a innych nakręca. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:34 to ma niedobry wplyw na zoladek Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:00 Stosuję, chwalę sobie. Lepiej śpię, łatwiej mi się skupić. Mój mąż twierdzi że trochę wycisza stany lękowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:13 Brałam uczciwie przez 2 miesiące, totalnie nie zauważyłam zmian w czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:14 Ani nie wyciszała ani nie nakręcała - zero reakcji organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:22 Wydało się, że nie ma czegoś takiego jak lewoskrętna witamina C, pustkę wypełniono aszwagandą Jakiś czas temu reklamy atakowały zewsząd, ostatnio się uspokoiło, mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
headonshouldersbaby Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:43 mialam po niej takie demoniczne realistyczne koszmary ze po tygodniu odstawiłam, masakra . Budziłam się zlana potem Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Ashwagandha? 07.09.23, 13:06 A mi się tak kręciło w głowie, jakbym była pijana. Koszmarne uczucie, oddałam koleżance Odpowiedz Link Zgłoś