Dodaj do ulubionych

Ashwagandha?

07.09.23, 08:28
Ashwagandha atakuje mnie ze wszystkich stron: z reklam w radiu. W aptece pytały o nią trzy osoby pod rząd. Ostatnio też koleżanka zachwalała, że dawno nic jej tak nie dodawało energii. A ematka zna/poleca/stosuje?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Ashwagandha? 07.09.23, 08:36
      Kiedyś w jakiejś promo się dałam namówić w aptece. W kapsułkach była. Nie zauważyłam działania.
    • alex_vause35 Re: Ashwagandha? 07.09.23, 08:37
      Łeb mnie po niej równo napier...
      Nie polecam więc.
      Poza tym to suplement, więc pytanie, ile tam naprawdę jest tego składnika i jakiej to jest jakości.
      • headonshouldersbaby Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:44
        oj tak i migrena NIE DO WYTRZYMANIA.. to plus koszmary i odstawiłam
    • babsee Re: Ashwagandha? 07.09.23, 08:41
      Działa tak samo jak żen szeń, wiec podrażnia zołądek, jako były wrzodowiec szybko zapłaciłam za stosowanie sad
    • hexella Re: Ashwagandha? 07.09.23, 09:04
      brałam przez jakiś czas, bo miała mnie wychillować i pomóc na kłopoty ze snem. Mam jednak wrażenie, że działała odwrotnie, czyli dodatkowo mnie nakręcaławink
      Musiałam przerwać bo zaczęłam brać antydepresanty i raczej nie poleca się łączenia.
      Wrócę do niej jednak jak zamknę temat tabsów, i będę brać z innymi adaptogenami, bo ciekawi mnie ten temat.
      • raczek47 Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:01
        Ja też brałam chyba rok,żadnych efektów,ani pozytywnych ani negatywnych nie było,więc przestałam kupować.
    • primula.alpicola Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:16
      Piję wieczorem napar, wycisza.
      Energii to mam aż za dużo.
      • black_magic_women Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:45
        Hmm, czyli jednych wycisza, a innych nakręca.
        • triismegistos Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:01
          Jedno nie wyklucza drugiego.
    • princesswhitewolf Re: Ashwagandha? 07.09.23, 10:34
      to ma niedobry wplyw na zoladek
    • triismegistos Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:00
      Stosuję, chwalę sobie. Lepiej śpię, łatwiej mi się skupić. Mój mąż twierdzi że trochę wycisza stany lękowe.
    • dni_minione Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:13
      Brałam uczciwie przez 2 miesiące, totalnie nie zauważyłam zmian w czymkolwiek.
    • jdylag75 Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:14
      Ani nie wyciszała ani nie nakręcała - zero reakcji organizmu
    • kropkaa Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:22
      Wydało się, że nie ma czegoś takiego jak lewoskrętna witamina C, pustkę wypełniono aszwagandą wink Jakiś czas temu reklamy atakowały zewsząd, ostatnio się uspokoiło, mam wrażenie.
    • headonshouldersbaby Re: Ashwagandha? 07.09.23, 11:43
      mialam po niej takie demoniczne realistyczne koszmary ze po tygodniu odstawiłam, masakra . Budziłam się zlana potem
      • presens Re: Ashwagandha? 07.09.23, 13:06
        A mi się tak kręciło w głowie, jakbym była pijana. Koszmarne uczucie, oddałam koleżance

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka