eliszka25 11.10.23, 11:01 Taka reklama mnie dzisiaj na forum zaatakowała 🤣 Jakie kurła chrysmas! Ja tu 30 stopnie mam i na plażę idę zaraz! A u was co reklamują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evening.vibes Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:04 W zeszłym tyfodniu w Lidlu były świąteczne pierniczki 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:08 U mnie w aldi jeszcze we wrześniu jakieś ozdoby się pojawiły. Aż dwa razy z niedowierzaniem podchodziłam do półki, bo myślałam, że to może co innego i mi się tylko przywidziało. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:04 Phi, reklamują. U nas są już pierwsze przygotowania poczynione Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:09 O matko, jakie ładne! To robota twojej mamy? Mogę ją pożyczyć na tydzień albo dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:13 Tak. Mamy. Się kobita szykuje do świąt od września 😃 mogę wypożyczyć w razie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:38 To ustawiam się w kolejce do wypożyczenia 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
nowyczlowiekforumu Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:49 Święta Twojej mamy nie zaskoczą 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:08 Na legimi sa juz pierwsze świąteczne czytadła 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:09 Dwa tygodnie temu weszłam do sklepu z badziewiem, chyba był to Tedi, a tam dwie główne alejki (aleje, bo to wielkie sklepiszcze) pełne ozdób BN. Chyba przegoniliśmy USA, tam od lat skarżą się na dekoracje BN przed halloween, a u nas we wrześniu… Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:13 Ja też pierwsze dekoracje w sklepie jeszcze we wrześniu widziałam, ale jak mi pod palmami te koszulki wyskoczyły, to mnie trochę hmmm… zaskoczyły 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:20 Mam zdjęcia z USA, z jakiegoś koszmarnie upalnego lata - ja ze spoconym łbem z poprzyklejaną do czoła grzywką, w szortach, japonkach i topie na ramiączkach - w całorocznym sklepie z ozdobami świątecznymi, oczywiście jak to w USA - full wypas: ogromne choinki, sztuczny śnieg, pełnowymiarowy zaprzęg Świetego Mikołaja 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:14 geez_louise napisała: Chyba przegon > iliśmy USA, tam od lat skarżą się na dekoracje BN przed halloween, a u nas we w > rześniu… > Ale to nie fer. Nie było wątków "Co dla wychowawcy. Kwiaty czy tydzień w SPA", "Czy idziecie na cmentarz", "Czy idziecie na marsz", "co na Mikołajki dla Chłopca z klasy", "myjecie okna dla Jezuska" (to wersja light) Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:11 A swoją drogą, to chyba kupię taką koszulkę tylko po to, żeby zobaczyć minę mojego męża po rozpakowaniu prezentu 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kora.bez.loginu Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:26 Głosuję na tą w prawym dolnym rogu! 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:12 No nie no, znowu trzeba nie sprzatać na święta ? Okna miałam myć i co ? Teraz wyjdzie, że jestem pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:14 Ja też muszę umyć okna po lecie i teraz wyjdzie, że na święta 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:14 Nie jesteś. Okna umyłam w sobotę (przy okazji ujesienniania balkonu). Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:44 daniela34 napisała: > Nie jesteś. Okna umyłam w sobotę (przy okazji ujesienniania balkonu). Uff skoro ty zaczęłaś. To już można zacząć gotowac bigos Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:24 W Tigerze juz tydzień temu między ozdobami ma halloween były mikołaje i ozdoby świąteczne Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 11:48 U mnie reklamują magazyny na wynajem, solidne drzwi wewnętrzne , Adidas Gazelle oraz bardzo kusząca ofertę pompy ciepła - kup pompę, dostaniesz 2 tysie na konto. Nic świątecznego 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 13:22 Pod koniec września byłam po coś w Action.Oferta świąteczna już leżała na półkach a jakaś pani kupiła kilka sweterków świątecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 13:24 U mnie w action już w sierpniu półki były pełne świątecznego szitu( wrzucałam nawet fotkę na forum) , za to jakoś kompletnie pominęli halloween. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 13:49 Reklam nie mam, ale mam zdjęcie sprzed tygodnia z tkmaxx w Gdańsku. Nie powiem, troszkę się pospieszyli, zwykle dekoracje świąteczne były dostępne od 2 listopada, a w tym roku miesiąc wcześniej. Ale mój syn już zaczął jęczenie pt. "Kiedy ubierzemy choinkę i dlaczego nie teraz", więc w sumie u mnie w domu sezon christmasowy można uważać za otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 13:54 Mam traumę z dzieciństwa i boję się wszystkich ozdób świątecznych z motywem „Dziadka do orzechów”. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 14:52 Idź do Tigera tam obok słodycyz na halołin już rzucili świąteczne czekoladki i ciastka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 14:58 Ostatnio mnie właśnie święta z zaskoczenia napadły jak weszłam do jakiegoś sklepu z pierdołami w galerii handlowej a ja tu dopiero po urlopie i myślami jeszcze zdecydowanie nie przy grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
juzjesien1992 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 17:05 A ja właśnie kupiłam kalendarz adwentowy dla mojej ukochanej cioteczki - staruszki, która w tym miesiącu kończy 90 lat. Jest w szpitalu, upadła i złamała sobie talerz biodrowy. Pytałam, jaki prezent urodzinowy sprawiłby jej radość, poprosiła właśnie o kalendarz ze słodyczami, chce zacząć go otwierać już teraz, bo twierdzi, że do świąt nie doczeka...niestety, lekarze też tak twierdzą...cholerne życie Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 17:45 To trzymam mocno kciuki za zdrowie cioteczki, żeby jednak tych świąt doczekała. Moja babcia po złamaniu biodra żyła jeszcze kilka lat i zmarła w wieku 103 lat. Oby i u twojej cioci lekarze się mylili! Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Merry chrystmas 😄 11.10.23, 17:53 Jak ma apetyt na słodycze i marzy o świętach, to ma szanse zaskoczyć lekarzy! Trzymam za nią kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś