Dodaj do ulubionych

Golarka elektryczna

01.01.24, 16:09
Mój siostrzeniec wkrótce obchodzi 18te urodziny i chcę mu kupić w prezencie golarkę elektryczną. Budżet do 500 zł, na co zwracać uwagę? Moi panowie golą się tradycyjnie zwykłymi maszynkami i nie mają doświadczenia z elektrycznymi.
Obserwuj wątek
    • wunder-gaffe Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 16:48
      paola.brunetti napisała:
      > Moi panowie golą się t
      > radycyjnie zwykłymi maszynkami i nie mają doświadczenia z elektrycznymi.

Za to emamy na pewno mają duże doświadczenie w goleniu zarostu elektrycznymi maszynkami big_grin
      • paola.brunetti Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 16:51
        Mogłabym Ci powiedzieć dużo na temat różnych przyborów i kosmetyków do golenia. Na pewno wynika to z tego, że mam zarost, który golę regularnie 😆 a nie z faktu, że mieszka ze mną dwóch golących się mężczyzn, z którymi o dziwo czasami zdarza mi się na ten temat rozmawiać.
        • abacab.81 Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 21:48
          Ni wdawaj się w dyskusje, to januszek.
    • majenkirr Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 21:45
      Moi panowie tez się gola zwykłymi. Jesteś pewna, ze młodzieniec ucieszy się z takiego prezentu?
      • abacab.81 Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 21:52
        Na wyjazdy i na szybkie golenie elektryczna golarka to duża wygoda. Braun albo Philips. Z ładowalnym akumulatorem i z trymerem.

www.euro.com.pl/golarki/braun-series-6-60-b7500cc.bhtml
        • pasquda77 Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 21:58
          Mój 18 latek ma i używa Philips One Blade
          • paola.brunetti Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 22:07
            Dzięki, popatrzę na nią, chociaż wstępnie myslalam o tych rotacyjnych.
            • abacab.81 Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 22:10
              Rotacyjne nie. Mniej dokładne.
      • paola.brunetti Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 22:06
        Tak, dostałam cynk od rodziców.
    • lisciasty_pl Re: Golarka elektryczna 01.01.24, 22:27
      Ja mam jakiegoś Brauna sprzed lat, akumulatorowy klamot. Jak na dinozaura radzi sobie dobrze, po 3 latach kupiłem zamiennik ostrzy bo już się sitka przetarły, działa nadal. Myślę że nowy sprzęt będzie równie dobry jak nie lepszy. Na co patrzeć? Żeby była akumulatorowa i ewentualnie sprawdzić czy są dostępne/le kosztują zapasowe ostrza czy głowice. Chyba tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka