swiecaca 12.03.24, 12:38 wiek ok 40+ ale wyglądała na mniej + włosy za pośladki dziś rano w centrum Wawy. czy któraś ematka się przyznaje? choć mam wątpliwości bo a) jechała zbiorkomem, b) była spokojna i nie robiła nikomu dżihadu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jammer1974 Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 12:40 Spokojna? Pozory kochanienka pozory. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 12:43 To ja byłam, przyznaję. Co wygrałam? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 15:14 Odczepiłam na wieczór, żeby dać odpocząć skórze głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 12:51 Spokojna w realu, bo się w internetach wyżywa 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 14:28 Ja np. wcale nie jestem spokojna w realu Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 15:15 Ja też nie, a wyżywam się bardziej od Ciebie. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:36 Bo mnie robota wykańcza i starcza mi siły tylko na wyżywanie się na mężu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 14:26 To trzeba go wszędzie ze sobą wozić? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 14:58 Proponuję wszystkim ematkom naklejkę na ubranie/torebkę/plecak, by nie było już żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresamigo Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:07 Majstersztyk! Sama to zaprojektowałaś, Snake? snakelilith napisała: > Proponuję wszystkim ematkom naklejkę na ubranie/torebkę/plecak, by nie było już > żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 14:26 A skąd wiesz, że miała 40+? Skoro wyglądała na mniej, to może po prostu miała mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 15:56 Nigdy nie miałaś tak, że kobieta na pierwszy rzut oka robiła wrażenie dużo młodszej, a gdy zaczynasz się jej przyglądać zauważasz, że jest w średnim wieku? Kobiety to zauważają, mężczyźni niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 16:45 No, ale to znaczy, że nie wyglądała na mniej. Jak ktoś wygląda na mniej lat niż ma, tzn. że tak wygląda i ty myślisz, że jest młodszy, a potem ten ktoś mówi, że ma 42 lata i ty jesteś w szoku, że jak to, myślałaś, że ma góra 35 lat Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 16:59 Jeśli trzeba się dopatrywać szczegółów z bliska, żeby dokładnie ocenić wiek, to wygląda na mniej. I nie każdy potrafi te szczegóły dostrzec. Spotykasz szczuplą kobietę z nienaganną sylwetką, ładne zęby, włosy, twarz gładka i tylko z bliska mogę ocenić, czy ma 30 lat czy jest po 40tce, a może ma 50 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:19 Nie. Albo się wygląda albo się nie wygląda. Jak się wygląda na mniej tylko z daleka, to się po prostu wygląda bardzo dobrze, ale NIE na mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:47 Opowiadasz bzdury, bo znam kobiety, które wyglądają na mniej niż mają i w związku z tym, że jestem kobietą i wiem jak starzeje się kobieta, potrafię ocenić z bliska wiek skóry, nadal te kobiety wyglądają na mniej niż mają, pomimo, że domyślam się w jakim są realnie wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:51 I opowieści forumowe, jak to 40latki ze zdjęć wyglądają starzej od 70 latek, albo matki forumek wyglądają od nich młodziej, traktuję jako żart. Im większa zazdrość, tym większy hejt. Im ktoś gorzej wygląda, tym więcej lajków i serduszek. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresamigo Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:05 Bo siała baba mąk, anto było tak: W gorącym cieniu na miękkim kamieniu stojąc siedziała młoda staruszka i nic nie mówiąc odezwała się do wysokiego mężczyzny niskiego wzrostu z długą brodą bez zarostu: - Ale upalny mróz mamy tego lata. A to była zima. Stały tam trzy łodzie jedna cała drugiej pól a trzeciej w ogóle nie było. On wsiadł do tej czwartej i utonął ale dopłynął do brzegów bezludnej wyspy gdzie zaatakowali go biali murzyni. Uciekając wspiął się na grusze zerwał pietrusze posypała się cebula. Aż przyszedł właściciel tego banana i mówi: - Zejdź pan z tego kasztana bo to nie moja wierzba! A on dalej mieszał wapno. mebloscianka_dziadka_franka napisała: > A skąd wiesz, że miała 40+? Skoro wyglądała na mniej, to może po prostu miała m > niej? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 15:03 wiek ok 40+ ale wyglądała na mniej Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 15:11 Za takie włosy (jeśli oprócz długości zdrowe i gęste) to mogłabym się przesiąść do zbiorkomu i przeprowadzić do Warszawy… Odpowiedz Link Zgłoś
doloresamigo Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:03 Bo jechała po bidet do mery i nie chciała zwracać na siebie uwagi ( żeby nie wyszło, że jest ostatnia) swiecaca napisała: > wiek ok 40+ ale wyglądała na mniej + włosy za pośladki dziś rano w centrum W > awy. czy któraś ematka się przyznaje? choć mam wątpliwości bo a) jechała zbiork > omem, b) była spokojna i nie robiła nikomu dżihadu Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: spotkałam ematkę 12.03.24, 18:18 JAK, na boginię, JAK pozyskałaś wiedzę, że miała 40+ skoro "wyglądała na mniej"? świsnęłaś jej dowód, który okazywała w monopolowym? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: spotkałam ematkę 13.03.24, 00:02 Mam 40+ dużo i na tyle wyglądam, mam krótkie włosy i nie byłam dziś w centrum Warszawy. Ale jeżdżę komunikacją miejską i jestem spokojna. Pasuję jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: spotkałam ematkę 13.03.24, 09:55 mam takie skille, w końcu też jestem ematką Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: spotkałam ematkę 13.03.24, 10:14 Relaksowała się przed skoczeniem komus do gardła. Każdy potrzebuje odrobiny zen w życiu Odpowiedz Link Zgłoś